Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 274
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Future Perfect-ите ми пристигнаха.Довечера и утре сутрин ще ги пробвам и ще кажа как са.На мен ми е много важно да са походяща основа за грим PraynigПробвах ги на ръката, направи ми впечатление, че околоочния е много плътен.

Ще чакам да споделиш как ти се струват.
Аз онзи ден си купих околоочния, за два дни ползване мога да кажа само, че на мен не ми щипе, но се получава лек "кир" ефект и не знам ако се слага коректор отгоре как ще е. Може би трябва да се внимава с количеството, въпреки, че аз съм от пестеливите.
За крема за лице обаче, на мен лично, ми е много важно да няма такъв дефект, че иначе с ФДТ отгоре ще се берат ядове.

И при мен не се отваря сайта  Tired

Преди няколко месеца си бях купила околоочния Future Perfect не ми щипеше , но имах чувството че ми състарява очите и го изхвърлих.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 16:29 от airamber

# 361
  • Mostly in my mind
На мен от три дни не ми отваря Ягодата Rolling Eyes
И на мен така.

Може да ни готвят яки пиримоции  smile3508

# 362
  • around the world, where the heart belongs
Можете ли да ми препоръчате околоочен крем, заглаждащ фини първи бръчици. Ползвала съм All about eyes rich на Клиник и Hydraction na Dior. Не съм доволна. Освен да овлажняват, друг видим ефект няма, даже вече са ми повече линийките.  Crossing Arms

# 363
Аз отварям сайта без проблем. Някой има ли впечатления от Biofirm Lift Firming Anti-Wrinkle Filling Cream на Biotherm. Ето го http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66565&CatgId=19

# 364
Аз отварям сайта без проблем. Някой има ли впечатления от Biofirm Lift Firming Anti-Wrinkle Filling Cream на Biotherm. Ето го http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66565&CatgId=19

Подариха ми наскоро комплект околоочния и този - ползвам ги, но отзиви нямам все още Simple Smile.............Ти на 37-39 ли беше?

# 365
Bastet , вече съм с 4 отпред Mr. Green Останах много доволна от препоръчания от теб Juvena - Deliner Matt, но за зимата ще ми дойде лек. Този в момента е на много прилична цена и ме блазни.

# 366
е, добре дошла в клуба тогава Wink.
Ами пробвай го това чудо, защото пък цената му е атрактивна. Тази серия (виолетовата) на биотерм си е за 40+.

# 367
Добре заварили Party
Поръчвам го.

# 368
  • София
Дано се оправи скоро проблема с отварянето на сайта, че искам да си пусна поръчкаааа  Tired

# 369
и аз трети ден не мога да отворя изобщо , опитвах всякакви начини-нищо се не вижда Sad

# 370
  • София
При мен си се отваря сайта.... Може би трябва да звъннете на интернет-доставчика си и да попитате от къде идва проблема, защото сайта си работи

# 371
Извинявайте ,че пиша в тема"Ягодка и Саса", но все пак...............
искам да си  поръча парфюм от FRAGRANCE ,но не знам английски/практически не знам,горе-долу разбирам ,но няма да мога да попълня всички полета/.
Преди поръчвах от Ягодка, но през ФЕМА/по същата причина Embarassed/
Какво да правя ,този БУДОАР не ми оставя намира, усещам че трябва да го купя ,защото почва едно таково състояние/лягам -за него мисля, нощем ...пак, ставам сутрин, пак той ми в главата!/същото беше с Кристобал.Успокоих се само след като го поръчах, иначе...
Помагайте !!!!!!!!!!МОЛЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praynig

# 372
Tomaru, пиши лично съобщение на Skrita. Тя ми поръчва на мен, за което и благодаря сърдечно. Ще ти помогне. Много коректна и точна мадама. Будоара пробвала ли си го или на сляпо?

# 373
  • around the world, where the heart belongs
И на мен не ми се отваря сайта. Пък дали е от доставчика.. знам ли, моя е БТК.  #2gunfire
Някой ще ми препоръча ли околоочен крем  Praynig

# 374
Tomaru, пиши лично съобщение на Skrita. Тя ми поръчва на мен, за което и благодаря сърдечно. Ще ти помогне. Много коректна и точна мадама. Будоара пробвала ли си го или на сляпо?
...........................на сляпо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но дори и няма да го харесвам, все едно го искам, дори и почти съм сигурна ,че не "мой тип".Така най накрая се сприятелих с Кристобал и ВЕЧЕ го обожавам!
Мерси Densi !!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт