® E-bay - тема 14

• 45 218
  • 884
  •   1
Отговори
# 165
  • France-Bulgaria
Stryper Честита ви радост  baby_neutral Да ви е жива и здрава. Hug

Някой знае ли,защо Paypal създава проблеми при заплащане на по-големи суми. newsm78 Вече втори ден не мога...  #2gunfire
Имам да плащам един шампоан и една маска за коса на стойснот 70 паунда и не ме допуска.Постоянно ми изписва" Your request could not be processed at this time'
Помолих продавача да ми изпрати два отделни инвойса,но уви и той нещо не схвана  ooooh! Имате ли идея?
Какво може да се направи в случайя,за да си платя артикулите newsm78

# 166
 PeaceАми това е -нонстоп се случва #Cussing out-аз вече по-горе писах някъде как постъпвам напоследък-деля си сумата на порции,които тъпия ПП приема и чрез сенд мъни/с имейла на продавача/ ги изпращам-после му пиша едно обяснително писъмце за проблемите си с ПП и му копирам номерата на транзакциите от ПП с които съм изпратила парите.
Обикновенно "системата" ми работи,но при последното плащане по този начин статуса на транзакцията 4-и ден стои в акаунта ми на ПП-unclemed/ако правилно го изписвам Embarassed/-демек не е прието/усвоено/  плащането. Thinking

# 167
А ако ги продава фирма ,а го купува физ. лице-над колко е митото?

Иначе от Щатите получих маратонки за 100$, толкова си бяха декларирани и 30$ шипинг, които дойдоха в пощата и мито не плащах. Явно е късмет,обаче, бяха 1,7кг.

Купуват ли се фирма все е 22Е,аз съм физ.лице и си бях взела обувки ,ама вътре в един голям кашон 2 чифта и сложили фактура навсякъде с тегло 2,2кг,платих си като цар мито върху  обувките и върху шипинга,стойността на фактурата се гледала...Беснеех 2дни,ама така ми обясниха в митницата! Явно не си минала 2кг с маратонките и затова са дошли в пощата!  Peace

# 168
  • France-Bulgaria
Teo,благодаря ти   bouquet .И аз така направих,чрез сенд мъни  ги изпратих,не ми се наложи да ги деля на порции,тъпия ПП ми ги прие,дано продавача скоро установи,че е платено ид а си ги приеме. Outta Joint

# 169
Мимита, и аз купих дамски Фосил. Продавачка сама предложи да пише gift. Бях убедена, че ще пише и по-малката сума, но на пакета пишеше действителната стойност на часовника. Не ми взеха мито.

# 170
  • Бургас
Мимита, и аз купих дамски Фосил. Продавачка сама предложи да пише gift. Бях убедена, че ще пише и по-малката сума, но на пакета пишеше действителната стойност на часовника. Не ми взеха мито.

Ами и на моя пакет е деклариран като подарък.  Wink Стойността, която е записана е 50 долара.

# 171
не се плаща мито до 22 евро, ако стоката е поръчана по интернет.
не сьм сигурна,но мисля,че не е така-порьчах колело от ларедут за 85 евро,мито не сьм плащала.

Аз мисля,4е и преди съм казвала-плащала съм мито за 70$ обувки ,лично митничаря ми каза,че мито се плаща над 22Е , когато сделката е с фирма и до 45Е ,когато е между физ.лица,защото и аз знаех за тези прословути 45Е и се правех на ударена! И няма как да плащаш мито за Франция и страни от ЕС,всички сме в безмитно пространство на стоки и услуги все пак!  Peace

Забравих да поздравя Страйпер за малката й рожба! Да ти е жива,здрава и да ви радва цял живот!   bouquet  bouquet  bouquet

yaya по същата причина и аз съм плащала мито,когато съм купувала от фирма до 22 евро е  Peace

# 172
Мимита, явно всичко е на случаен принцип, часовникът ми е  по-скъп.

# 173
  • Бургас
Явно всичко е на случаен принцип, часовникът ми е почти двойно по-скъп.

Той и моят е по-скъп, но на пакета пише толкова.

Сега ще видя в понеделник колко пари ще ми искат за митото и ДДС-то.

# 174
  • София
А да знаете тук продават ли адаптори? Имам предвид в БГ. Като си купите техника от Щатите как се оправяте после? И контактите са им различни, и напрежението е 110V...

# 175
А да знаете тук продават ли адаптори? Имам предвид в БГ. Като си купите техника от Щатите как се оправяте после? И контактите са им различни, и напрежението е 110V...

Продават,продават,това да ти е най-малкия проблем  Wink ! У нас половината техника се ползва с адаптори,в магазин за жички ги търси,има от 110 към 220 и обратно , към 10тина лв бяха преди 2-3години!  Peace

# 176
  • Бургас
А аз получих един mp3 player, на който не мога да пъхна зарядното в контакта, много са къси накрайниците. Иначе си е за 220V. Сега се чудя какво да го правя  Thinking, а беше и за подарък, за повод, който е в понеделник и съм бясна  #Cussing out
Писах на продавача, да видим какво ще ми отговори.

# 177
Мимита,можеш да смениш кабела /не ти де  Wink накой майстор/.

# 178
  • Бургас
Мимита,можеш да смениш кабела /не ти де  Wink накой майстор/.

Проблемът е в самото нещо, което се пъха в контакта, по-точно то не иска да влезе.  Laughing Ама че обяснение спретнах.

# 179
  • София

Продават,продават,това да ти е най-малкия проблем  Wink ! У нас половината техника се ползва с адаптори,в магазин за жички ги търси,има от 110 към 220 и обратно , към 10тина лв бяха преди 2-3години!  Peace

newsm44  Дано скоро се похваля с нещичко...

Общи условия

Активация на акаунт