Щом СЕПТЕМВРИ наближи, мама с бебе ще кръжи

• 17 083
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Мамини гугутки, добре заварили! Благодаря на щъркел Стела и всички вас за благопожеланията, които се сбъднаха, вие сте били големи феи! Wink Радостта нека е и във вашите сърца и домове! Наистина - вниманието ви към мен и детето ми ме разчувства! Бъдете два пъти повече обичани! Честито на всички мами! Бъдете много щастливи! На бъдещите- леко раждане!

Ох, не мога да не изръся някоя хумореска, та..ето малко инфо от нас със Тамагочито( Тамара)Simple Smile:въпреки, че требваше да ви искам да съберете 5 леа на стотинки за разказа Joy ама харе..
- настаниха ни в стая с една циганка, която крещеше на мъжа си така( всяка дума с "х" отпред)Simple Smile" Какво си ми се обаждал, бе..а сиктир..събуди детето ми събуди"( а тя събуди децата на сумати майки), непрекъснато говореше нещо, ей не спря тая жена..на детето си вика" О на мама, ти нямаш кости, ма, мами, ти си червейче.."
- оплаквам се на една приятелка по телефона от дечоря и поглеждам към нея, тя наш'тъ ми показва моля ви се..среден пръст..мълииииии:)))))))голям смях падна..
- определено ми прилича на сумистка, не знам Сандо къде е одил, ко е правил, не е казал, че е минал през Олимпиадата, та не знам..Simple Smileама той е виновен..ще я видите..а днес обличайки и един подарък боди, чета надпис на английски с превод Пришълеца ( New arrival)или Новодошлата..та кажете сега кон боб яде ли:)
- и сега малко на садистична вълна- мисля тази вечер да и изям краката, нема такива петички, майна..ще я щипя, ще я ръфам насекъде..ако чуете нещо по новините, аз съм..простете ми:)
- инак, Мирке, батко..не пребих нито една акушерка, щото не умрях, ако бях умряла, сметай - удушвам ги;)..та- ке родиш и ти, ама си земи пищола за секи случай:)
- за раждането- мечка страх, мен не страх( смятам поне 10 деца да направя на мъжа ми( е, може и на некое докторче) а и още съм млада, мога:)..но това раждане си остава" Моята симфония", незабравимо..няколко жени- докторки и акушерки наобиколили ме, бяха се разделили на гласове..сопраните викаха
" Дай, дай, дай, дай..",гласът им отлиташе нагоре по стълбицата, алтите- " Напъвай, напъвай, напъвай.." и старият патър- доктора- баритонски бучеше
" Сега си само ти, давай"..и...родих:)

# 226
  • Варна
Ех, Муци, колко ни липсваше  Hug   bouquet Добре завърнала се вече с малката пришълка дето ще остане без петички  Laughing
Ако знаеш колко се радваме, че всичко е минало толкова добре при тебе - дето умиргаше от една инжекция. Хубав пример даде на Мирката  Wink пък и на всички нас дето ще ставаме мами за пръв път.   bouquet
Сега остава и снимки да пратиш на Марсияната, упс Тамарата  Mr. Green и грешка няма да имаш  Heart Eyes Hug

# 227
Муцитоо добре дошла, да ти е жива и здравичка момата и много да те радва. Аз също изпитвам такива мераци относно ръфането на крачетата, цункането на ръчичките, искам да я гушкам гушкам  Hug Hug Мъжо ми вика Елмайраа стига тормози детето, ама то си е мое каквото си искам това ще правя smile3534 Много целувки на всички бебовци!

# 228
Mona днес бях разочарована почти колкото и ти. Идеята ми от както съм забременяла е да имам едно нормално раждане, а не секцио. Днес доктора ми си дойде от дълга почивка на морето и като измери бебето (4300 гр.) , ми каза че не е много добра идея нормалното раждане. Можело да се получи "акушерска" ръка на бебето или нещо такова  newsm78.После ми казва, че то решението си е мое. Все едно имам избор дали детето ми да се роди здраво или не Thinking. Бях бясна цял ден. #Cussing out Е мина ми вече, но все пак още не съм навита на секцио, като покрай мен се раждат и по-големи бебета без никакви проблеми. Сега до раждането какви ли не мисли ще ми минат през главата Thinking А аз иначе съм доста висока 178см, широк таз и всичко уж беше идеално за нормално раждане, а виж ти ква стана. Разбрахме се с доктора да отида пак на преглед на 07.09, но се надявам раждането да е стартирало до тогава Praynig

