Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 269
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 150
Дими, какво говориш, как ще се сърдя, аз съм ти благодарна!!!  bouquet Нямам време да се обърна, вземаме си кучето на 8-ми ноември и имам да приготвям страшно много неща, Калин е болен..просто  ми е ужас на главата, та всяка помощ е от полза! Peace

Аталанта, идеята ти за сгради обаче хич не е лоша, трябва да я включим по-нататък! Аз дори вече измислих какво искам да направя  Joy

# 151
Мноооооого съм доволна..... засега..... и само да ви предупредя...... че ако сега ви броя китките и ви следя под лупа аранжировките.... остане ли икебаната като тема.... д..е да ви е яко, какви коментарии ще видите от мен.....  Joy Joy Joy
За да уточня: Икебаната е моя страст от детството. Занимавала съм се с този вид изкуство дълги години.... без да бъда скромна, ще кажа че знам доста неща. Икебаната е наистина ИЗКУСТВО.... Има строги правила.... има доста видове и категории.... има и изисквания..... така чеееееее...... ще ми бъде безкрайно забавно, да ви разглеждам композициите и да си критикувам /на ум/ или хваля /на глас/.....на воля.
 Всичко написано е в кръга на шегата. А, сега вземете се изплашете....... smile3532 smile3532 smile3532
p.s. ЛЮБОПИТНО...
 Знаете ли че има вид психологически тест, който включва подреждане на икебана? След това по готовата композиция се прави психоанализа на индивида. Начин на подреждане, цветове, структура на материалите..... Много е интересно!!! ще се опитам да си потърся из папките материала за теста..... Може да ви тегля по една психо-оценка на финала.....   Joy

# 152
И аз да се включа в гласуването - етно, сезони, цирк, космос

# 153
  • София
Моят избор:

Български народни обичаи
Цирк
Нетрадиционни предмети от бита

# 154
  • на брега на Дунав
Такааа, след заканата на Ванчето, категорично отказвам да гласувам за икебана Joy  hahaha., макар че не е тайна съм луда фенка на цветята  Flutter, но от зависимости на аранжиране и бройки цветчета изобщо не разбирам   ooooh!. Ванче, стига тука ни сплашва, ами вземи изнеси един урок да се  научим де Mr. Green 
Значи остават :
Сезони
Дантели
Храна  Mr. Green

# 155
  • София
присъединявам се към Корни. Ванчето да ни изнесе лекция за правилата на икебана, ако остане като тема. Да не си крие информацийката. А за психопрофил в коментарите и, нямам нищо против  Grinning

# 156
  • Vaudreuil Canada
Ванче плачеш за дисквалификация  Wink  уплаши ни с това изказване. Утепа творческото в нас  Crossing Arms  сега ще трябва да броиме китките.

# 157
Ванчеее, отивам да си сменя гласа!  newsm43 Mr. Green

И наистина вземи и напиши нещо за икебаната, и на мен ще ми е интересно! Аз никога не съм се занимавала, имам съвсем бегла представа какво е.  Thinking

# 158
1. Shemet_neveroiaten- Дантели, Икебана, Празници
2. Clairette
3._Пепи_- Български народни обичаи, Сезони, Посуда
4. Blueeye- икебана, сезони, цирк
5. Violetblue- Бебешки торти (Бейбишауър), Ваканция, Цирк
6.Silrai - Герои на Дисни, Цирк, Сезони
7. Pina - Държава, Етно, Български народни обичаи
8. RumyaБългарски народни обичаи, Цирк,Нетрадиционни предмети от бита
9. Van444eto- Космос,Икебана, Нетрадиционни растения
10.Radinna - Икебана, космос, сезони
11. Dimitrina73 Икебана, Български народни обичаи, Посуда
12. Краси.мира
13. Thedragonbg- Икебана, Нетрадиционни растения, герои на Дисни.
14. Tandoori- Етно, Икебана, Български народни обичаи
15. Fior- Български народни обичаи, Празници,професии
16. Джемма
17. Анда етно, космос, цирк
18.Алана- Професии, празници и ваканции
19. stasi76
20. Atalanta Сезони, Етно, Професии
21. Raya_usa
22. ЕленаК
23. Eli_c - Етно, Икебана, Български народни обичаи
24. Petia_tag- Сезони, Икебана, Космос
25. Barcela- Сезони, Посуда,Професии
26. Софи
27. Kornishonka Сезони, Дантели,Храна
28. Silsav
29. Marulka_s - Герои на Дисни, Цирк, Храна
30. Мишел+ - Държава, Етно и Цирк

Анда, имаме право само на 3 гласа, кои от твоите да пусна, понеже си написала 4 предложения?

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 22:30 от Tandoori

# 159
оу, значи етно, космос и цирк

# 160
  • София
Държава   2
Етно   6
Континенти   0
Торти числа   0
Икебана   9
Български народни обичаи   7
Бебешки торти ( Бейбишауър)   1
Нетрадиционни растения   2
Нетрадиционни животни   0
Нетрадиционни предмети от бита   1
Празници   3
Герои на Дисни   3
Екшън герои   0
Филми   0
Книги   0
Картини   0
Плодове/зеленчуци   0
Сезони   8
Плетива   0
Дантели   2
Свещи   0
Посуда   3
Снимки, спомени, албуми   0
Храна   2
Ваканция   2
Дрехи   0
Мебели   0
театър   0
професии   4
Космос   4
цирк   7

Много искам психо профил, но не трябваше да казваш, защото сега ще се изкриви малко изследването - ще има повече социално-желателно поведение и всички ще се представим като уравновесени, удовлетворени и позитивни:))))

# 161
  • София
Малее, направо се стресирах с тая икебана  Shocked

# 162
Ух, тази икебана хич не ме вдъхновява  Crossing Arms . Вече ги виждам всичките торти еднакви..не ви ли бяха достатъчни тези цветя дето сътворихте за сватбените торти  Hug . Всичко с най-добри чувства, да не се обиди някой   bouquet
 Ще изчакам малко да видя накъде се движи гласуването, за да дам решителния си глас  Twisted Evil
Между другото Дими, аз съм си отворла едно тефтерче от вчера и си записвам гласовете и при мен излизат 8 броя за Икебана  Thinking , може и да бъркам нещо. Освен това Българските обичаи и Сезоните са по 7, а цирка е с 6 . извинявам се ако внасям безпричинен смут може и да съм в грешка  Peace

# 163
За икебаната освен че трябва да има 3 нива, друго не знам.Така че и аз не съм й фен...
Моят глас:

1.СЕЗОНИ
2.ПРОФЕСИИ
3.ВАКАНЦИЯ

# 164
  • Пловдив
Clairette, аз ги преброих като Димитрина. Явно ти нещо пропускаш Wink

Общи условия

Активация на акаунт