За първа година в детската градина! - 2 част

• 14 756
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз обикновенно купувам на КК, но таз годишните летни не стават( визирам този модел http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-6428.html?osCsi … h5o5hsu7fscq46it4 ), заради катарамката...до колкото разбрах трябва да са с лепка, независимо гуменки, пантофки или каквото там....
но и моя не е фен на пантофите, в къщи все по чорапи тича, освен зимата, като му е студено на краците...Wink

http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-264_216_311-products_ … h5o5hsu7fscq46it4 май такива ще вземем....

А в хиполенд гледала ли си какво има....? общо взето обаче хубавите са си по 15-16 лв....

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 16:21 от Angel_Dust

# 226
В Хиполенд са с едни ватирани истории вътре- за люта, ама люта зима..., а с лепки изобщо няма, явно изчистват някакви миналогодишни модели

# 227
  • Sofia
Момичета, кажете ми какви пантофи купихте на децата?
Аз засега съм купила гуменки, защото моят бяс пантофи на търпи на краката си, но не знам дали няма да се заинатят в градината, та искам да му приготвя и едни  пантофи.
Ама като обикалям, поне в Пловдив, има само Беко, но не ми харесват, и Колев и Колев- 16лв за пантоф няма да дам Crossing Arms
Ами щом имаш гуменки , които се използват само за вътре мисля, че няма да има проблем.
А по повод пантофите свестните пантофи са на цени от 12 до 18 лева. На пантофите на Беко и аз не съм им фен(особено зимният модел е несполучлив-лепките се развалят много бързо а и са доста широки ). Пролетните им варианти са добри. А по отношение на пантофките на КиК забележки нямам. Сега съм намерила едно магазинче с полски пантофки-отлично качество на добри цени.

# 228
  • София
да, сещам сеза какво става дума...то като стане есен и пускат някакви неща за -20 градуса все едно ще стане всеки момент....
Взимай тогава смело едни гуменки с лепки и готово...за съжаление и те не са обикновенно от най-тънките, а често и доста спарват....но не мисля, че ще ти направят проблем за това, че не са пантофи а гуменки...

# 229
  • София
Сега съм намерила едно магазинче с полски пантофки-отлично качество на добри цени.

това Zetpol ли? къде имат магазинче, аз само онлайн съм ги виждала....

# 230
  • малкия йеросалим
Момичета имам едно въпросче за изследванията.Ситуацията е следната-Кики тръгва на градина на 23.09/вторник/.Директорката ми каза да пусна изследванията на 15.09/понеделник/ и на 19.09/петък/ да занеса изследванията и другите документи в градината ,за да проверят дали всичко е наред и да избегнем неразбориите във вторник,ако нещо в документите не е наред.Та мисълта ми е,че едните изследвания важат 7 дни и това значи ,че ще изтекат до 23.09 ако ги пусна на 15.09.Не знам дали започват 7 дни от пускането на изследванията или от излизането на готовите резултати.Ох доста объркано излез на,и дано сте разбрали въпроса ми Rolling Eyes

# 231
  • София
За да си спокойна можеш да пуснеш кръв и урина на 18-ти или 17-ти, става за 1 ден до колкото разбрах и така ще се вместиш в 7 дневния срок. А акитата по-рано, за да има време да станат, а и при тях срока е 15 дни.

# 232
  • малкия йеросалим
За да си спокойна можеш да пуснеш кръв и урина на 18-ти или 17-ти, става за 1 ден до колкото разбрах и така ще се вместиш в 7 дневния срок. А акитата по-рано, за да има време да станат, а и при тях срока е 15 дни.
Мерси много за бързия отговор Angel_Dust  bouquet.Наистина и това е вариант.

# 233
Момичета, как е положението с храната при вас? Моят човек все гладен ми се струва. Днес учителката подчерта, че изял две филии на следобедна закуска. Оплаках ли ви се, че два дни подред хлапето ми казва, че не е обядвал, играел си. Госпожите отричат, стриктно следели да се изяжда всичко до последната лъжица. Е, днес беше очевидно, че е ял по петната по блузката, но преди си го взимах съвсем чист. Къде е истината и мога ли да вярвам на 3-годишно дете? Може ли след следобедния сън да забравя какво му се е случило преди това?

# 234
Моят не може да ми каже какво е ял наобяд, но помни следобедната закуска винаги , някаква филия или руло с айран, и винаги ми казва " пак с мляко беше , мамо". На 3 и 7 м. е. Така , че възможно е госпожите да не лъжат. Но като се прибере, не е гладен .

# 235
аз взех пантофки на Беко, някакви летни, целите са на дупчици и крачетата му дишат, не се изпотяват... като застудее ще взема някакви по-солидни...

вчера в ДГ цял ден са били на въздух и слънце, много съм доволна, особено на фона на яслата, където ги държаха като лалугери вътре, по цял ден...

обаче едно от децата кашля  Tired явно при няс няма да има медицински контрол и пак ще си ги водят болни... аман...

# 236
вчера като го взимах, тъкмо си догризваше филията на терасата. А госпожата каза, че това му е поне втора филия. Сигурно е така, той обича, но целта ми е да прояде манджи.
и е хванал тен на бузките, това също е ок. Като се развали времето, ще ги държат вътре, тогава ще почнат и големите хреми и т.н.
Ама много лекьосан бееее, истинско прасе си взимам следобед.

# 237
Тити, мисля,че ще прояде, като гледа другите деца и като огладнее.
И ние бяхме така-в къщи само филии, пици и такива зрънчовци ,от манджите съм му избирала само картофите ,защото друго не искаше. Но сега яде там всички манджи и верно се прибират много накапани по блузките. Моля се и аз да няма кашлици и сополи ,че цяло лято не можахме да се оправим,сега пак наново и не знам..

# 238
ТОку-що започнал ремонт как ви се струва? И не се знае дали на 15.09 въобще ще започнат.
Учителката се опитала да държи сметка на свекърва ми ЗАЩО сме искали да го вземаме на обяд. Питала кой ще го взема и едва ли не защо тогава щял да ходи на градина. МИ ЩОТО ТАКА ИСКАТ РОДИТЕЛИТЕ МУ!!!!! Бахти, едвам се сдържам да не отида някоя сутрин, докато не работят още, и да се "представя", както аз си мога.
И нашият рекет почна. 50 лева за блокчета, моливчета, пастелчета, знам ли още какво, до Нова година. Ако ми писне, ще си намеря ЧДГ.

# 239
жозефа, тя е права до голяма степен. Има си правила. Ако взимат Станислав по обяд, и другите деца ще искат.

Общи условия

Активация на акаунт