Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 12 005
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
stefinka да ти е честит озъбения футболист
И мерси много за инфото за хотелите   bouquet Hug, намерих го в нета този Торо - Негро и изглежда много добре.

elena draganova, браво за хубавите новини. А за захранването си зависи от детето. Дари вече трета седмица е на пюре на обяд, хапва си ги, но засега е стигнала до 125гр. и повече не иска да изяде, но задължително след това не отказва да си посуче още малко. на мен ми се исакше да е вече заместено храненето, нали това ми беше и целта, но ще се съобразявам с нея и ще го караме по-бавно.

Аз да питам тези, които са захранили вече със зеленчуково пюре, какви зеленчуци сте давали досега?

# 271
Давала съм от зеленчуковите пюрета:
Тиква, тиква с картоф, морков и морков с картоф.
Днес пробвах с карфиол, ама той правеше много отвратени физиономии и не пожела да го яде и аз го опитах и щях да повърна почти - много е гадно на вкус!!!
И му дадох каша за обед - на Хумана - бананова млечна - много му хареса

# 272
Eлена, много се радвам за вас миличка!!! Чудесни новини!!!! smile3525 smile3525 smile3525

Бибобибо, досега съм давала само картоф и морков...  Thinking Чудя се с кое да продължа? Mr. Green Мислех да е тиква... Уфф, така съм наплашена от алергии и т.н., че ме е страх да дам друго ooooh!

Айрин, тука на отчет те чакаме! bowuu То стават такива "форуми" във форума, нали затова сме тука - да си говорим Mr. Green Не може пък и всички да сме на едно мнение  Peace Важното е да няма препирни, то всеки има различен живот, в различна точка на света. Ето нашата Ася20 е чак от другата страна на планетата Laughing Ася, кога ще пишеш пък! Crossing Arms

Петя, колко често го мерите момъка?

Между другото, нали онзи ден повръщах сутринта  Blush, та вчера правих тест, е, не е положителен, макар че малка част от мене го искаше, а иначе ме е страх толкова скоро....  Mr. Green

# 273
и аз мисля след моркова с картоф да дам тиква и картоф .Абе момичета немога да сложа снимка на профила вместо това сърце ,немога да я намаля като размер

# 274
Здравейте Grinning!
Адашцица,я пък ти,какво ти се е случило......... Sad Cry Sad!!!Спокойно,всичко ще е наред Peace!Дано по-бързо изкараш песъчинките,а пиеш ли нещо?Стефи на един и същи кантар ли го теглите,защото ако не,може и това да е проблема.Но дори и така да е не се притеснявай,след 5-6 месец се качва по-помалко.
Ние вчера ходихме да прегледат на Кики оченцето и доки каза,че си е бръкнал с пръстче и да не се притеснявам,до седмица ще се разнесе кръвоизливчето,дори и капки не му изписа. Simple SmileСега спинка вече втори час,а трябваше в 15.00 да яде........ Laughing.
helenblondi,ние проблем с наддаването за сега нямаме,даже качваме доста,по килограм на месец и вече сме 7800 Embarassed.Аз започнах АМ,защото скъпоценната ми кърмичка доста намаля.Сега полагам големи усилия да я увелича,но нещо не се получава newsm78 Cry.Да ви питам,с яденето на жито зная,че не трябва да се прекалява заради високото съдържание на глутен,а дали така стои въпроса и с овесените ядки,защото си хапвам всеки ден от тях?
Bibobiboаз захраних с картофи с тиквичка и Кики много го хареса.Давах му го 4 дни,а днес яде картофи с тиква,също много го хареса Laughing.За сега изяжда по половин бурканче и дохранвам с кърма или АМ.Не смея да дам цяло бурканче още,защото малко се запече,а и не ми се иска да замествам цяло ядене,все пак млякото е най-важно за тях.
ААААААА,събуди се момчето Laughingсега мама ще му даде да папка.............. baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 275
Стефинка, честито двойно озъбване Mr. Green Mr. Green!!!