Накой може ли да ми помогне с качването на снимка в албума с коремчетата, така и не успиах да видя къде е графата add photosр както е написано в упътването за качване на снимки newsm78

# 229
  • Варна
Jesuse_Nelly първо трябва да се логнеш с името и паролата и тогава ще ти се появи опцията за добавяне на снимки  Peace

# 230
Jesuse_Nelly , не се давай! Дано раждането само да започне нормално и да мине леко и бързо, преди да са се намесили мераците за операционни интервенции! Стискам ти палци! Мона, дано и при теб да се подредят нещата! Моля се всичко да е наред!
Дианченце, наистина ли доки ще е в чужбина! Много ме изплаши! Аз знаех само, че по здравословни причини не мога да разчитам на наего на 5, 6, и 7 септември, но сега се оказава, че ако искам той да ме изражда, то тогава това трябва да стане между 8 и 16 септември! Ох, много се притесних  Cry Cry Cry и много ме е страх!

# 231
Флучия благодаря и за куража  Hug

Julico благодарение на теб и моето коремче вече е в албума  Simple Smile

# 232
Здравейте момичета !Писала съм само 2-3 пъти до сега,но всичко което сте изписали съм чела.Обещавам вече да съм редовна.И ние още сме 2в1,но се появи проблем.Тия дни имах страхотни болки и контракции и вече си мислех че ми е дошъл реда.Ходих днеска на преглед и се оказа че имам само половин см.разкритие и бебка се е обърнала седалищно.Разминах се с нормалното раждане,а толкова държах на нормално...На всичкото отгоре имам леки сърдечни проблеми и сега секциото си ми е сигурно.Извинявайте за дългия и песимистичен пост,но мнго ми е криво!Благодаря ви,че ви има ,чувствам ви много близки!А и честито на новите майчета и всичко което си пожелаете за бебчовците да се сбъдне!

# 233
Момичета, чухте ли, че от НГ се очаква платеното майчинство да стане 52 седмици, а не досегашните 9м.? Ще ни хване ли? newsm78 Не че се вълнувам кой знае колко, защото моята заплата не е голяма, ама все пак... Thinking

# 234
  • София
Sweet kids mama, мисля, че те видях по витошка вчера да се разхождаш Grinning Я бързо казвай дали се бъркам или пак съм пуснала снайпера  Wink

Луси, май и аз те забелязах- разминахме се на "Витошка", ти също беше с мъжа си. Не ми беше удобно да те заглеждам, ама по коремчето си помислих, че си септемврийска мама и си казах "Их, тази мама дали не е от "нашите"!   Joy

Дидке, радвам се, че се появи!  Hug Аз тъкмо се канех да питам дали вече родилите мами пишат в някоя тема за бебоците....ама вие сте добрички и ще ни изчакате да заформим нова наша си  -този път бебешка- темичка! Wink

tony74, Това не са още истинските контракции, но бебчо си прокарва пътя, както си му е редът. И аз имам такива болки отвреме-навреме- все едно, че ей сега ще излезе без контракции.  Laughing

Съншайн, и аз четох за проекта за удължаване на майчинството и ставаше дума за 2009г. Би трябвало да ни хване.  Peace

# 235
Съни, и аз се чудех същото, гледах новините... Това означава, че 52 седмици ще вземаме 90% от заплатата ли?  ( То и аз не вземам много, ама пак ще е нещо повече от минималната  Praynig )

# 236
Еми по-добре е. До сега е 9 1/2 месеца, а се предвижда 1г. Peace

# 237
Момичета, сори ама, ако го приемат това от 1.1.2009г., няма да ни хване. Всеки нов закон напоследък се отнася за родените след датата на влизане в сила ...

# 238
Mimoletka, в коя седмица си..бебчо може и да се обърне, не бързай със секциото, а какъв е проблема със сърчицето?

Муцка, айде бе душа, тука боб хвърляме едно друго, как си кърменето? Като имаш време влизай по-често, че много липсваш (щракни някоя снимка). Целуни петичките на Тамара и от мен  Heart Eyes Hug

Мона и на теб стискам палци на 15 да ти кажат че всичко е наред за водно раждане! Нека бъде както искаш, стискам палци  Peace

Диде, аз съм от Августинките, но както виждаш чета и се отчитам също и тук! Много ми е приятно! Плюс това от Августинския форум само аз се инатя и не съм родила все още, ама момичета ме чакат и са упорити  Hug Hug Heart Eyes

# 239
Дано ни хване новия закон, че не ми се оставя бебчо толкова раноо 
Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт