® E-bay - тема 14

• 45 161
  • 884
  •   1
Отговори
# 345
От доста време ви че писанките (ама верно край нямат и зарибявката е голяма) ако може да ми помогнете така написана цената в британски сайт британски лири или паунди £84.99 и аз не знам как по точно трябва да се разбира

# 346
И аз се запалих по ebay!Само искам да ви попитам за ipod колко ще се плаща на митницата? Thinking

# 347
От доста време ви че писанките (ама верно край нямат и зарибявката е голяма) ако може да ми помогнете така написана цената в британски сайт британски лири или паунди £84.99 и аз не знам как по точно трябва да се разбира

84.99 лири х 2.45 лв /приблизително/ е около 208 лв.

# 348
Кой купи скоро ролери и му ги пратиха в два отделни пакета  newsm78

# 349
  • Варна
Flash. Peace

# 350
моля,кажете ми с коя дума да тьрся топли домашни пантофки?

# 351
Моля ви кажете за ето тези бънджи-гащи колко е нормално да е транспорта от UK, след час изтича, а не ми е отговорил за шипинга и незнам да бидвам ли изобщо...Ще вземе да ми тресне някоя цифра ако го спечеля-няма да мога да го откажа после Crossing Arms...

# 352
Не рискувай /бидвай/,  ако нямаш офериран шипинг  Peace

# 353
  • Варна
Aз. Втория пристигна седмица след първия, що?

# 354
Писах ти ЛС  Wink

# 355
Абе и аз се успокоявам с това, ама шипинга е поне 50$...
Абе, както и да е, купих си миячка  Mr. Green
Ей сега ще ви я покажа: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=140263607050

Ако и стане много криво ще и пратя още някой долар. Някак много неудобно се чувствам...

А дали ще е много нагло да я помоля да я декларира за по-ниска сума? Аз пък верно нямам угодия! ooooh!
Браво бре. Моя го донесе моя от Щатите за 500$  Shocked

# 356
моля,кажете ми с коя дума да тьрся топли домашни пантофки?

Аз ги намирам при Slippers. Може би има и друг вариант.

Едно предложение за шаферка http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=360083159226

# 357
Уффф мъча се да платя една мултимедия за 320евро и PayPal ми дава това съобщение You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit. как да си увелича лимита  newsm78 След доста опити, реших да се пробвам да платя нещо евтино за 29$, плащането мина успешно, уфф аман, като купувам за мен, няма проблем, като купувам за мъжо стана биг проблем  ooooh!

Е, и аз имам тоЗ проблем и вече ме писна... #Cussing out От ПП няма да съдействат явно.
Заради това получих 3 страйка и ми блокираха акаунта. А имах над 50 + фийдбека и ми пращаха без проблеми. Mr. Green Много страдам сега...  Blush
И аз имам този проблем. Кажете как да гом оправя бе хора? Писна ми

# 358
Аз още не съм платила, продавача не е обявил срок за плащане и предполагам до месец ще чака, права ли съм   newsm78

# 359
Абе и аз се успокоявам с това, ама шипинга е поне 50$...
Абе, както и да е, купих си миячка  Mr. Green
Ей сега ще ви я покажа: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=140263607050

Ако и стане много криво ще и пратя още някой долар. Някак много неудобно се чувствам...

А дали ще е много нагло да я помоля да я декларира за по-ниска сума? Аз пък верно нямам угодия! ooooh!
Браво бре. Моя го донесе моя от Щатите за 500$  Shocked

Върши ли работа това чудо и на какъв принцип работи,че ме запалихте и мен  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт