® E-bay - тема 14

• 45 235
  • 884
  •   1
Отговори
# 360

Върши ли работа това чудо и на какъв принцип работи,че ме запалихте и мен  Grinning
[/quote]

Супер е. Направо малко чудо е. Имай предвид, че не става за ламинат, а САМО ЗА ПЛОЧКИ.
Ако имаш ламинат си вземи само метачка, а не моячка.

# 361
  • София
Чакай,чакай, как не става за ламинат?! Аз за това го искам! Какъв е проблема?

Иначе-не съм си го купила, оня се отказа да ми го прати.

# 362
Моля ви Praynig някой знае ли как се прехвърляха парите от ПП баланса в картата?

# 363
Уффф мъча се да платя една мултимедия за 320евро и PayPal ми дава това съобщение You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit. как да си увелича лимита  newsm78 След доста опити, реших да се пробвам да платя нещо евтино за 29$, плащането мина успешно, уфф аман, като купувам за мен, няма проблем, като купувам за мъжо стана биг проблем  ooooh!

Е, и аз имам тоЗ проблем и вече ме писна... #Cussing out От ПП няма да съдействат явно.
Заради това получих 3 страйка и ми блокираха акаунта. А имах над 50 + фийдбека и ми пращаха без проблеми. Mr. Green Много страдам сега...  Blush
И аз имам този проблем. Кажете как да гом оправя бе хора? Писна ми

Crossing ArmsАми какво да кажа-и аз пак съм с такъв-при две карти и двете са верифайт Mr. Green-пак не ме пуска да платя сума по-голяма от 50$-и пак съм се запънала с три чифта обувки Close-една седмица не мога да ги платя-по-напред вече писах-изпратих сумата със сенд мъни,но тоя смотан американски китаец не ми прие плащането така-ПП не давал така-да бе Mr. Greenна сумати частни продавачи се разплатих по този начин и не ми направих проблем никакъв,а тоя сега ми вдига диспути и пак страйкове ooooh!не ми е ясно дали ще успея да ги платя изобщо този път Thinking

# 364
  • виртуално
търся бельо - потници за 8 г. момиче и нищо не намирам  newsm78  / само гащи има /, ако някой открие нещо   bouquet

# 365
  • София
търся бельо - потници за 8 г. момиче и нищо не намирам  newsm78  / само гащи има /, ако някой открие нещо   bouquet
пробва ли търсачката на думата ''vest''....общо взето слаба работа от към потници и аз търся за момченце - 5г , но няма интересни

# 366
момичета малко спам,но ще помогне ли някой с превода,получих го на пощата си newsm78

Dear Lucky Winner,
The prestigious Microsoft and AOL has set out and successfully
organised a Sweepstakes marking the new year anniversary for 2008, we rolled
out over 1,220,000.00 GBP (One million two hundred and twenty thousand pounds)
Draws.
Participants for the draws were randomly selected and drawn from a wide
range of web hosts which we enjoy their patronage.
Your email address as indicated was drawn and attached to ticket number
****** with serial numbers ****** and drew the lucky
numbers *******which subsequently won you 450,000.00
GBP (four fifty Thousand Great Britain Pounds) as one of the jackpot
winners in his draw.

# 367
  • В сърцето на ММ
Тикай в папка спам.Търсят си жертви с кредитни карти. Peace

# 368
Тикай в папка спам.Търсят си жертви с кредитни карти. Peace
ок Peace
 Laughing

# 369
  • Русе
Моля ви Praynig някой знае ли как се прехвърляха парите от ПП баланса в картата?

П.П  tasi, количката пристигна ли?

# 370
  • Русе
Отдавна не бях си поглеждала табличката с баланса и сега забелязах ,че са ми махнали лимитите.Изписваха го като view limits

Аз нямам проблем с големите суми.Преди десет дни плащах пет неща по 153$.Плащах ги през ден.

Ето така изглежда баланса на новия ми акаунт,с който и аз не мога да плащам.

# 371
http://kleidung.shop.ebay.de/items/Unterwasche-Strumpfhosen__Unt … ksid=p3286.c0.m14

Погледни това на Schiesser.Дъщеря ми само такова ползва-изкл.качествено.

# 372
Имам въпрос:
Спечелих едни очила,но предварително питах колко ще ми е доставката до Бг,продавачката писа 4,88паунда - добре
Спечелих още един чифт от същата продавачка и сега иска 15паунда шипинг за двата Confused
Какво да правя?

Писала в първото си писмо,че тази доставка е за UK    Е да,ама не  Как да и копна изречението,че доставката за първите очила е 4,88 до Бг и прави комбинирана доставка  Тя не го ли вижда newsm78

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 09:28 от Veli_M

# 373
  • Русе

camisole

# 374
  • Sofia
Да й примомниш първия мейл и че повече от 9,66 не може да ти иска за шипинг Peace

Общи условия

Активация на акаунт