Ако една жена каже...

• 4 941
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Няколко милиона евро за мен едва ли някой ще даде като за уважаваната ССФ, но и на 100 хилядарки бих се замислила много сериозно. Какво си мислиш за здравето ми сега, ъ?

# 61
... а иначе за сто хиляди парички можеш да правиш само секс, но не и любов...
Ми не, благодаря...  bowuu

За пръв път да видя мъж, който да мисли така  Wink

Това всъщност е и моето мнение.

Винаги е по-приятно да се прави любов, а срещу заплащане, това е невъзможно.

А аз не се продавам нито срещу пари, нито срещу друго. Ако искам да бъда с някой мъж, съм с него даже и безплатно.  Laughing

# 62
Тази тема е невероятно разредена сапунена вода.

# 63
  • София
Who cares какво би казала една такава жена  Whistling

# 64
  • София
Дали бих спала с някой който ми дава 100 хилки ли питаш или аз не схванах добре?
Ако питаш горното -да бих спала!Ама невярвам да стане поради ред причини,ще систематизирам:
1 -не съм чак толкова хубава,че някой да предложи толкоз за мен;
2-не съм чак такъв ум,че някой да ме иска въпреки т.1;
3-хич не съм лесен характер,че някой да ме иска въпреки т.1 и 2;
4-за тези пари ще си хване нещо далеч по-добро от мене.

Все пак ако някой има оферта да заповяда на лични Mr. Green аз съм продажна Mr. Green

Пък аз не. Щото току-виж мъжът ми решил и той да подпомогне тъй семейния бюджет и леле, представяте ли си, ако получи по- висока оферта как ще се депресирам... Че аз съм блондинка, най - сетне!  Laughing

# 65
  • София
Е, хубаво де, като са съпрузи каква толкова е разликата, правят секс, той й дава пари за рокля, примерно...?

Е, как ще е същото? Заради секса ли и дава пари за рокля?
Ами ако не правят секс и и даде пари за рокля прецакан ли  е?

Наистина много хора смятат брака за узаконена проституция, колко жалко.. Един познат даже ми каза, че така са го възпитавали родителите..
Правете си сметка в какво общество живеем.. Sick

"Винаги е най- скъпо със собствената съпруга"
3-ти принцип на Малиновски.

# 66
...Ще кажа, че жената си знае цената.

# 67
Е как пък ще ми каже, че всяка жена има цена....

Разбира се, че всяка жена (и всеки мъж) си има цена. Друг е въпросът дали някой ще ти предложи тези пари. Laughing
Това, което се разбира е, че можеш да говориш само от собствен опит и че моето мнение може да бъде различно от твоето.
Аз нямам цена, безценна съм, това което може да ми предложи в зелено не е това, което струвам. И все пак, от старомодните съм, не се отдавам под наем, защото цена от 100 хил. е такса, не цена.

# 68
Вие ме изненадвате, момичета Wink Секс за пари?!

# 69
Бира? В 10:56? В РАБОТЕН ДЕН?

...може!

# 70
Всъщност въпроса беше в доста по-дълбока психология, но никой не разбра, освен автора! И мен  Mr. Green
Не беше бихте ли правили секс за пари, а дали от здравословна гл. точка това би се отразило на жената!
Обаче, мисля, че тук никой не може да даде правилен отговор, защото едва ли притежават нужните познания въпреки, че форума се назовава Алтернативен.

# 71
Всъщност въпроса беше в доста по-дълбока психология, но никой не разбра, освен автора! И мен  Mr. Green
Не беше бихте ли правили секс за пари, а дали от здравословна гл. точка това би се отразило на жената!
Обаче, мисля, че тук никой не може да даде правилен отговор, защото едва ли притежават нужните познания въпреки, че форума се назовава Алтернативен.

Аха,как би се отразило това върху здравето от алтернативна гледна точка.Ами предполагам,че каквото и да я сполети после вината ще бъде хвърлена в/у това,че е спала за пари или в/у ваксините,ако е ваксинирана  fiuuuuuu

# 72
Всяка жена си има цена, въпросът е дали тази цена се измерва винаги в парична единица.

# 73
Бира? В 10:56? В РАБОТЕН ДЕН?

...може!
Какво сега? Пиян ли е бил като си е пускал темата? Така приемам, щото иначе ми убягва смисълът... Наздраве!

# 74
Предвид че има някой дето се продават за 3 цифрени суми....

Общи условия

Активация на акаунт