ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 003
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Цитат
Кати, ние нашите не сме ги учили да ходят, ама ти Давид как точно го учи да пълзи?
Уинксче, и аз съм го учила Никола да пълзи  Laughing Не беше много лесно, показвах му как да застане в поза за пълзене, как да движи ръчички и краченца...сега ми изглежда странно, но тогава много държах да пропълзи и се занимавах с него...а всъщност начинът да накараш дете да пълзи е да го оставиш на земята седнал и да разпръснеш играчки около него, и без да го учи някой, рано или късно ще тръгне
бързо оздравяване и болничките  Hug
Бути, ти ме разби с тази история  Grinning не се учудвам де
надписах някои снимки

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 22:30 от marisasav

# 31
Вики ,я  си признай , помага ти Кико с тез гоблени  LaughingНаистина незнам кога ги връткаш така бързо ,като малчо е все по петите ти Wink
Бути, страшна история,човек да се чуди дали да се смее, да негодува или да крещи Crazy
Дундурела  Hug
Купихме на Еав едни маратонки,едни кецове и обувки ,много им се накефих, дори и аз намазах едни спортни обущета Party
По Канал 1 дават филм за Даяна,интересен е  Peace

# 32
  • София
ако не ми се беше случила можеше да мине и за виц.

Joy Еми не, тва не е истина просто

Донси, тва е страшно сладко. Аз не си падам по гоблени по стените, но такъв бих си сложила.

Аз нищо не съм я учила Николета - нито да пълзи, нито да ходи. За второто сама си се оправи - по мебелите. За първото не знам, просто както си се влачеше почна да вдига и дупето, и така.

Дундурела, търпение и кураж  Hug   bouquet

По повод Даяна - "Кралицата" бил хубав, казват.

Точно 4,5 дни до Варнатааааааа  Sunglasses И днешния ден го избутах, толкова ми е спихясал мозъка, че почнах глупости да правя. Дано не оплета много конците до отпуската  Stop

# 33
  • Варна
Момичета виждам, че ви е впечатлила историята, ама тва е действителността.  ConfusedНа место се смяхме, ама сега като се замисля и ми е тъжно.Не, че много съм ходила, но съм посещавала и Турция и Испания за море и почивка.Обслужването/особено в Турция/ е на толкова високо ниво.Ами хората са готови краката да ти целуват за да ти вземат парите.А пък природата им и морето им  Sick Не ми харесва и това е.Море солено, пясък едър, природа уж южна , ама..Ами няма я нашта красота. Що сме такъв народ не знам  Rolling Eyes
А пък въпросния доктор, според мен не беше никакъв доктор въпреки,че като ни взе парите/дадох му 2.50 да сме квит за касовата бележка Laughing/ отиде зад пътя в някаква барачка на която нямаше червен кръст.  newsm78.Обаче ся като се замисля много бързо ни се подобри настроението, щото след като той си замина нахлуха на бег 7-8 момчета сърфисти и ...гледката беше много красива  newsm03 .

# 34
  • sf
Аз шия докато Кико спи, вечер до късно и така. Но за сметка на това у нас е лудница и мивката винаги е пълна  Blush
а сега да почерпя - преди малко направих кръгче със собствената ми кола. СЕга остава да се науча и да карам  Joy

# 35
  • София
Честита ти кола, Вики.   bouquet Лека и базаварийна. Ще се научиш, няма къде да ходиш. Каква марка е?

БутиJoy
Фил, стискай, още малко.
Ками, каква марка обувки взе на Евето? Че за сега само на К и К хвърлих едно око, но ще гледам и други.
За ходенето и пълзенето. Софи не съм я учила да прави нищо. Сама си пропълзя, сама проходи. Ирина и аз я учих да пълзи, защото много исках. А за ходенето тя ме научи да я държа. Въпреки, че съм гледала колкото се може по-малко да го правя това упражнение. Не съм си представяла, че може едно бебе да ме "надхитри", но това е. Когато имаш и по-голямо и се налага да позиционираш количката на едно място, а бебето му омръзва и крещи ... поддаваш, не върви всеки път да прибираш по-голямото, заради по-малкото. А всичко си е до темперамент на отделното дете.
Дундурелке, кураж! Ще го надрасне Вероничка проблема. За Сандански можеш да вземеш от Джипито направление за процедури в санаториума.
Да почерпя и аз, мъжът ми днес има РД, да ми е жив и здрав.   Grinning newsm38

