АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 126
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
Ооо,Ваня и аз те знам по физиономия  Flutter Все пак сме учили в едно училище  Peace
Ели,ще ви чакаме в Асеновград скоро  Hug

# 181
да и аз те познавам, но неможех да се сетя от каде Embarassed

# 182
Хихи, Ваня малката е много сладка.
Как да не съм тук-толкова време живях в Асеновград не мога да пропусна темичката.Да знаете само как ми се идва.Ама пусто време как да тръгнем.При първа възможност сме на гости. Hug

# 183
Момичета днес ( 15.01) моето сладкишче навършва цели три месеца.Та по този повод да ви почерпя.

Да ми расте здравичка и много щастлива, и все така да осмисля дните ми.

# 184
Ели,честита ви месечинка   bouquet Да ти е жива и здрава малката сладурка и много да ви радва  Hug
Аз се стягам да излизаме,студено,не студено ще я водя на разходка малко,че направо издивяхме в това време  Crazy Не е работа това,дано вече да се постопли,чееее  ooooh!
Вчера бяхме на гости у Красииии,малките кифлички много слушкаха и си играха,ние си поклюкарихме малко и да я похваля,че беше врътнала мноооооговкусен кекс  Mr. Green Много ни хареса   bouquet
Хайде мацки,чао за сега  Party

# 185
да ти е жива и здрава малката Ели.  smile3510 Много щастие да ти носи и много да те слушка  Innocent  , а и ти нея  Grinning

# 186
  • Асеновград
Хихихи,Софи, обещала съм ти и друг  Wink Скоро ще е,че си забрави нещо вкъщи.
Много се забавляваха малките кифлички,наистина, трябва да качим снимки да ви покажем  Hug

# 187
Здравейте,
И аз скоро не съм писала,но все ме няма вкъщи....
Ние сме с някакъв ринит,който продължава 7ма седмица и не минава от никакви капки.Писна ми да обикаляме из доктори и всеки да няма точна диагноза,но да бърза да изпише Аб.Гърлото е нормално ,гърдите чисти,а детето кашля от секрети от нослето.Изпихме купища сиропи,то той до сега не е пил толкова ,колкото за тези седмици.Капки за нос,сироп за кашлица(която не е точно кашлица де),противоалергични сиропи...нищо!Сега сме на хомеопатия,взехме и секрет от гърлото и нослето -чист е.Та това е при нас Sad

Краси,ако скоро ще пазаруваш от Ларедут,свиркай, ако може да те ползвам  Laughing Rolling Eyes

П.П. То май всички във форума се познаваме ,а  Joy Страхотно Simple Smile

# 188
  • Асеновград
Цеци,разбира се,че можеш да ме ползваш  Hug  Laughing незнам кога ще поръчвам и аз  Rolling Eyes ,че доста неща си взех,даже днес пристигна от 8.01-доста бързичко  Laughing, но когато и да е ще ти кажа  Hug Hug Hug
Много кофти с този секрет  newsm78Но пък щом са чисти нослето и гърлото и аз не мога да си обясня от какво е  newsm78 Защо не направите една снимка на дробовете за всеки случай  newsm78 Или пък възможно ли е да е от зъбки ( излезнали ли са ви всичките )
Защото Ани при повечето зъби е хремава,докато не избие зъба,нищо друго й няма.Даже днес бяхме пак на лекар - страшно е кисела от 3 дни,без глас е,дере се постоянно,много плаче,и се оказа,че са я започнали кучешките зъби и дори е направила кръвоизлив на 2 от тях-под венеца-стои синьо и надуто топченце.Педи каза,че е много болезнено ,та така  Sad
Гледам,че ще се настанявате скоро,докъде стигнахте  Hug Hug Целувкиииииииииии

# 189
Краси, много бързо ти е пристигнала поръчката от 08.01. Shocked Аз в събота си получих пратката от 17.12. Имам от 07 и 09.01. Дано да дойдат тази седмица. Praynig
Цвети, да се оправя по-бързо малкия сладур. Hug Ели скоро беше с такава гадна хрема и кашлица (от хремата), но на нас ни изписаха Хустагил за кашлицата и мукосептонекс за сополките. Peace Както и предполагах, нослето беше запушено заради зъбите - извадихме единият кътник. Сега вадим другия кътник и един резец и си имам едно ужасно мрънкало вкъщи. ooooh!
Ели, честита месечинка на малката прнцеса (с голямо закъснение)! Heart Eyes Да ви е здрава, весела и много щастлива!  bouquet

И естествено, ДОБРЕ ДОШЛА на Ваня! Hug

# 190
Краси, много бързо ти е пристигнала поръчката от 08.01. Shocked Аз в събота си получих пратката от 17.12. Имам от 07 и 09.01. Дано да дойдат тази седмица. Praynig
Мдааа,дойде,дойде  Flutter Чакаме и от 16.01 , а аз вчера пуснах и за 1 приятелка и се хвана код за подарък компл.пътни чанти  Laughing
Кифф /Краси / а ние оФсите с тебе,още никакъв подарък си нямаме  ooooh!

# 191
  • Асеновград
Кифф /Краси / а ние оФсите с тебе,още никакъв подарък си нямаме  ooooh!
Laughing Laughing Laughing

# 192
Здравейте,
Краси,ние имам 24 зъба от 8-9 месеца.Дробовете са чисти!Сега сме на хомеопатия пък дано помгне.Иначе и Христо е имал хрема при зъбоникненето.То не е ясно длаи е от възпалителния процес или е от спад в имунните сили,но е факт!Надявам се да се оправи Praynig

С къщата сме на финала.Банята е готова почти(т.е. плочки има,чакаме шкафчетата и трябва да купим кабината,вц-то е на половина,а кухнята я чакаме след седмица,климатик сложихме вече-абе до края на месеца основните неща ще са готови)чакаме разрешение за настаняваме Simple Smile Дано стане тези дни....

Бързо и безпроблемно избиване на зъбките Mr. Green

П.П.Това е голяма зарибявка Ларедут.Съжалявам ,че нямам толкова време и нерви да го проуча.Вчера харесах едно палтенце за Христо за супер ниска цена,а е чудесно.

Лек ден на всички Peace

# 193
Оп,Пак аз.
Взех ,че се регистрирах в тоз Ларедут.Сега ще разгледам Wink

# 194
~Цвети~, добре дошла в "отбора на Редутките"..... Laughing...Голяма краста е, да знаеш. На моменти се хващам, че поръчвам неща,които изобщо не ми трябват,но заради самото пазаруване... Money....Вече очаквам  да ми съберат багажа от нас....,то едва ли ще успеят да ми го напъхат някъде...,но добре,че и чанти ,като подаръци съм си взела... Joy

Общи условия

Активация на акаунт