Кипър и БГ=КБГ по-доброто КГБ!(12)

• 26 912
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Деси, да ти е живо и здраво синчето,
много да те радва и да има най-щастливото детство!

Аз съм от мамите от КГБ-ейската тема, но и бъдеща баба.
Приятно ми е, че заради една неволна грешка се получи ново запознанство.

Приятен и усмихнат ден, момичета!

# 211
  • София
Добро утро мили мои ненагледни! Flutter

Блонди, рано рано ме разсмя с туй писъмце.
То с такъв мъж милата добре, че само нерви лекува, пък и дал ще ги излекува е друг въпрос. Joy

Жабке
, кака е внучето? Т просто така ли вдигна?

При нас свещичките са неприложими. Naughty Преди време опитах да сложа на Алекс едничка, но нищо не се получи и се отказах да ги ползвам. Като се наложи давам Нурофен за деца и се преборваме.
За много висока и неудържима Т имам Хексалгин, но не съм го ползвала. Дано не се налага!

Деси, честита месечинка на малкия Любчо! Да ти е живо и здраво момченцето!
Първият рожден ден е вълшебна приказка! Вярно, че следват всяка години рождени дни, но първият е нещо специално...То не, че детенцето ще разбере нещо, но за мама и тате и всички, които ценят и обичат детенцето ви е прекрасно изживяване.
Живи и здрави ще видиш!Пък и ще почерпиш... Mr. Green

Кати, какъв техник чакаше вчера бе душко?

ПДД, не съм го засичала, но не съм и гледала. Той предупреди, че като дойде в Кипър няма да се включва. То и тогава и сега много странно ми се видя, ама знае ли човек как са му работите....

Добито, добре дошла?
То така и в живота май става!Едно го мислиш друго се получава...и все по-хубаво става! Heart Eyes

Приятен и усмихнат ден на всички ви!  bouquet

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 09:54 от Муци

# 212
Добро ви утро всички, мамЕнца, бабЕнца
и малки и големи момиченца и момченца!

Десинка, живо и здраво да ти е малкото 1/2-годишно юначе,  да расте жизнерадостно, силно и красиво дете, за радост на мама, тате и бате!

babka_jabka , надявам се , че сте изкарали спокойно нощта и дребчо вече е по-добре!

Абе Маатете, кво е туй твойто бе душко?!... То и аз съм от породата "дзвер гладен и ненаяден", ама ти направо шЪ ни спреш тока  Crazy  с тез закуски, дет си ги търсиш всяка сутрин като наследство eat Joy... Пък че и рано ставаш и почваш да ни тероризираш тука... hahaha hahaha

Dobitu,  welcome си в нашата компания!

Жужкаааа, де си пиле шарено? Да не бръмнахте вече към морето?.. newsm78  Ей, ще те отрепя с правата лопата, ако дойдете, пък не се обадиш! fight

Муцанке, къде се спотаи и ти? Да не се изплаши от скоростта, с която набъбва темичката? Shocked.. - че едва успяла да я оформиш и вече върху дизайна на следващата трябва да мислиш... Whistling Ааааа, докат`пиша и се появи, бравос! Hug

Хайде, успешен  smile3558 на всички! /видя й се края и на тая седмица/ Mr. Green

# 213
  • София
Блондичке, тук съм мила моя!
Търсех картинка за Любчо!
А ти имаш ли права лопата във вас....  newsm78:35:, че плашиш Жужка с нея? На правата лопата му викаме "бел". Аз у ас нямам таквоз чудо на техниката, обаче имам гидори. ЗнаИш ли кво` е това? Mr. Green
За оформление не знам, но я предлагайте новото заглавие, и гледайте да не напомня пак някое друго ,че и ако нацелим тоз път темата на дедковците и те се окажат такива пичаги като бабенцата, стой та гледай кво` ще стане..... hahaha

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 10:16 от Муци

# 214
Добро утро!
Мерси за кафенцето ...
Бързам да напиша,че не знам какво става,ама като трагна да публикувам отговор и пиша повече от 2 мин, после не мога да го публикувам! Вчера писах 5 пъти,и после на вятъра всичко!На вас случва ли ви се или само на мен?
Деси, да ти е живо и здраво детенцето!
Поздрави на всички,голяма активност! Баби, на вас целувки! Момичета,ние записваме ли се в темата на бабките,така де да не ги обидим! Hug

# 215
  • София
Деси много да те радва Любчо-Бубчо!

За оформление не знам, но я предлагайте новото заглавие, и гледайте да не напомня пак някое друго ,че и ако нацелим тоз път темата на дедковците и те се окажат такива пичаги като бабенцата, стой та гледа ще стане..... hahaha

Няма дядовци имаме си само един Васко на Фурийче ,ама той е младеж. Mr. Green
 Люсиенче колкото повече толкова повече,само че ние сме готини баби и няма да ви досаждаме прекалено Wink Laughing

# 216
  • София
Шпунц, щом няма да е прекалено става!  Joy
За нас при вас обаче, гаранции не давам hahaha ...

# 217
Привет момичета,старша и младша възраст.   newsm51
Еййййййй опасни сте.Такава активност никога не е била...........Муце,готви ново заглавие!
Деси, да ти е жив и здрав синковеца!Много да ви радва!  Hug
Катенце,  честита ви учебна година!Здрави нерви и упоритост ти желая.  smile3507 newsm62 smile3534И аз се пека на твоя огън.Ние пишем отдавна буквите,сега го уча на ръкописните.Тази година ще е предучилищна .Изчаквам на 15 да ми дадат оня дъъъъъъъъъъългияяяяяяяя списък в промишлени количества канцеларски материяли......../Пр.4бр.-скицници,4бр.блокчета,2бр.лепило........../ей такива  ама един дълъъъъъъъъъъг го правят   ooooh! Joy Засега съм го спретнала от към облекло пазарувахме,маратонки тези нещица от тук нататък да видим......... Crazy
Блонди, дай пиленце телефонче на лични.Да са целунем с теб.Изчакваме едни познати искат да идват с нас..............Ама днес окончателно ще искам отговор-----------да не стане ние да си чакаме и да се развали времето -ще се пукна......... Sick
Еййййййййй бабчета    bouquet   Hug  и ние тук си имаме едно бабче Руми ,тя и дядо си има.......но много се губи по трасето.......... Thinking
Лек,усмихнат и весел ден желая на всичкииииии!!!!    Hug

# 218
 newsm78  Чакайте,че забравих нещо.............
КАТЕ,  как да нямате аспирин?И `Байер` ли няма?---------я провери в аптеката по-обстойно........ Hug

# 219
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет , момичета-кокичета!

Деси , честита половин годинка.  Heart Eyes
Да е живо и здраво , весело и щастливо детенце.

Муци , Блонди и кой още питаше  newsm78 , дребния е ОК.  Peace
Вчера профилактично му давахме нурофен и ефералган , супер е сега.  Hug
И вчера цял ден си игра , весел беше , само дето оня нощ ни изкара ангелите.  Wink
Ма то като никога до сега не е правил такива изпълнение , то си е за претеснение.  Heart Eyes

Къщата е вили на могили и си трЕбва чистка , та и двора да оправя..... ooooh!

По късно ще се включа.  bouquet
Лек , хубав и усмихнат ден!

# 220
Муцанче, като питаш, аз права лопата нЕмам, щото кво да кОпам с нея - на балкона мозайката ли?! hahaha  Ооообаче, понеже кооперацията дето живея е строена на наследствен имот и долу задния двор още го стопанисва свако ми.., та той има една барачка с инструменти и сечива.. Mr. Green.., та за идеята щях да му поискам аз права лопата.. Joy.., ама ето че Жужка се усети че работата става дебела... и взе че се появи! Joy

Жужони, пращам ти ЖиСиеМ-чето ми на лични и ще чЕкам с нетърпение да звъннеш. Hug  Вие решихте ли вече къде точно ще ходите, щото аз моята позната нещо не мога да я открия... Всъщност в Поморие имам и роднини /баща ми е от там/, ама то с рода нещо да уреждаш... Crazy.., абе мани-мани... Но ако искаш, мога да звънна и да ги питам де... Едните знам че дават даже стаи под наем, но отдавна не съм ходила и не мога да ти кажа какви са условията, трябва първо да говоря с хората. Ако искаш, кажи, не ми е проблем!

Жабке
, браво на малкия здравеняк, че така бързо се е възстановил! Все така да сте и до антибиотик да не опирате!

Хайде, чао, до по-късно!

# 221
  • Видин
Сколаках да мина и при вас и да ви пожелая лек и усмихнат ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Петъъъък! newsm44 newsm68

На Деси и тук да кажа- честита месечинка на детенце! Hug

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 11:43 от Жаклин

# 222
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
леле, вие сте изписали цялата тема, докато се появя аз

# 223
  • София
Myriam, къде изчезна...?
Кафе щяхме да пием, да се обаждаш..Как е работата?
Вече свикна , нали?

Блонди, ако знаех, че имаш роднини в Поморие и, дето дават стаи под наем, хич нямаше и да се чудя дали и къде да ходим с Алекс.
Ама нищо де! Живи и здрави догодина!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 22:03 от Муци

# 224
Добър ден и от мен!  bouquet
Люсинче,и при мене е така интернета,нали е краден Embarassed Даже понякога и две минути не ми дава да пиша Sad
Кати,стадиончето го знаем и ние ходим там от време на време ама на батута най-вече Simple Smile Та в понеделник и сряда значи да се оглеждаме за вас Peace
Блонди,права си че трябваше да се хвана да го науча пустия му гръцки,ама като всички разбират английски и нямам проблем с общуването...някак си нямам стимул Thinking
Деси, честита месечинка на малкия юнак Hug
Мириам гледам и тя се появи най-накрая,ама нищо не казваш-къде се загуби?
Айде весел ден и от мен   bouquet  

Общи условия

Активация на акаунт