Отговори
# 225
Влизам набързо да ви споделя, че утре ме приемат за предизвикано раждане!

Днес ходих на църква и се помолих утре всичко да мине леко и по най-добрия начин, стискайте ми палци милички, надявам се, утре най-сетне да чуя гласчето на слънчицето си!  Hug Hug

Хайде стискам ти палци, да минава леко и безпроблемно. Да се радваш скоро на сладурчето си.
Аз съм утре на запис на тонове и ултрасаунд и да видим дали и аз няма да те последвам.

# 226
  • София
Момичета да ви питам има ли изненади при някоя от вас за пола на бебето. Да са ви казали че чакате от единия пол пък бебо да е от другия пол или всички са родили очакваните бебета ? Не че това е важно, но пък ми е любопитно.

И на мен ми е любопитно, нищо, че сигурно останах единствената без щъркел в списъка....  Grinning
Дотук оставам с впечатление, че май няма изненади.... Rolling Eyes

Бижу, стискаме палци, мила, хайде, щастливо освобождение и едно красиво здраво бебе!  Hug

# 227
  • Варна
Бизу, успех утре мила - с тебе сме. Дано да мине леко и безпроблемно  Praynig 
И не забравяй да споделиш хубавите новини с някой щъркел за да сме спокойни и ние  Hug
И аз мисля че досега май няма изненади с пола  newsm78 Или поне никоя мама не е споделила...

# 228
Бизу,  newsm17 дано всичко мине бързо и леко  kyllmg ! Стискаме палци и чакаме новини  smile3552  !

# 229
Бизу стискам ти палци и на ръцете и на краката!Това за контракциите и за кръвопотока към бебето не го знаех и даже се притесних малко, защото аз тия дни по цял ден съм с контракции, но са напълно безболезнени!Но ми направи впечатление, че бебка се е кротнала мърда по рядко, по замалко и по леко, почни няма от тези силни ритници които ми раздаваше до преди седмица!
Бизу и на теб ли ще ти слагат първо от тази таблетка!?Аз питах за нея, но явно никой не знае нищо за нея, ти знаеш ли нещо повечче?Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и накрая най хубавото бебче! Praynig
Гергана радвам се че даде отчет!Относно пола по принцип 4 ма доктори са ми казали 100% момиче,но всички приатели повтарят, че щяло да бъде момче, защото се бавело, но аз не вярвам на бабешките методи!
И аз имам един въпрос за който до сега не се бях замисляла!По принцип си имаме отделна бебешка стая, но смятам първите месеци бебка да спи при нас в спалнята!Та кошарката си и е в детската,а в спалнята сме взели една от тези сгъваемите, та се чудех дали има някакво значение за бебка, че ще спи на различни легълца през деня и през ноща!?

# 230
Бизу и от мен имаш стиснати палци!!!Всичко ще мине гладко ще видиш!! Praynig Hug
За изненадите от към пола-няма как да знаем сега защото не са се родили всички бебоци!!Като се родят ще направим една хубава равносметка!Но аз предлагам следното-за мами в нужда с изненади да сменят дрешките LaughingПримерно аз съм накупила за момиче,ама ако ме изненада и се роди мъж някоя мама също с изненада да подаде едно рамо и да правим трампа  EmbarassedЧе иначе мн смешно се получава!!Мъж в розови дрешки!! Rolling Eyes hahaha
Аз пак съм с леко болезнени контракции ама няма нищо друго!!! newsm78Утре съм на тонове и ще видим дали ще засече апарата и какво ще каже Царичкова че моя док го няма  Praynig

# 231
  • при моите любими
И аз имам един въпрос за който до сега не се бях замисляла!По принцип си имаме отделна бебешка стая, но смятам първите месеци бебка да спи при нас в спалнята!Та кошарката си и е в детската,а в спалнята сме взели една от тези сгъваемите, та се чудех дали има някакво значение за бебка, че ще спи на различни легълца през деня и през ноща!?

И ние сме по същия начин, с две легла - дървено и сгъваемо и за сега няма никакъв проблем. Спинка си еднакво добре и в двете, но бебка така или иначе в момента само това прави Peace Надявам се да не и пречи за в бъдеще, въпреки че аз мисля да я отделя преди да навърши 6 месеца, защото после ще е по трудно.

# 232
Сидония благодаря за отговора и аз така смятам да правя!Страшно много ме успокои, че тъкмо почнах да мисля ако не е хубаво как ще измислям и нагаждам пак нещата! Hug

# 233
Здравейте!

Честито на мамите със сладки придобивки през последните дни!   bouquet   bouquet
Да са ви живи и здрави бебоците!

Бизу стиснати палци и от мен!  Praynig Да мине бързо и леко!

Аз да се отчета, че вече чакам всеки ден. Бебето е слязло 3 см надолу, и определено си ме притиска, но нямам други признаци за скорошно раждане.

Усмивки и  Peace Peace на всички, които се запътят към болницата през следващите часове!

Heart Eyes

# 234
Айларипииии тук съм, цял ден фърча по задачи и като за един завършек хубав на деня  досега навиквах каката, в 9 часа се сетила  ( за да бъде по-точна аз се стих ), че утре имат тест на спелингите ( правопис) по английски и ирландски, та наща грация цял ден не намери време да ги научи. Та я подкарах до преди малко и за катализатор на процеса се наложи да повишавам тон. Е направо не знам как ще го церим този мързел, който след ваканцията в България е направо вклинен вече. Две приятелки ми бяха днес на гости до ибяд ( една след друга ) а след обяд взех на детето една приятелка да си играят. После пазар, исках да и купя малко парцалки за есента преди да се обебя. А да, сутринта бях при Джи Пи-то според него главичката вече е слезнала долу, не че знам как ги измери но обади некви 2/5 била слязла надолу и при 5/5 май излизало или и аз не знам кво. Уж питах ама нещо не схванах 9идеята с дробите. Както и да е аз го усещам доста ниско а и имам вече много свободно място под гърдите. Толкоз като отчет от мен.
Стеллле, тенку че мъ мислиш. Взела съм аз телефони и ще бия тъпана като му дойде времето.
Бизу  успех миличка, стискам палци.
Иринии да ви е жив и здрав баткото.

# 235
  • Бургас
Сладурки, влизам да кажа, че сме добре, да честитя на новите мами и да пожелая леко раждане на Бизу и всички чакащи момичета. Липсвате ми. До другия петък няма да мога да влизам както трябва, че имаме гости. Подкрепяйте се! Аз съм с вас! Люси, голямо гуш за тебе! Обичам вииииииии

# 236
Bizu,    newsm17 , желая ти успех, бързо и леко раждане. Ще те чакаме тук с най-хубавите новини! Опитай се да поспиш тази вечер  Laughing

Муцо, айде, забавлявай се. Ние сме си тука Simple Smile То се знае, ще се лее водка у вас Simple Smile

# 237
Бизу, надявам се всичко да мине леко и бебо да е готов да излиза.  Praynig Тези предизвиквания мене много ме плашат.

Мишленце, еми излъгали са те там в болницата. Коластрата си е готова преди бебето да се роди и така си трябва, тя е нужда за тези първи дни преди да дойде млякото. Те че не са могли да я принудят да излезе, не означава че я е нямало. Тя е в доста малки количества - чаени лъжички - но е достатъчна за бебка, тъй като е много потентна. Бебе на един ден има коремче с капацитет около 5-7 мл, което е около една пълна чаена лъжичка.
Мамета, не се поддавайте на тези некадърници, коластрата е като прекрасна ваксинация за бебетата, дава им всичко което им е нужно за добро начало на имуннната система, също подпомага изпразването на червата от мекониума и изобщо е прекрасна. Даже казват, че майките които не желаят да кърмят би трябвало поне да дадат на децата коластрата - толкова е важна. Да, малко е като количество, но е като концентрат.

Наистина почетете малко в кърмаческият форум, ако искате да си спестите повечето проблеми с кърменето. Явно болниците нямат никаква идея за какво става въпрос.

Бора, движи се. Няма една поза която да е добра за всички. Ако се движиш и пробваш различни пози, ще си разбереш коя е правилна за теб и за бебо и за по леко раждане. Иначе ето едно клипче което показва различни идеи - http://au.youtube.com/watch?v=OQvreynwhx4

BAE, как мина теста? Wink 

Муцо! Искаме снимки, диване! Стига си се правила на домакиня, кой ти вярва така и иначе Wink

Нещо затихна тука, вместо да е лудория. Какво става? То Август беще по-интересен  Whistling

# 238
  • София
Добрюутро, момичета кокичета! Куку 2 в 1! Ех, тази бременност не мога да се успя, да му се не види!
Успех на Бизу и Гергана , стискаме палци още този ден да гушкат бебковците си!
Шейла, благодаря за клипчето! В болницата ще се опитам да щъкам между леглата, дано има и други мами с идея за активно раждане и да си се движим заедно!
С дишането ме няма хич, при августинките някоя мама беше дала варианти за дишане, ще ида да потърся...
Хубав ви ден! Аз ще ходя да си търся обувки за тоалета, че нали утре съм на сватба.
Айде, Иринии да разкаже за рождения ден на Спаси, пък и снимки чакаме!
Флучия почна ли чая от малинови листа? И аз мисля да ходя да си купя. 

# 239
  • София/Търново
Добро утро!  Stop

Нощта се будих поне 10-ина пъти от контракции. А иначе канско спокойствие. Решила съм, че ще изчака, докато не стана готова /поне донякъде/. Че снощи пак два часа се молихме  #Cussing out Дето се вика, срам не срам ще се вика родителското тяло  Cry А как се надявах да се размине.  Naughty

Е, успешен ден и леко раждане, който се е цанил за днеска   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт