Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 268
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
и при мен така, вече два дни. да не са "затворили магазина" а? newsm78

Шшшшшт...тихо...да не ни чуе дяволът... Mr. Green
всичко ще се оправи  Whistling

# 346
Здравейте!
Може ли някой да ми каже кога се очакват "по-сериозни" намаления в Ягодка?
Намислих да си купя един много обсъждан парфюм/ Будоар на ВУ/,дали да чакам да го пуснат на по-добра цена в Ягодка или 47$/мисля  че това беше цената за 30 мл/
Благодаря ви предварително!!!!!!!!!  bouquet

# 347
  • София
и при мен така, вече два дни. да не са "затворили магазина" а? newsm78

Шшшшшт...тихо...да не ни чуе дяволът... Mr. Green
всичко ще се оправи  Whistling
при мен се отваря сстандартно
да няма някякъв проблем с вашите  сървари към тази страница

# 348
Здравейте!
Намислих да си купя един много обсъждан парфюм/ Будоар на ВУ/,дали да чакам да го пуснат на по-добра цена в Ягодка или 47$/мисля  че това беше цената за 30 мл/

По едно време беше доста намален в ягода, но дали пак ще го пуснат намален никой не знае.

# 349
  • Варна
Здравейте!

Ако наистина това му е цената в Ягодка (не ми се отваря и не мога да видя), във Фрагранс е на още по-добра. Действай направо.
Ето виж

# 350
  • Mostly in my mind
На мен от три дни не ми отваря Ягодата Rolling Eyes

# 351
И на мен #2gunfire

# 352
  • Варна,морето ...
Future Perfect-ите ми пристигнаха.Довечера и утре сутрин ще ги пробвам и ще кажа как са.На мен ми е много важно да са походяща основа за грим PraynigПробвах ги на ръката, направи ми впечатление, че околоочния е много плътен.
на мен околоочния малко ми щипеше на очите

# 353
  • Paris
На мен от три дни не ми отваря Ягодата Rolling Eyes
И на мен така.

# 354
Явно има някакъв проблем с Ягодата. Ще го оправят сигурно.

# 355
  • Бургас
и аз не мога да вляза, а от днес имам мейл с нови намаления, който сщо не се зарежда с картинка  Cry и не мога да ги видя

# 356
Здравейте!

Ако наистина това му е цената в Ягодка (не ми се отваря и не мога да видя), във Фрагранс е на още по-добра. Действай направо.
Ето виж
Извинявайте за неграмотност Embarassed ...........но 1.7 oz колко   мл?

# 357

Извинявайте за неграмотност Embarassed ...........но 1.7 oz колко   мл?

50мл.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 15:38 от Iliana_

# 358
  • София
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=21808&goChar=H#DETAIL миналата седмица получих това околоочно кремче.Доволна съм , добре хидратира и го препоръчвам.

# 359
Future Perfect-ите ми пристигнаха.Довечера и утре сутрин ще ги пробвам и ще кажа как са.На мен ми е много важно да са походяща основа за грим PraynigПробвах ги на ръката, направи ми впечатление, че околоочния е много плътен.

Ще чакам да споделиш как ти се струват.
Аз онзи ден си купих околоочния, за два дни ползване мога да кажа само, че на мен не ми щипе, но се получава лек "кир" ефект и не знам ако се слага коректор отгоре как ще е. Може би трябва да се внимава с количеството, въпреки, че аз съм от пестеливите.
За крема за лице обаче, на мен лично, ми е много важно да няма такъв дефект, че иначе с ФДТ отгоре ще се берат ядове.

И при мен не се отваря сайта  Tired

Общи условия

Активация на акаунт