Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 728
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 345
  • у дома

еееее липсата на един разрез ще ти простим  Mr. Green ама то не пречи да си поискаш да ти изпратят снимка на такъв Mr. Green Whistling

# 346
ама то не пречи да си поискаш да ти изпратят снимка на такъв Mr. Green Whistling [/color]
Аз съм си поискала, ама изобщо не им вярвам. Колко народ ми е обещал снимки и с разрези и с реакция на рожденници... и клипове.... дали са ми пратили, а? Обикновенно ми врътват един телефон:"Много ти мерси.... а`е чао......"  Tired

# 347
  • София
Ванче, ти миналия път беше предложила на някой да снима тортата след като е пооформена, преди покритието, горе-долу ще се види.

# 348
Ванче, ти нали снимаш в процеса на правене, тъй че няма проблем за разреза си мисля аз Simple Smile А и миналата година не всички имаха по тази причина.  Peace

Мале, хора аз имам конструкционен проблем! Още не мога да намеря начин да изградя "скелета" на тортата.  Rolling Eyes Мотам се тука..а времето си минава.  Confused

# 349
Мале, хора аз имам конструкционен проблем! Още не мога да намеря начин да изградя "скелета" на тортата.  Rolling Eyes Мотам се тука..а времето си минава.  Confused
Ами кажи си идеята  и групово ще решим проблема.  Joy Joy Joy После ще се правим на изненадани.
Ясно за мойта торта. Ще ви снимам как се редят блатове един връз друг...... мноооооого сложна работата....... шегувам се. Ще има доста снимки Стъпка по стъпка защото от сега предчувствам въпросите......  Crazy гъдел ли ви е????? gydi

# 350
Ааааа, хитрушаааа! Laughing Не казвам аз, мъча се тука като грешен дявол, ама поне после ще имам да споделя плюсове и минуси на конструкцията, която съм направила, поне за други да е полезно Simple Smile Peace

# 351
  • София
бреййййййййй, много сложни торти сте замислили, моята си е простичка, но още не съм направила нищо. Подмотвам си се и накрая ще се озъбя от зор. Crazy

# 352
Този път май аз ще съм на мястото на Клеърет!!! Моята поръчка от неща за тортата се забавя и няма да пристигне преди 18 октомври! Sick Много ми се объркват плановете.... Rolling Eyes

# 353
Този път май аз ще съм на мястото на Клеърет!!! Моята поръчка от неща за тортата се забавя и няма да пристигне преди 18 октомври! Sick Много ми се объркват плановете.... Rolling Eyes

Съчувствам  Hug
И аз още нищо не съм правила, май трябва да се залавям тези дни  Thinking

# 354
  • варненка от София
Аз пък почти съм готова с декорацията, остава и самата торта да спретна. Снощи сънувах разни неща и се вдъхнових пак да моделирам. Абе няма шега, няма измама, включих се в предизвикателството, пък кухнята ми да става когато ще.

# 355
Имам един въпрос: Тъй като приказката по която ще правя тортата не е популярна, даже може и никой да не я знае трябва ли да я напиша и да я пратя на Тандури за да знаете за какво става на въпрос? newsm78

# 356
Стаси, не е задължително, но ако имаш възможност наистина би било добре ако ми пратиш нещо кратичко, за да може да го пусна като представяме тортата.  Peace

# 357
Аз се включвам само да се оплача-отиде ми тортата за предизвикателството.Нагънаха я още преди да успея да снимам каквото и да било!!!Направо както си беше по бели гащи...   Shocked
Та направо на въпроса-отказвам се от първоначалната си идея, сега започвам да мисля нова. Стискайте палци да измисля нещо, защото и без това не ми остава никакво свободно време.   bouquet

# 358
  • София
Ooo, silrai, много жалко  Sad ама как я остави безнадзорна?!

# 359
  • София
Ама и фигурките ли изядоха...не може ли само торта да направиш...Ама че работа...

Общи условия

Активация на акаунт