Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 264
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
И на мен не ми се отваря сайта. Пък дали е от доставчика.. знам ли, моя е БТК.  #2gunfire
Някой ще ми препоръча ли околоочен крем  Praynig

И аз съм с БТК, довечера ще пробвам през домашния.

# 376
Току що пуснах поръчка без никакъв проблем. Получих си и потвърдителния мейл. Определено сайтът си работи.

# 377
поличих си ДДМГ на Клиник-с дата 4.2008

и аз не влизам в сайта

# 378
аз съм към мегалан и също не мога да го отворя

# 379
бютив също не работи ,отваря се,но без картинки #2gunfire

# 380
И при мен не зарежда нищо бютив Sick

# 381
при мен също. определено оправят нещо, тези, които го отварят сигурно имат нещо по-различно с кукитата, доколкото разбирам от браузъри Crazy

# 382
  • Варна
С БТК съм - не се отваря, от вчера.
Аз днес си получих разни почистващи на Clarins, всичко си е ок, няма изтекли или развалени.

# 383
На мен от три дни не ми отваря Ягодата Rolling Eyes
И на мен така.

Може да ни готвят яки пиримоции  smile3508

При мен си се отваря без проблем. Rolling Eyes Не знам при вас какъв е проблемът?! Thinking Peace

# 384
ами дай линк на някой продукт, да пробваме и ние пак Confused

# 385
При мен не се отваря   Mr. Green   Явно намалят цените момичета имайте търпение очаквайте голямо намаление  Laughing hahaha

# 386
  • Boston, MA

Hydra Complete може да се ползва и сутрин и вечер, няма специални видове дневен и нощен. Има един, който е със СПФ, е той е строго за през деня, но показаният също става.

Сайтът си работи безпроблемно.

# 387
  • Варна

Hydra Complete може да се ползва и сутрин и вечер, няма специални видове дневен и нощен. Има един, който е със СПФ, е той е строго за през деня, но показаният също става.

Сайтът си работи безпроблемно.

Явно съм се заблудила от факта, че беше сложен при нощната грижа  Rolling Eyes

# 388
И аз съм на БТК и не се отваря  newsm78 , пробвах и през линк на разни продукти пак неще. Не ни остава нищо друго освен да спестяваме и като ни допуснат до сайта да се развихрим Twisted Evil

# 389
ох момичета,гладни кокошки просо сънуват Joy иска ни се да има намаления,ако  мъчете ни прочетат темата ще ни вземат компютрите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт