Бурканчета за детска кухня

• 59 236
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз искам 30 бурканчета да си изнамеря ако някой иам да пише!   bouquet

# 151
на мен не ми достигат 20  бр.
ако някой продава моля да ми пише на лични

# 152
Спирам с офф-топика в темата за бурканите, но то и без това няма кой знае каква активност, че да преча  Wink
Няма значение активността по темата.
Тя е за детските бурканчета, но влизайки да получа инфо за това, ще трябва да изчета 15 мнения, които не ме интересуват и нямат нищо общо с темата. Спам.
thumbsup Точно! Майчето е изляло негативизма си към детските кухни, поради не знам си кви нейни причини, но мисля че в неподходящатата тема.. Whistling освен това,  ако ни беше спестила негативните си постове, щеше да е по-приятно разглежането на темата.. Naughty Wink

И моя въпрос е бурканчета от къде?! newsm78 #Crazy Преди 4-5 години като записвах малкия имаше все още на Ганчев, та бях събрала...сега като се оглеждам няма никъде дори подобие на тези бурканчета.. ooooh! Иначе и ние бяхме към Белмекен и пак ще сме Супер доволни останахме от вкуса и качеството на храната..Дребния ядеше всичко, въпреки, че ми е доста капризен и злояд..щом и шоколад едам го карам да яде.. Crazy За хигиена не говоря, яко търкат измитите буркани, нищо че и ние сме ги мили преди тва.. Laughing
А за чакането, чакахме около 7-8 мия му месец, защото го бях записала моментално, след като си взех акта от общината.. Wink

# 153
Ако ти се купуват пълни буркани, а съдържанието да изхвърлиш или ти да изядеш - Ам-ам, Хелоу, Малечко - все са бурканчета от 190мл., широк винт.

# 154
Има ли ги още?! Shocked Аз не съм ги засичала скоро никъде, и от къде мога да си ги закупя?! Thinking

# 155
Има.
В Штъркел със сигурност има Ам-ам. В магазини Европа също.
Малечко има в Пикадили, Т-маркет.

# 156
Има.
В Штъркел със сигурност има Ам-ам. В магазини Европа също.
Малечко има в Пикадили, Т-маркет.

Благодаря ти!  bouquet

# 157
  • гр.София
Здравейте ако някой се интересува само от капачки за бурканчета за София , аз си купих от
Дружба 1 /пазара до пощата/ от магазин за 1лев до Фантастико ,в пличкета по-15бр. са по-1,50лв.
, иначе Ам-Ам и Малечко си взимам от Кауфланд . Дано да съм ви била полезна ,че доста се озорих докъто си намеря само капачки ,че в нашта кухня искат 30 буркана +60 капачки  Shocked

# 158
  • София
Мацки и аз търся бурканчета ако някои продава да ми пише на лични - от София съм.

# 159
И на мен ми трябват 30 буркана и 30 капачки. Rolling Eyes
Все още продават ли се на Женския пазар и къде точно? newsm78
  bouquet

# 160
tini-mini, аз за последно купувах от Женския пазар преди 2 години, затова не мога да ти отговоря на първата част на въпроса. Но предполагам, че още се продават, ще ти кажа къде:

Ако влезеш в Женския пазар откъм училището, 5-то вечерно "Пеньо Пенев", което е на пресечка на ул. "Вашингтон" и ул. "Кирил и Методий", се насочваш към най-близките ти павилиони на пазара, тези закритите, където продават мед и други стоки пакетирани. Подминаваш онези дето продават цветя и растения. Мисля, че се падат на ул "Княз Борис I". И питаш в тези павилиони къде продават бурканчета за детска кухня. На мен ми бяха казали конкретен номер на павилион, който да намеря, забравила съм го, беше число 100 и нещо. Намерих го с питане и след като няколко продавачи ме препратиха нататък по веригата.
Хайде, успех!  Peace   

# 161
В кауфланд продават горчица с бурканчета дето стават.

# 162
Днес по случайност минах пред Кооперативния пазар в Люлин.
Имаше бурканчета по 40 стотинки и капачки по 9 стотинки.

# 163
  • София
И аз търся обаче 60 бурканчета Simple Smile ако някой може да помогне да пише на ЛС!
От София съм!

# 164
Бурканчетата на Бебо,Мандев,АМ-ам ,Малечко също стават.Има ги в Кауфланд.Капачки също има .

Общи условия

Активация на акаунт