Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се споделят във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват преживявания по време на бременността, проблеми със здравето, избор на болница и лекар за раждане, грижи за бебета като хранене и сън, избор на количка и пелени и други необходими принадлежности. Освен това потребителите споделят рецепти и съвети за грижа за бебета.
-
Какви проблеми обсъждат участниците във форума?
-
Какви документи са необходими при раждане в болница?
да успеем и да продължим.Ще раzкаzвам всичко, само да се осеферча, че още не zнам къде се намирам, честно каzано...И снимки ще сложа.

.

как не ги е срам! Акушерска ръка - демек избирай здраво или увредено от твоя инат бебе. Някаква форма на тъпо застраховане - ние те предупредихме, че не си за нормално раждане и нямаме вина, че бебето има проблем!!!!
Вече и аз побеснях. направо не знам какво да те посъветвам, освен второ мнение или направо да идваш към София /не че и тук няма тъпанари лекари, но поне ако тръгнеш да раждаш нормално и отидеш в МД, няма да те пльоснат за рязане с предупреждението за "акушерска ръка"/
без такива странни идеи моля, ние сме си септемврийки 
И добре че Нико се кефи на дупките, много хубаво си спинка в количката.
за последните 6 дни, което е на долна граница на нормата, та в четвъртък сме пак на контролно мерене, дано да сме си подобрили ефективността на храненето
голямо затишие, това значи ли, че ще има бебевалеж днес?
Снощи съблякох всичко, което можеше и го изпрах да й е чистичко.
при нас отново.
Как е малката Ана Мари?
) и ме откараха в стаята ми, с уговорката да чакаме до сутинта да се zапочне. Ако не, може би система..Не ми се щеше, но и така не ми се висеше.. Това към 2ч., пратих мъжът ми да спи, мислех, че няма да се случи нищо преz нощта. В 3 и половина вече не можех да лежа, от болки. В 4ч. бях отново в родилното, с 4см. раzкритие и му zвъннах да се връща. В 5ч беше при мен, вече не се иzдържаше. Реших да пробвам ваната, раzхождах се преz това време, но много болеше, някак повече от първия път. След малко вече реших, че няма да мога и питах zа епидуралана. Върнах се в стаята, където трябваше да раждам, ваната бе zабравена тотално. Дойде лекарката, прегледа ме и каzа, че и zа упойка е късно, имала съм пълно раzкритие. В 6.42ч. ми дадоха малката на гърдите, мъжът ми отряzа пъпната връв. Минах и беz никакви шевове, което ме учуди истински.Та общо каzано това е.