ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 003
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
Пуф!
 Да се бухна и аз в новата тема  Simple Smile За съжаление и ние сме болни, т.е. цуцко. Хремав е, през нощта вдигна Т, а днес и повърна на 2 пъти.  Sad  Но то е от сополките, иначе дробчетата са му чисти и гърлото е добре. Много тъпо! Мисля, че го простудих и ми е гадно...  Confused
Ками, ако някой ми бутне детето мисля, че и аз  ще реагирам като Тони! Сигурно чак няма да крещя де  Laughing Въпреки, че е редно майката на момчето да му се скара...Ако Мариян бутне някого аз ще бъда първата дето ще скочи, и не виждам защо си се извинявала, но ти си знаеш  Hug
Фил, стискам палци за хубаво време, че от сега ме стяга шапката като си помисля, че идва есен и зима. Предпочитам си жегите  Rolling Eyes
Пожелавам на юлските ни бонбони бързо оздравяване!

# 16
ехх Мими , съжалявам че е болничък Мимко, това е от времето ,вчера и аз я простудих моята, навън духаше страхотно ,бях я облякла,но все пак вятъра и разтече носа,та цяла нощ кашлюка и се дава .Много е кофти,незнам какво ще правим като стане още по студено и се почне с гриповете  Sad
Дундурела  Hug, сигурно ти е много напрегнато така Sad,прегръдки на малката принцеса  искренно желая по млако боледувания  Praynig

# 17
  • София
Аз още чета старата тема - впрочем, по повод заглавието, на моето зверче кашата все още му е любимото ядене в деня - така е от как за пръв път ги откри, че съществуват, кашите, де...

Друго щях да пиша - аз ли съм единствената, дето не е учила детето да ходи и му се е наложило само да се справя с тази тежка задача - както и с катеренето? учих го да пълзи - мноого исках пълзящо бебе - но за другите неща реших, че рано или късно сам ще ги открие...

И когато изобщо му давам да се хване за пръстче - някъде като е по-трудно и търси - не се навеждам, просто подавам края на пръста... Ако не го стигаше, сигурно щях да го "удължа" с пръчка (патентът е на брат ми, той е близо 2 м. (абе, по-малко, ма не знам колко) )

# 18
Здравейте!Партито оня ден наистина беше много приятно,радвам се,че най-накрая се видяхме.
И сега да ви се оплача.Тошко е болен от днес.От сутринта е с Т,има разстройство и повърна няколко пъти.Според педито е вирус,каза да давам лечебно мляко и му изписа някакви капки.Но е много отпаднал цял ден.Стискайте палци да минава бързо,че е ми е много мъчно да го гледам така.
Бързо оздравяване и на другите болни дечица!

# 19
Друго щях да пиша - аз ли съм единствената, дето не е учила детето да ходи и му се е наложило само да се справя с тази тежка задача - както и с катеренето? учих го да пълзи - мноого исках пълзящо бебе - но за другите неща реших, че рано или късно сам ще ги открие...
В какъв смисъл да ги учим да вървят? Те така или иначе гледат ние какво правим и в един момент го повтарят успешно.
Аз изпитвам големи притеснения и се чудя дали да не купя Вентолин и да и дам един два пъти? Утре ми изглежда много далече, а не ми харесва тази кашлица. Иначе е доста свежа (пу-пу) като имам пред вид сополите и тази кашлица

# 20
  • Варна
Здравейте момичета! Тук съм, чета ви от засада, ама нещо хич не ми се пише.Причината е , че се хванах да диетувам и съответно и настроението ми се изпари.А пък гледам, че и за шоколад си говорите. Crossing Arms
Много сте хубави всички на снимките от общия рожден ден!А дечицата ви са просто слънчица.  Hug за всички.
Дундурела имаш и моята подкрепа.Вероничка ще стане голяма, красива и финна госпожица и всички ще цъкаме с език, ако я видим на някое списание  LaughingЧичо ми е роден 1.300гр.Баба ми разказваше, че тежал колкото 2-3 по-големи домата.Отгледала го е много трудно/в началото/.Ела сега да видиш какъв мъж е.На 66год. е -100кг и здрав като бик.  Само любов , грижи и търпение са нужни.А пък съм сигурна, че ти ги имаш в изобилие.Целувки за малката.  Heart Eyes
Отивам да дочитам старата тема , после пак.
Гледам, че никой не писал, та да  си допиша:Оплюли сте Бг Черноморието, ама и заслужено.Разказвам случка на плажа, дето, ако не ми се беше случила можеше да мине и за виц.Сядаме три приятелки с децата под един ръждясал самотен чадър на плажа, далеч от групата красиви еднакви чадъри.Поне на около 150м.След повече от час пристигна някакъв мъж с исухлени гащи и казва:Дължите ми 3.00-3.50 за чадъра.И ние ей тъй  ShockedИ питаме последно 3.00 или 3.50. И той вика ами ако нямате 0.50лв. няма да го правя на въпрос.В мен заговаря старото куче и казвам:давам ти 3.50, ама ти ми даваш касова бележка.Оня се опули, смени тона и се развика:Каква касова бележка бе, мойто момиче-това е моя частно-служебен чадър (!?!) и нищо няма да ти дам.Аз съм лекаря на тоя плаж и съм решил да си извадя някой друг лев отгоре. #CrazyИ така забил си човек чадър и си вади пари.Ей туй е българското черноморие, уви.
Сега прескачам от тема в тема, ама да си кажа някои от децата са одрязали главите на майките си , други на бащите си/тези които съм виждала по снимки/.И аз не познах 2 майки  Wink
Бързо оздравяване на всички болни дечица  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 16:41 от BOOTY

