Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 218
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  newsm78 какво е това?

# 91
  • У дома
Торти за украса се правят само с цел декорация, а вътре е стериопор или нещо с подходяща форма. Демек, само за гледане.

# 92
  • варненка от София
След дълго мислена, за и против, премятане на приказки и идеи в главата реших и аз да се запиша.
Единственото ми притеснение е, че сега започваме ремонт в кухнята и дали ще успеем да направим ремонта според сроковете на предизвикателството  newsm78
Записвам се, но ако не успеем с ремонта, няма да успея и с тортоправенето.  Rolling Eyes

# 93
Торти за украса се правят само с цел декорация, а вътре е стериопор или нещо с подходяща форма. Демек, само за гледане.
Само заради това, че си признаваш без бой предварително за стериопора, аз "великодушно" Joy се съгласявам!!! Оцених това, че си каза, можеше да ни пробуташ разни други снимки..... Ноооооо.... при едно условие  Naughty: че ще ни шашнеш с някоя невероятна приказка и изпълнение /в което не се и съмнявам, ама грам/. Нека и другите се произнесат все пак!!!!!

# 94
И аз нямам нищо против...дори и истинска пак няма да я опитаме  Simple Smile така че...надявам се да видим нещо оригинално като украса!

# 95
  • София
Ами щом си признаваш и от мен ок  Grinning, но нека това да е единствено такова изключение, за да не се превърне в практика.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 12:55 от petia_tag

# 96
Атланта, и от моя страна няма проблем какво ще слагаш вътре под украсата.   bouquet
Тъкмо ще ти остане време да осъществиш замисъла си, а твоята приказка със сигурност ще искам да я видя.Така, че ако искаш и само върху картон сложи украсата  Wink

За правилата-съгласна съм.Какво да не съм съгласна...Аз да попитам-а може ли триизмерна торта да направя, щото ми хрумна една много популярна приказка, но до сега торти за нея не съм виждала никъде?

# 97
  • София
Atalanta, аз съм съгласна, защото не искам да пропусна идеята ти и реализацията й. Ако все пак ти остане някакво време, може да изпечеш един дебел кекс и да украсиш него...И без друго в по-голямата част на света това разбират под торта:)))) А, може да го изпечеш и сега - един коледен щолен - тъкмо до октомври ще го напоиш добре и ще ти свърши работа за предизвикателството. Късмет тези трудни месеци:)

# 98
След дълго мислена, за и против, премятане на приказки и идеи в главата реших и аз да се запиша.
Единственото ми притеснение е, че сега започваме ремонт в кухнята и дали ще успеем да направим ремонта според сроковете на предизвикателството  newsm78
Записвам се, но ако не успеем с ремонта, няма да успея и с тортоправенето.  Rolling Eyes

Дано се справиш. Напълно те разбирам защото и ние сме в ремонт на кухнята. Имам само печка, мивка и нито един шкаф, но съм инат и ще правя. Mr. Green

Атланта и аз съм съгласна. Peace

# 99
Е,поне разбрахме що е то "дъми кейк" Wink

# 100
Atalanta тъкмо онзи ден гледах такива торти  Mr. Green Украсата не беше много по различна от на истинска торта, така че смело напред с приказката  Peace

# 101
  • на брега на Дунав
Дъми не Дъми  Mr. Green и аз нямам против. Да се лишаваме да гледаме красива украса, заради липса на време да се направи вътрешността на тортата.....,  еми аз искам да глееееедам пък  Flutter.

# 102
  • У дома
Фондана съм омесила, фигурки съм измислила, но от сега пия хапове заради стреса, който ми предстои. Така, че сърдечно  благодаря и се извинявам, че съм изключение. На БГ не знам как и се казва на такава фалшива торта.

# 103
 Atalanta   smile3525 smile3501   За момченцето чудесно изпълнение!

# 104
  • София
записвам се и аз за участие, пък каквото стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт