АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 130
  • 313
  •   1
Отговори
# 240

ДОБРО УТРО И ЛЕКА СЕДМИЦА!!!

# 241
  • Асеновград
Миленка,етo това е сайта

www.smenzamen.com

# 242
мноооого благодаря Краси.а да ви се похваля зарибяват ме и на новия акаунт ми пуснаха 20 евро аз едните още немога да изхарча те още едни 20 ми пращат  gydi   newsm53

# 243
добро уто на всички  newsm47

# 244
Добро утро на всички.
Още ли е пролет при вас?
Тази сутрин тук имаме сняг. Студено е!
Малко ви завиждам. Crossing Arms

# 245
Добро утро и от мен  Hug
Ей Милена,късметлийка си ти  Peace Колетът ,който беше за моята приятелка е пристигнал,от 19-ти е  Wink А от моите ,ни вест ,ни кост  Sad
Пешка,уххх гадничко с тоя сняг  Tired Айде идвайте си вече,че ми липсваш из центъра  Heart Eyes
Айде момичета,стягайте багажа и на разходка  Flutter
Приятен ден на всички  Party

# 246
Да побутна темичката ни на пред  Peace
Сладката Мими,защо не пишеш  Thinking Надявам се всичко при вас да е наред и да сте добре  Peace Хайде Дани,че липсваш в компанията,целувки на Мими  Heart Eyes

# 247
Здравейте момичета.Компа беше развален бая време та ни нямаше.Иначе сме добре-расте си малката госпожица, разхождаме се всеки ден и така.
Ваня как е Таничка-гледам не си писала скоро.
Софи, Краси и всички останали да цункате бонбоните от нас.Другия месец вече трябва да дойдем та ще си спретнем една срещичка.
Целувки

# 248
Добро утро на ранобудните! Hug

Миленка,наистина извади късмет. PeaceНа нас не ни ги пращат тези по 20Е. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:16 от vanesa_79

# 249
  • Асеновград
Тук съм Софче.
При нас всичко е наред, Мими е добре, което за мен е най важно.На работа вкъщи....и така.
Мога да се похваля че 03.03. заминаваме за Лондон на екскурзия, и съм много щастлива.Малко се притеснявам за Мими, че досега не съм е оставяла за повече от една вечер.Но пък тя е вече голяма, и се надявам да няма проблем.
Момичета така ми се ходи на концерта на Мадона, но ми се струват малко скъпички билетите.Дано успея да склоня мъжът ми да отидем.

# 250
Оооо,Дани супер за екскурзийката до Лондон  Peace После да показваш снимки  Party
Иначе и на мен ми се ходи на концерта на Мадона,сигурно ще е супер  Crazy Ама моят мъж,не е особенно навит  Confused Виж,ако е за някой мач на ЦСКА или нац.отбор е първа пушка  Mr. Green
Ох,на някой пристигна ли му някоя поръчка,моите 4 никакви ги няма  Tired Миналия ден някаква анкета ми бяха пратили на и-мейла,попълних я на посоки,че бъкел нищо не разбирам  Sick
Ели,привет  Hug Хайде идвайте си и да направим една форумска среща  Heart Eyes

# 251
  • Асеновград
Привет  Hug
Софи,сигурно нашите колети са затрупани от по-новите и най-последни ще ни ги пратят ,като изчистят ноите  #Cussing out

Ние отиваме на Пампорово утре малко на почивка  Grinning Хайде чао и приятни почивни дни  Flutter

# 252
сладката мими, билетите не са толкова скъпи, това все пак е Мадона.

Виж,ако е за някой мач на ЦСКА или нац.отбор е първа пушка  Mr. Green

Същата работа и при нас.

На Красииии приятна почивка пожелавам!

# 253
  • Асеновград
Права си ,pe6ka Peace
Аз смятам 2 билета по 100лв., като пребавим и пътните и останалите разходи, но пък си заслужава.
От вчера започнах агитациите на мъжът ми за концерта, и ми се струва че ще се ходи. Simple Smile
Софи, по повод мачовете, аз го изпозвах като коз. Peace
Освен това, миналата година ходих с него на концерта на Металика, като се има впредвит, че не си падам по такава музика, сега и той ще слуша Мадона Simple Smile

# 254
Краси,приятна почивка.
Момичета успех с агитациите на мъжете,дано ги склоните,после да разказвате как е било.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт