Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се споделят във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват преживявания по време на бременността, проблеми със здравето, избор на болница и лекар за раждане, грижи за бебета като хранене и сън, избор на количка и пелени и други необходими принадлежности. Освен това потребителите споделят рецепти и съвети за грижа за бебета.
-
Какви проблеми обсъждат участниците във форума?
-
Какви документи са необходими при раждане в болница?
Пробвала съм и на различните марки, но не ми харесаха. Друго... сапунче на Тео бебе и прах на Тео бебе, омекотител Силан бял. За памперси също съм пробвала повечето, най-много ми харесаха на хъджис, но в един момент почнаха да ми идват скъпички и минах на либеро, удобни са и попиват добре. С Памперс редовно пропускаха
Та сега смятам да продължа с тези продукти, освен ако на кожата на бебка и понасят по-добре други марки. Но наистина с Мустела и Себа мед не сме имали никакви проблеми до сега. А пудра и на мен не ми се е налагало да ползвам, дори не ми е ясно в кои случаи се ползва

...исками се да родя той докато е тук, ама не се знае...ще се напъвам пък ще видим...а всъщото време бебчо не спира да рида което сигурно значи че му е добре още и няма планове скоро да се появява
...

Стискайте ми палци всичко да е наред
, но само за два дни всичко отшумя (казаха че е от памперсите, там ползваха "Памперс"). Аз съм купила доста от продуктите на Себамед, но акушерката вкъщи каза да ползвам само по едно от серия за да може, ако се получи обрив да знаем от какво е. Имам предвид, че съм взела напр. сапун, шампоан и пяна за баня, но сега ползвам само шампоана, после ще мина на сапуна и т.н. От мазилата има олио, лосион и мляко, засега ползвам само млякото за тяло защото хидратира много добре. Кремът срещу подсичане също ни служи безотказно
. Така че в крайна сметка ползваме един препарат за измиване, един за омазняване, мокрите кърпички за почистване и крем срещу подсичане.