Щом СЕПТЕМВРИ наближи, мама с бебе ще кръжи

• 17 124
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, знам само, че bremelinka е родила на 30-ти, извинявам се, че ви подведох, че е било вчера. Подробности още не знам, но са добре. Аз се притесних, че роди цял месец по-рано, но веднага щом имам някаква информация, ще пиша. А и тя ще се включи като се прибере. Wink

# 136
Честити бебчета на всички нови мами!!!  smile3525 newsm51
Аз искам да ви попитам - Прали ли сте предварително одеалата на бебетата и по-специално испанските одеала? Дали ще му стане нещо в пералнята  Thinking

Прала съм многократно испанските одеала, които имам от сина ми. Нищо не им е станало. Пера ги на програма "ръчно пране".

# 137
Добро утро, момичета! Дойдох и аз да изкукам, та на въпроса: "КУ-КУ!"
Бремелинка, ЧЕСТИТ МЪЖКИ ЮНАК! Много да ви радва с таткото и бързо да се възстановиш!
Бора, много гадно това с падането! Добре, че с бебочето сте добре и се е разминало само с уплаха! А за повръщането и честите посещения на WC-то на мен ми звучи като предродилно изчистване на организма. Може ти да ни изненадаш с първото СЕПТЕМВРИйче!  Hug
Стеле, много гадно това с ПТП-то! Добре, че всичко е минало и не си пострадала! А родителите на тези пияни младежи зад волана къде са?  #Cussing out Този път са имали  късмет, ами следващия? Не може така! Ох, много се ядосах!
А това как го измисли? Паднах от смях! "Краката ми са като на човечето от гумите Мишлин. Глезени не съм виждала от месеци, но това да е проблема."  Joy Joy Joy
Ванче, прекрасни снимки! Благодаря ти че ги сподели с нас!
Бръмбъзъче, стискам палци за болницата днес! Дано всичко мине бързо, кръвното ти да е стабилизирано и да се прибереш у дома и да ни пишеш  Praynig
Ирини, как мина сватбеното събитие? Сигурно сте изкарали страхотно! Чакаме те да изкукаш и да ни зарадваш с новини и снимки Simple Smile
Майчета, а някой поддържа ли връзка с Анжелика 84? Отдавна не е писала.....
Дианченце, ти как си, мила? Кога ходиш на запис на тоновете? Аз съм всеки понеделник и четвъртък. Днес например съм от 11ч.

# 138
Испанското одеяло го ползвахме предимно в количката, от което следва че и доста пране е видяло. Нищо не му е станало досега. Пускам го на 30 градуса.
Unique, то май всички бебета ги изписват от болницата с изринати дупета  Close. И Виктор беше така и хич не си мисля, че беше от памперсите. Беше получил някакви гъбички. Излекувахме ги бързо с Нистатин и промивки с калиев перманганат и смрадлика. След това никога вече не е получавал такива обриви. Затова си мисля, че нещо в болницата е проблема. А за коликите - може да сте от късметлиите, които почти нямат. Виктор беше с много слаби колики и то не всеки ден. Така че няма нужда да се тревожиш предварително.

# 139
Меси за отговорите момичета. Ще ги пусна на 30 градуса. Дано си останат такива пухкави. А от центрофугата става ли им нещо?  Embarassed

# 140
Както си говорите за одеала, някакви предложения за одеалца, ама не от тези испанските?  newsm78 (да са по-плътни, не от тези най-лекичките). Гледам, гледам, ама може би нищо не виждам, ама с тоя бременен мозък не е ясно какво точно виждат очите ми  #Crazy.......Мерси.....

# 141
Момичета, само минавам да се разпиша Party
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!! Да им растат здрави и обичани бебоците Hug

Аз съм малко вкарана в леки семейни екшъни Wink (свекърва ми направи маточен кръвоизлив) и малко тези дни зачезнах Rolling Eyes Надявам се да мога да съм по-редовна вече Grinning

Иначе с Любо сме добре - той яде етапно - прави две-три хранения през 20 минути и после спи по 3-4 часа Laughing Като преди това има поне 30-минутен пристъп на колики Confused Много е смешен, защото вече се опитва да будува и се оглежда, а Сияна е нон-стоп над главата му и прави отривисти движения... и той миличкият се стряска... абе смях голям Laughing
Сега всяка втора дума е - Ох, нака момчето. Като ми пораснеш един мъж голям...
И ние падаме да се хилим Joy
Ваня, вече ви похвалиха  bouquet Разбрах аз, че сте се представили много на ниво Grinning

# 142
J.U_L.Y, нищо не им става от центрофугата.

pezota, ами одеала има хиляди видове! Ти какво по-точно търсиш? Има памучни, има поларени, има вълнени. Всичките си имат и разновидности според дебелината - има по-тънки (пролетно-есенни), има по-дебели (зимни). Аз лично за вкъщи вместо дебело одеало предпочитам, когато му дойде времето да сложа олекотена завивка със силиконова вата - хем е леко, хем топли невероятно. Или пък спално чувалче, стига бебето да го понася (моят син не можеше да спи с такова).

Юник, страхотни сте! Много хубаво и че сте решили проблема с кърменето!

