Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 793
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 270
Ели, по 1-2 на ден за да можем да обсъдим на всички тортите подобаващо. При повече от две ще стане голямо объркване.  Peace
Аз обаче май ще се покрия от към 7-ми Ноември защото на 8-ми вземаме кученцето и ще ми е драма.  Peace

# 271
  • Карнобат
Съжалявам че толкова време забавих гласа си, но нямах никаква възможност да седна на комп.
и така моят глас е:
 Икебана
 Сезони
 Бебешки

# 272
Говори Любка Кунчева......
Времето ще е променливо.... СЕЗОНИ-те ще са многообещаващи!!!!
Айде сега да ви видя!!!!
Другата седмица ще правя точно такава подходяща торта - току виж съм си я скрила за Януари...... hahaha hahaha hahaha
Честито за новата ни тема!!!!!

# 273
  • София
сезони и икебана ли остават? Много съм доволна, ако е така  Grinning

# 274
  • Пловдив
... and the winner is....

Айде честито на желаещите да правят в 2 предизвикателства подобни неща. Добре, че имам идеи и за двете- при това как да ги направя коренно различни едно от друго  Mr. Green

# 275
Значи Януари - сезони  Mr. Green  Може ли от сега да си се запиша  hahaha
Страстите могат да утихват вече и да се съсредоточим на приказните герои, при това нетрадиционни  Wink

# 276
  • София
Ами супер, аз за сезони идея нямам, но време за това има, така че...напред! Икебаната - юли...е, този път сигурно ще си я подаря за РД:)))

# 277
Ееее, драмата приключи успешно значи Simple Smile
Януари Сезони, Юли Икебана!
Да ви е честито  Laughing

# 278
Хехе, добре бе  Party
Значи кандидат-свекито таз' година намаза сватбената торта, за догодина и се очертава една икебанка...от сега да знаете някоя по-бодливичка ще да е моята  Twisted Evil  smile3508 Ванче, според правилата на икебаната мога ли да сложа кактуси  Thinking - направо един свекървенски стол от твоите ще и врътна, и от страни няколко месоядни растения  hahaha

# 279
Ванче, според правилата на икебаната мога ли да сложа кактуси  Thinking - направо един свекървенски стол от твоите ще и врътна, и от страни няколко месоядни растения  hahaha
Защо не гласува като мен за НЕТРАДИЦИННИТЕ РАСТЕНИЯ???? Каква композиция бях замислила.......
Относно правилата...... така като гледам..... има достатъчно време всеки да се подготви ако иска да прави икебана по правилата. Има толкова много литература в нет-пространството..... Направо си имаме една учебна година дотогава...... Така че, учете..... Юли ще се изпитваме..... Моят проект е оформен вече някъде дълбоко в съзнанието ми..... но му е раничко още да го вадя......

# 280
  • Балчик
За сезоните се раздвам- зимата е моят сезон Heart Eyes. Обаче отсега изразявам съмнението си дали ще участвам юли - икебани не обичам никакви, нито живи, нито на торти, нито на картинки. Ама току виж до юли съм се прежалила. Rolling Eyes

За това предизвикателство съм си наумила една легенда, ама свят ми се вие колко фигури ми трябват.  Crazy  Ама за мен ще си е голямо предизвикателство, наистина.

# 281
  • София
Еми, да! - както ви казах, това обсъждане на следващото и по-следващото Предизвикателство много ме разсейва - сега си мисля проекта за Сезоните, а приказния герой не мога да се наканя да седна да го правя  Rolling Eyes ама да се взимам в ръце, че като се върне Щурчо тия дни, няма да имам шанс  Mr. Green

# 282
  • София
за икебаната и мен ме няма.. .Трябва да мина курс за да знам за какво става на въпрос и чак тогава да импровизирам върху торта.

# 283
  • Plovdiv->Toronto

Е, хайде сега, не са строги правилата, едно цвете насам, една клечка натам и една тревичка нагоре, какво толкова Twisted Evil. Може каквито и да е цветенца, нали се разбрахме, Ванчето няма да ни се смее много  hahaha ...

# 284
Може каквито и да е цветенца, нали се разбрахме, Ванчето няма да ни се смее много  hahaha ...
Стига де, аз вече обещах че няма да дискутирам от тази гледна точка. Просто..... си разкрих едно от любимите хобита.  Изобщо и не очаквайте да да съм критик откъм икебаната. Ще си критикувам като миналия път - идеите и изпълнението. То ще си проличи кой е попрочел нещичко дотогава и кой не.... но  вече съм обещала, че няма да се правя на най-знаещата..... Творете си на воля.....
А сега, оставете икебаната.... тя е далече..... имаме приказки да творим.....

Общи условия

Активация на акаунт