Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 422
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 975
Сетих се и за името на колегата ми, който работи в момента в друг град - ТИНКО. Звучи ми като Пинко и се сещам за Пинко розовата пантера. А самия той по-скоро има "шоколадов"тен Laughing

# 976
# 977
cveti_to_j ,това определено вече е извратено Shocked и пиши на кирилица Peace

# 978
Име на малко момиченце - Грациела.

# 979
Мазнъо.... От едно детско филмче...

# 980
Име на малко момиченце - Грациела.
Това не ми е много странно , чувала съм го поне 4-5 пъти.
Имам съседка на име Калушка. Нямам идея от къде идва името. Thinking

# 981
Палма Тараланска - действащ адвокат в Русе
Една приятелка ми каза за това име и като ходих на гости на братовчедка ми ходихме да търсим улицата , където и е кантората за да видя с очите си табелата и. Останах втрещена  Shocked

# 982
Цуца,Тоша,Пейка -  съседки
Цаца- една баба до нас

# 983
Аз и двамата ми братя сме кръстени на трима италиански футболисти, Паоло Роси, Марко Тардели и Алесандро Алтобели. Тримата вкарват головете за Италия на финала на световното през 1982-ра срещу Германия, за кеф на баща ни. Щеше ми се аз да съм кръстен на Тардели понеже името му не буди недоумение а и голът, който вкарва е зрелищен и всъщност решава мача. Добре, че баща ни не е бил фен на Бразилия, там има играчи с имена като д-р Сократес (цялото му име е Сампайо де Соуза Оливиейра Сократес), Фалкао, Зико, Жуниор, Педриньо, Батиста, Карека.  newsm78

# 984
  • на брега на морето
От българските - Керачка, звучи ми като перачка Joy
От царствените - Клавдий, Клавдия - куц, куца newsm78

онзи ден чух едно: Свежен

А Волен? Grinning

# 985
ще се смеете много ,но е истина - в селото на майка ми близо до Брезник имаше жена с име Грамофонка, която сега мисля , че не е между живите вече , а в съседно село това само съм гочувала ,че живее и се казва така ,без да съм сигурна в истинността / но хората от селото готвърдаха/ , с име Телевизионка!

# 986
Аз и двамата ми братя сме кръстени на трима италиански футболисти, Паоло Роси, Марко Тардели и Алесандро Алтобели. Тримата вкарват головете за Италия на финала на световното през 1982-ра срещу Германия, за кеф на баща ни. Щеше ми се аз да съм кръстен на Тардели понеже името му не буди недоумение а и голът, който вкарва е зрелищен и всъщност решава мача. Добре, че баща ни не е бил фен на Бразилия, там има играчи с имена като д-р Сократес (цялото му име е Сампайо де Соуза Оливиейра Сократес), Фалкао, Зико, Жуниор, Педриньо, Батиста, Карека.  newsm78

Е то оставаше и да те нарекат Педриньо. Joy Joy JoyЗа тях е нормално,но тук....

# 987
  • Paradise
Преди няколко дн чух за първи път името Кульо. Наистина ми е странно.

# 988
  • Murcia, Spain/Ruse
Преди няколко дн чух за първи път името Кульо. Наистина ми е странно.
Ха,кулъо на испански е дупе Joy

# 989
Скоро е починала една приятелка на баба ми - Фрона - срещано име в Кюстендилския край

Общи условия

Активация на акаунт