# 143
Аз пък утре ако всичко е наред  ще ходя на пазар newsm44

Това ще ми е првата разходка от 16.06.08 насам, че нали лежа да пазя  бебето.
Още подготям списъка и се зачудех изобщо дали да купувам бодита с къс рткав  newsm78 то като гледам времето как се захлажда....... на мен ми е студено пък за новородено представям си. За козметиката  се чудя м/у себамед и чико. А  комплекта за изписване го искам с одеалце не с пелена.
Искам и на фризьор да ходя да съм хубавка за бебчо  Grinning
Ох нещо ми е напрегнато тези дни усещм, че наближава момента и се шашкам леко.

# 144
  • Варна
Добро утро,
Честито бебче на бременлинка   bouquet
Момичета започна нашия месец  newsm44 Присъединявам се към пожеланията всяка от нас да се сдобие със едно здраво пухкаво бебче, което да ни направи най-щастливите мами на света. Да има само хубави новини и господ да ни пази  newsm17

Соня, трудно е с връзките от разстояние - особено ако сте били постоянно заедно досега. Аз лично съм свикнала да живея сама от много години и съм се научила да се справям. Крепи ме това, че малко остана и вече ще сме заедно  Praynig Много е важно да си запълваш времето и да не се отпускаш и вайкаш - времето минава стига да не е много дълго.
Но пък ако се наложи сама да тръгна да раждам - тогава и на мен ще ми е адски гадно - защото искам да споделя това изживяване с таткото. Всяка радост е по-голяма когато е споделена, всяка болка е по-малка когато е споделена.
Пожелавам ти раздялата с любимия да е за кратко и в най-важния момент той да е до теб и да посрещнете малкото същество заедно  Hug Praynig

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 12:38 от Juliko

# 145
Е, няма начин, днес като съм сама, ще оспамя темата в стил "на всяка манджа мерудия".... hahaha

беба28, и аз не купувам бодита с къс ръкав. Вместо това вземам от най-тънкото трико, но с дълго ръкавче. Така и така термина ми за към края на месеца, няма да е съсвем жега.

# 146
Здравейте и от мен момичета! Ку-ку!
Аз малко поизчезнах вчера,ама направихме един плаж, че нали може да е за последно. Много приятно бе!

Честити бебчета на ЦВЕ и Бремелинка! Браво!!!!!

Флу, количката е 2в1 и е 350 лв. Оригинално е на Бебе Конфорт, които по принцип са от скъпите колички, но това им е "евтината" серия, и въпреки това - качествена!  Peace Нека и другите си кажат мнението.

За козметиката - аз взех олио и сапунче на СебаМед, измиващ гел на Клоран (Мире, на СебаМеб са отделно за тяло и отделно за глава, затова аз не ги взех тях) защото е и за коса, и за тяло. Пудра НЕ взех и акушерката ми каза, че няма смисъл и по-добре да не вземам сега - ако се наложи, то ще е по-нататък. Акушерката ми препоръча БОЧКО за подсичане или просто така - да си го взема, че ако имам нужда да ми е под ръка. Бреййй, много го хвалят тоз Бочко, бре! А иначе пелени сме взели Памперс и мокри кърпи Памперс. Дано сме доволни, че взехме голям пакет...   Crazy

Олях се и спирам!   bouquet

# 147
Добро утро и от мен,
Поздрави за новите майчета, да са им живи и здрави бебенцата!
Днес е денят на Вилистар, чакам с нетърпение голямата новина, а дано има и други беббенца. Хем се реадвам, че е септември, хем ме подгони шубето. Тази сутрин подготвях каката за училище, изправяхме коса, слага гланц за устни, парфюм...и аз като се замислих, че тази малка госпожичка преди почти 10 години беше една малка ревяща мръвка, и че сега пак ще ме споходи същото преживяване и ми стана едно още по-объркано...Дъл мъ разбрахте кво ми минава през хормоналният бременен мозък  newsm78...
Веч, имаш ли представа Деската кога се прибира в къщи с малката буболечка?
Юник, снимките са страхотни.
Беба28, приятна разходка утре, ти си я изстрада и заслужи. ( майка ми е била така на легло почти цялата бременост)
Стеле, изправи ми се косата от твоята случка. Аз също още карам и най-ме е страх от разни младоци с мощни коли и тестостерон в излишък. Радвам се че си добре.
Днес ще го ударя на домакинстване и гладене. Половинката донесе ританки и памучни жилетчици, та след 4-те 4аса слънце вчера, в които сколасах да ги пусна в пералната и простна, днес е ред на ютийката, та ще дерзая на пресекулки с почивки с вирнати крака за спадане на отоците от глезените.

# 148
Честито на новите мами! Само радости да им носят бебчетата!
Стискам палци и на Вилистар! Ще чакаме новини! 
Simple Smile

Аз сега се връщам от консултация и да ви кажа честно, ми писна. Чакам по 1 ч. най-малко за 5 мин. преглед. И то - мери ми корема, побутва тук-там, и айде - ако не родиш тая седмица, другата пак. Никакъв ехограф -  да се видят води , плацента... Дано всичко е наред!   Praynig Продължавам да си имам бактерии в урината, и пак споделих, че ме притеснява да не се зарази бебето при раждане - нямало такава опасност... Направо незнам.
Иначе от миналата седмица не само, че не съм качила, ами и съм свалила едно кило. Четох някъде, че предвестник на раждането било и това - сваляш килограми... Дали е вярно?

# 149
Els, то ясно, че има всякакви одеяла. Но това за олекотената завивка ми допадна, но за тях мислех, че ще идват отначало доста големи за едно 50-70см човече и затова се замислих за по-маломерни варианти.... както и да е, много благодаря, ще гледам още....пък каквото видя!

Общи условия

Активация на акаунт