# 36
  • София
Донси, щампираните гобленчета после перат ли се?

никога не съм шила такъв, но предполагам, че да, ама знам ли-да не се развали  newsm78 ще подпитам и ще ти пиша ЛС

Не, не на лични, на всеуслушание...хм, всепрочетание...

.....
После и отворих едно бурканче пюре телешко със зеленчуци - леле излапа го за секунди, даже май не и стигна, а тя явно като няма месце в манджата и не ще, и друг път ми е правила тези номера, голяма мръвкарка е, какво ще я правя  newsm78, а не се сетих преди това да и разбъркам манджата с половин бурканче месно пюре, но ще го направя следобед Mr. Greenтя ли ще ми прави номера, още от сега.
...

Не е каприз. Очевидно има нужда от повече белтъчини - не й се противопоставяй по-добре по въпросите за диетата, все още знае по- добре от теб от какво се нуждае организмът. Хм... Може да й вариш месо някакво, да го пасираш и замразиш в бурканчета и да добавяш или нещо такова. В месните пюрета съдържанието на месо е доста малко - съобразено е със средната дневна нужда, а на нея вероятно просто й трябва допълнително.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 00:07 от katiABV

# 37
  • USA
Водихме Кристиан в зоологическата. Много му хареса, а на мен ми се изпържи мозъка. Тук през деня не е много за обиколки. Ама за блясъка в очите на детето си струва.  Laughing
Много ми се ходи на море, ама на топло море. Тук плажът е един от най-хубавите, които съм виждала, километри плажна ивица - мноого широка, жълт дребен пясък - фантазия, обаче водата е лед. Просто си е супер студено. Направо им се чудя на хората, които се къпят там. Никога не съм си представяла, че в "Спасители на плажа" се плацикат в 17 градусова вода - бррр.

А коя е тази мама: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279330&pid=7257516? На Донси приятелката ли? Разбрах, че другата мама е Моколоко (тнкс Марти).

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 00:59 от Winx

# 38
  • София
Момичета, защо се разочаровани от БГ черноморие? Аз не съм ходила там от 8 години, но ми се ходи май.   Аз също чувам, че на север е добре (Албена това).

Затова ти се ходи, понеже не си била от 8 години. Ако отидеш, ще си го спестиш за още 8.

# 39
  • sf
Winx , да, товя е моята приятелка, а до нея е Рокси.

Колата е корса А, GSI. / старичка е , ама е запазена. Всъщност аз снощи добре си карах, ама ми пречат другите коли  Joy

# 40
Гери, да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате   bouquet Тази нощ сънувах нещо свързано с теб, но не помня какво и лица не ми изниквавт в съзнанието...
Мимко и днес е  с разстройство  Confused Нищо не иска да яде, не иска и да пие, а каква борба е с тез лекарства....  ooooh! Добре, че поне да цока иска  Simple Smile

# 41
Ехо  Stuck Out Tongue
Влизам да кажа едно здрасти. Вчера се прибрахме от Сандански, изкарахме много приятно, като изключим големите жеги.
Имам доста материал за четене, а трябва и да чистя, и да готвя /обещах на Гери палачинки и пиле фрикасе  Simple Smile /. Така че до скоро  Grinning

Герка, честит ти рожденник   bouquet
А на болничките - бързо оздравяване  Hug

# 42
Привет и от нас!
Ли4и си ,4е супер сте си изкарали,малко ме е яд ,4е не можахме да дойдем,но си изкарахме сстрахотно на Рибарица.Като си легне Марти 6те пусна снимки.

# 43
  • София-Красна поляна
 beer

# 44
Бързо оздравяване на всички болни!
Донсита,честита кола!
Фил,и аз броя дните до морето,ние тръгваме на 6.09.

Общи условия

Активация на акаунт