elena draganova, супер за краченцата. Радвам се, че си по-спокойна Hug

cenitelkata,  винаги гледаш от положителната страна на нещата и си усмихната. Убедена съм, че съвсем скоро пак ще "звучиш" така   bouquet

milena1976, за колко време ти дойде поръчката от ларедут? На мен едната дойде за по-малко от месец, но беше с дрешки за мен. Детската се бави от 16.07.  Close

sisee, ето малко гънки от нас + странна физиономия Simple Smile

# 276
hrisi-pisi големи сте сладури като мишелинче сте  smile3534 smile3534 нека все така добре да растете  пу да не ви е уруки

# 277
Ася, кога ще пишеш пък! Crossing Arms

Петя, колко често го мерите момъка?

Лурдес ,Ася има забрана да влиза аз писах ,но никои не знаеше нищо и на модератор писах ,но нямам отговор все още ,дано по-скоро стане и да се отчете иначе новото около нея е ,че се прибират в БГ на 28  Hug няма търпение да се отчете  Grinning

мерихме го за август месец 3 пъти първия път показа 8,800 после показа  8,300 после пак ходихме да видя какво е станало беше 8,900 сега е отново толкова   след 2 седмици  Confused направо нз .

Адашчица нищо не пия ,а Стефи го мерим на един и същи кантар да .
радвам се,че всичко е добре и Стефи имаше кръвоизливчета и се разсееха  Peace

Хриси писи нямам думи много е сладък  smile3504

Елена Драганова много хубави новини  Hug дано сега си се успокоила . не се притеснявай

ей момичета благодаря ви много какво щях да правя без вас  Hug  bouquet smile3525
п.с. сега се мерих на кантара в нас с и без него излиза пак толкова  Confused

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 16:09 от cenitelkata

# 278
cenitelkata, дори да не е наддал изобщо (което не ми се вярва), няма защо да се притесняваш. Та той е най-голямото бебче, нормално е в един момент да има застой. Изчакай да видиш дали е пораснал на сантиметри, главичка, гръдна обиколка...Запознах се с една майка, чието бебче на 6 месеца е било 10 кг, а на 1 годинка 10,5. И това е съвсем, ама съвсем нормално!

# 279
Ех Елена Драганова, дано всичко е ОК вече, надявам се си се успокоила (ако не си-веднамагически да го направиш) и много цИлЮФки на малката  Heart Eyes.
 Cenitelkata, каквото ти е туй там (за болестта говоря) да минава че иначе го заплаши с мен  Mr. Green. А малкия сладкиш не мисля че му има нещо (е гати изречението формулирах).
  Stefinka, б** м*'а му, убихте коня с правата лопата с тез зъбИ......а за това какво ще кажеш ....аз понеже съм голяма фенка на Мини Маус и все му я навирам на Самуил.
 Elena Draganova (пак) аз ползвам тази програма за намаляне на снимки http://www.resize2mail.com/advanced.php- отдолу с Browse си избираш снимката, после на Height пиши 200, че толкова е позволената височина и натискаш Okay, новата снимка можеш да си запаметиш в компа с Save as, ама после трябва да я качиш в някой сайт...а дано си ме разбрала.

П:С: ООООО станало време за нова тема, ай сегинкааааааа

# 280
  • Бургас
milena1976, за колко време ти дойде поръчката от ларедут? На мен едната дойде за по-малко от месец, но беше с дрешки за мен. Детската се бави от 16.07.  Close
hrisi-pisi, последно вчера ми дойде поръчката от 13-ти август. Иначе имах и юлски поръчки, но всичките си дойдоха. Ако са минали 6 седмици, им пиши.  Peace
А за бонбончето ти - нямам думи  Heart Eyes
bebkobub, аз също ям всеки ден 4 супени лъжици овесени ядки с половин кофичка кисело мляко и то по препоръка на педи с цел увеличаване на кърмата. Не е казала да има проблем  Peace

# 281
cenitelkata, дори да не е наддал изобщо (което не ми се вярва), няма защо да се притесняваш. Та той е най-голямото бебче, нормално е в един момент да има застой. Изчакай да видиш дали е пораснал на сантиметри, главичка, гръдна обиколка...Запознах се с една майка, чието бебче на 6 месеца е било 10 кг, а на 1 годинка 10,5. И това е съвсем, ама съвсем нормално!
знам ,че е така Сашето на 2 годинки беше 15 килограма и до ден днешен е пак толкова  Grinning но расте на височина и си е здравичък пу пу пу .
знам ,че не е притеснително ама ......... всяка от нас би се притеснила ако не е качило нито грам детето и  Rolling Eyes иначе си е жизнен ,смее се ,играе си . дрискаме по 4-5 пъти на ден . до довечера ми е минало  Peace аз обикновено не съм от те'я притеснителните ама ми трябват няколко часа докато включа и премисля

# 282
Ценителке, откога не е наддал бебо, от колко дни ?

Ние се борим с нещо, не знам с какво: стачка или криза на растежа  Sick

Бяхме за малко на море и всички се изпонатръшкахме, т.е. аз, Алекс и Мая от вируса с разстройството и повръщането. Децата го изкараха с няколко дрисъка обаче аз за 4-5 часа сигурно съм изкарала от себе си десетина литра течностти. Резултата беше тежко обезводняване и естествено намаляване на кърмата. Сега се мъча като грешен дявол и Алекс поне вчера кантара показа че е свалил 5 грама. Ще видим, направо ми се плаче. Вече 5 дни се мъча и май доникъде го докарвам  Cry

Момичета, като ви гледам прекрасните бебочества на снимките и моя е с такива очи, не ги криви толкоз колкото явно се е разбрало  ooooh!

# 283
Абакалъм на НОВАТА ТЕМА
 Малко модифицирах заглавието на hrisi_pisi предвид изненадващата новина на Стефинка-дано не се сърди   bouquet

# 284
  • София
Elena_Draganova, толова се радвам за теб (и за Стефи, разбира се)  Hug Като прочетох началото на поста ти, тръпки ме побиха и сълзи ми избиха....а после такова облекчение изпитах ooooh! Боже...как от една дума животът ти може да се обърне наопаки! И после пак от една дума всичко да си е на 6 Simple Smile Наистина много се радвам  Hug

Петя, аз не съм водила Косьо на консултация от 14 Юли Embarassed А от един месец насам като го меря на кантара (натвоя принцип - с мен и без мен), все едно и също излиза  newsm78 Знам, че трябва да го заведа, ама ми е много неудобно (мамка му  Whistling) и само за едното мерене не ми се ходи до там. Третия Пентаксим и ние все го отлагаме - преди заради жегите, сега заради болести ...Дени, Деси, сега пак Дени Sad Косьо и той хърка яко, че и сополи пуска...Писна ми от тия болести, ей! А сме лято...представям си зимата какво ще е  Crazy

Коремът и мен ме боли - ниско долу, с една такава тъпа болка като пред цикъл. Много ме дразни тая болка, но я търпя. Това, което ме притеснява е 1. че и на мен както на Isane (или Ivane - извинете, но не помня коя беше  Embarassed) ми става лошо напоследък и 2. на лявата гърда, високо почти под мишницата имам една бучка, дето не се разнася. Мастопатия ли е, нещо друго ли е...не знам Tired

Нощното хранене никога не сме го спирали...Както си отвори Косьо устата нощем, тя веднага бива затапена. И понеже ми се отваря едно пътуване до Букурещ с нощуване, мъжът ми каза, че ще ме пусне само ако си оставя циците вкъщи....

Със захранването аз съм много непостоянна - опитахме почти всички зеленчукови пюрета на Хипп. Само спанака аз го изядох. На карфиола Коско му свикна. Ама аз не му давам всеки ден пюре, понякога кара на бебешка диета - само млекце.

Общи условия

Активация на акаунт