® E-bay - тема 14

• 45 161
  • 884
  •   1
Отговори
# 330
Връщането на стоки е по договорка с продавача. Може да ти възстанови пощенските, а може и да не го направи.
В повечето аукциони пише, че пощенските не се възстановяват. Възстановяват само цената на предмета. Т.е може да ти плати само парите за роклята. Другото си го поемаш ти.

Обадих се на телефона за рекламации на Български пощи. Казаха ми да донеса опаковката на пакета при тях и  те ще направят проучване къде е била пратката 2 месеца.
Ако на някой му трябва адреса им: ул Владайска 33, етаж 2, стая 8., тел: 949-64-12

Да видим какво ще направят.

# 331
Здравейте
Имам въпрос към пазаруващите от Американския Ибей: Коя поща е най- евтината newsm78
Благодаря предварително

# 332
  • into the blue
 Arven,с first class е най-евтинко  Peace

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 21:46 от Пепеляшк@

# 333
Благодаря   bouquet

# 334
Здравейте, спечелих си това тези дни за детето http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=140263666784 и тази пижамка с безплатна доставка http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=260283632433 Дано да не се забавят много. Екипчето ще ни е голямо евентуално, но много ми хареса, на пролет ще си го носим. Сега се оглеждам за обувки за прохождане, купувал ли е някой да ми препоръча марка.

# 335
И на мен ми пискаха $105 за
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170259637196
този май се уплаши че никой не му обръща внимание ако някой иска да си разделим този лот може и да се навия
 Joy

# 336
 PeaceАз имам следния въпрос във връзка с връщането:След уточнено недоразумение/полученото не отговаря  на описанието и размера Crossing Arms/-продавача ми направи пълен рефаунд Laughing и иска да му върна нещата.Въпроса ми е ,ако не ги върна/не ми се занимава,а и ми съобщиха една цифра за пощенски Shocked/-възможно ли е той да ми повдигне диспут за неплащане след време newsm78-защото забелязвам ,че в други случаи на рефаунд нещата си стоят,като готови и подканящи за плащане Thinking

# 337
Аз имах въпрос кога точно става рефюнда при връщане - първо рефюнд и после изпращане или обратното, но тук явно се отговаря доста избирателно.

# 338
Не бе, ама като не знае никой, как да ти отговорим Rolling Eyes. Нали се сещаш, че такива ситуации се случват рядко, не очаквай на момента някой да ти отговори. Не знам как се процедира твоя случай.

# 339
Аз съм имала само един подобен случай. Нещото беше описано като ново, но не беше. Пуснах диспут и направо claim, тогава с автоматичен отговор от ПП ми писаха, да върна нещото с тракинг номер, и щом те получели доказателство, че е пратено обратно, аз щях да си получа рефЮнда. Но не ми беше никак изгодно и не го върнах.  ooooh!
Предполагам, че има случаи с жълтурковци, примерно, които връщат първо парите... Whistling

# 340
  • Варна
asioulini не съм връщала нищо досега и както МерСедес ти е писала- просто не знаем процедурата.
teo_71 , след като върнат парите наистина стоката стои като неплатена. Има опция да маркираш плащане и аз ползвам нея за да не висят като неплатени и да ме дразнят. Но не съм връщала нищо досега.

# 341
Моля помогнете:
Регистрирах се още в началото в немския ebay и със същото име и парола по късно и в щатския.Сега си влизам навсякъде, но получавам всички съобщения(системни) на немски, а нищо не разбирам. Какво да направя, за да ги получавам на английски? Confused

# 342
Моля помогнете:
Регистрирах се още в началото в немския ebay и със същото име и парола по късно и в щатския.Сега си влизам навсякъде, но получавам всички съобщения(системни) на немски, а нищо не разбирам. Какво да направя, за да ги получавам на английски? Confused
влизай от тук ebay.com
 Peace

# 343
Оттам влизам и предимно оттам купувам- абсолютно всички съобщения си ми идват на немски.Добре че не ги чета, щото обикновено знам какво искат да ми кажат, но взе да ми писва, защото ги питах (на английски) защо рейтинга ми е 10 (жълта звездичка), при положение че имам повече от 15 положителни фийдбека и получих изчерпателен отговор отново на немски... Rolling Eyes

# 344
  • Пловдив
Оттам влизам и предимно оттам купувам- абсолютно всички съобщения си ми идват на немски.Добре че не ги чета, щото обикновено знам какво искат да ми кажат, но взе да ми писва, защото ги питах (на английски) защо рейтинга ми е 10 (жълта звездичка), при положение че имам повече от 15 положителни фийдбека и получих изчерпателен отговор отново на немски... Rolling Eyes
Щом ползваш регистрацията си от немския ибей, съобщенията ти ще идват на немски, независимо откъде влизаш и пазаруваш.  Peace И при мен е така.
А рейтинга ти е жълта звезда, защото следващата се взима на 50 положителни фийдбека  Peace

Общи условия

Активация на акаунт