# 21
  • sf
ей туй избоцках за новото ни бебе

# 22
  • София,
Ех момичета, ама ми пълните сърцето и ми давате сили да се боря искрено и от все сърце Ви благодаря. Хм и не ми се чудете много, аз просто споделям с Вас и се радвам, че ме разбирате и не искам съчувствие, а само подкрепа и съвети. Днес ровейки се в нета да изчета всичко за въпросната астма и изследвания попаднах на една много интересна тема, започната от една мама на доносено бебе, която разказва за своята приятелка - майка на недоносено бебе. То всъщност май и приятелството им е приключило, защото едната прекалено много се оплаквала и търсела съчувствие, а пък другата и съчувствала и се стараела всячески да и угоди и да и даде съвет, ама в крайна сметка все не успявала и накрая се скарали  Sick. Хм незнам дали го обясних правилно. Всъщност какво искам да Ви кажа то май и аз незнам, ама постоянно Ви чета и споделям с вас, защото въпреки че и моето дете е недоносено и изисква по специални грижи, аз не го отделям от другите деца. За мен всички деца са си индивидуални и специални и човек винаги може да научи нещо от всеки и да помогне със съвет навсеки. Още веднъж Ви благодаря за подкрепата. Ще се справя, въпреки, че прогнозите са тежки, но аз не се отчайвам знам, че всичко ще си дойде на мястото - все някой ден и ще си се чудя на акъла, защо съм се притеснявала толкова.

# 23
  • София
Дундурела,  Hug, кураж! Така е, ще се чудиш след време сигурна съм, и наистина, най-важно е любов и търпение да има!

уф, кога ли ще ми остане време да се върна назад да ви изчета не знам, ама все ме гложди, че не съм чела. абе, пристрастява си се човек към тоя форум! ето и сега чета (да не изоставам  Embarassed), прои положение че яко трябва да се стегна за тази дипломна работа.

всички болни човечета да се оправят!  love001

# 24
 Dundurela  Hug, не се притеснявай и наистина я заведи на подходящия за здравето и климат. БГ е малка, но има къде да отидеш. До колкото помня можеш да прекъснеш и да въстановиш студентските си права за 5 год. В крайна сметка детето ти е по-важно  Peace
Донси, вече зеленея от завист -вече една седмица се пинкам с едно щампирано гобленче, а ти си като поточна линия  Hug
Аз продължавам с дилемата си -дали да и дам от Вентолина -това мойто колебание е ужасно  Close

# 25
  • София
Много досадна работа. Бях ти писала дълго и "прочуствено"  Laughing за вентолина - ама е изчезнало. С две думи - не, не давай вентолин на своя глава. Само по лекарско предписание (след като я преслуша) и по лекарска дозировка. Не е чак толкова безобидно. И не е никак добре да се дава, ако не е нужно (както и да не се дава, когато е необходимо).

# 26
  • USA
Дундурела, на наши приятели детето го бяха диагностицирали с астма. Инхалации правеха и все не се оправяше. Оказа се, че не е астма, а алергия. Сигурна съм, че нещата при вас ще се оправят.  Hug

Буути, голям смях с този чадър!  Laughing Много ми хареса концепцията "частно-служебен". И изсуления доктор - бизнесмен, който седи и чака жертвите на плажа. Ще падна просто.  ooooh!

Кати, ние нашите не сме ги учили да ходят, ама ти Давид как точно го учи да пълзи?  Laughing

Донси, много хубав подарък!

# 27
  • Асеновград
Здравейте ,
разгледах ви , прочетох ви , не можах да позная Мимоза и Моколоко , ама ми се изясни като прочетох.Всички сте много хубави - и мами , и деца.
Болните деца да се оправят.Ани , според мен изчакай до утре с Вентолина / тва е съвсем лаишки съвет де , може и да не го послушаш /, щом е свежа , значи не е толкова зле.
Дундурела , не се притеснявай , оплаквай се на воля , Вероника ще се оправи.
Донси , честита ти племеница , много хубав подарък , ама ти наистина ги бълваш , кога успя да го направиш.
Бути , тия дни си мислех за теб , че зачезна , радвам се , че се появи.
И Силвето ми се губи.
Аз също съм болна , боли ме гърлото и ми тече носа , дано не заразя Тедо.
Имаше и още май , ама забравих...

# 28
Кати, той ми е предписан  - вентолина по 1 мл на8 часа. Личния не беше тук за да дойде и ми каза да и давам оня от мащерка сироп,ама   аз я водих при друг педиатър за да и чуе гърдичките, защото от мойто преслушване ми се счу нещо. Та затова имах тези колебания, ама една съседка е сестра в педиатрията, та тя ме предума и вече и дадохр а утре ще я водя при нашто педи
 billie , яж лимонов резен поръсен със сода - 4-5 в рамките на 2-3 часа и ще забравиш за болки в гърлото.
Между другото аз и показах как да слиза от леглото и за сега само веднъж е падала от него
Бути, и аз се смях, но ми е чудно не го ли е било срам да каже че е лекар

# 29
  • София,
BOOTY голям смях с тоя чадър, тъкмо четох на мъжа ми за него. Ей ама това само в България го има. А моя мъж даже се учуди, че имало и лекар на плажа newsm78 Joy Joy Joy
Мама му дай Вентолина и не се притеснявай, щом е предписан, той е в малка доза така че няма страшно, но го давай наистина точно на осем часа поне да следващия преглед.

Общи условия

Активация на акаунт