Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 258
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 435
  • варненка от София
Димитрина ми го взе от пръстите, наистина не се отчайвайте и предавайте, ами нали за това е предизвикателство.
Именно една от подстрекателките, за да успея с тортата сега, беше Димитрина, не малко участие за това имат и Блу, и Вайълетката, та за това запрятайте ръкави, разпукайте ръчичките, подпалете фурните и миксерите и смело напред, една торта е винаги повече от никаква торта  Wink

И ако ще се излагаме, заедно да го направим  Hug

# 436
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Готоваааааааааааааааааааааааааааа.
Колкото - толкова....
Каквато - такава......
Прокълната си беше тая торта от самото начало и това си е!!!! Спънка след спънка  и проблем след проблем...... Вика ми се...... псува ми се...... крещи ми се...... ама ...... каквото станало - станало! Почвам да оправям снимките и да ги мяткам че път ги чака до Америка-та........
Няма да се предавате, ей!!!!  Вече всички знаем, че щом е за тук, тортата ще е проблем. Имаме си тренинг от Юли...... Така че..... усмивките.... и продължавайте..... Стискам ви палци!!!

# 437
Ванче, получила съм всичко, сега качвам!

Блуай, получих и другите, сега ще ги кача и тях! Peace

# 438
Ама вие всичките сте започнали, кой с фигурки, кой с помощни мат'риали....  Cry   Само аз се туткам, и накрая всичко на тагъдък ще правя ... Е, поне идеята си я имам и само някой да я крадне, че като ви знам кви сте телепатки всичките...  Twisted Evil    Все пак мисля в неделя и аз да открия сезона, че току виж свършил без мене  hahaha

# 439
  • у дома
Блуай, получих и другите, сега ще ги кача и тях! Peace

Hug  bouquet

Е, поне идеята си я имам и само някой да я крадне, че като ви знам кви сте телепатки всичките...  Twisted Evil   

на мен пък ще ми е интересно да има повтарящи се приказки  Mr. Green 

Ама вие всичките сте започнали, кой с фигурки, кой с помощни мат'риали....  Cry  

някои и сме готови hahaha Joy

# 440
Аз също съм на етап 'идея'. Поне това имам.... В понеделник мисля да я реализирам вече, най-късно до вторник, сряда да съм готова, че вече ме е срам.... От преди месец и половина бях готова с идеята, имах такъв ентусиазъм, а сега тъй не ми е до торти....  Crazy

# 441

Не дразни звяра  Joy Joy Joy

на мен пък ще ми е интересно да има повтарящи се приказки  Mr. Green

И на мене, разбира се. Кой как интерпретира е още по-интересно...

Аз пък се сдобих с нещо като поръчка за торта цици за другата седмица (още е под въпрос), та дано да хвана последният влак с приказната торта...  Praynig

# 442
....   Все пак мисля в неделя и аз да открия сезона, че току виж свършил без мене  hahaha
Ти не разчитай много на неделята, че ако ни врътнат номер в събота..... току виж в неделя си играеме с тебе...... Така чееее..... не се подмотвай а почвай!!!!!
Тандури - отдъхнах!!!

# 443
..... току виж в неделя си играеме с тебе......

Шъъътттт тихо, че ще ни завидят и другите ще искат да си играят с нас....  hahaha Joy Joy

# 444
  • София
..... току виж в неделя си играеме с тебе......

Шъъътттт тихо, че ще ни завидят и другите ще искат да си играят с нас....  hahaha Joy Joy

О, аз вече ви завиждам....Жалко че изядохме тортата от предизвикателството, иначе щях да я донеса да дегустирате - нещо, което наистина липсва като възможност при този формат на семинара ни:)))

Пина, затова вече като си знаем темите 2 теми напред, човек може да спести на тортената тема една торта и да я нарече за следващото предизвикателство, а ако тогава му дойде нова силна муза - колко му е, прави нова...

# 445
Жалко че изядохме тортата от предизвикателството, иначе щях да я донеса да дегустирате - нещо, което наистина липсва като възможност при този формат на семинара ни:)))
Охооооооо, това ми звучи като подкуп!!!!!   Naughty
Нннннннне! Благодаря!!!! Не приемаме подкупи....  Crossing Arms
 Joy Joy Joy

# 446
  • София
Ама и да приемахте, нямаааа Laughing

# 447
Момичета, ако това дето го правя стане въобще за показване, голяма история имам да ви разказвам! ooooh! Rolling Eyes Направо ми иде да си откъсна главата, дето ги измислих такива, които се чудя как да ги направя в момента! Такива перипетии, такова чудо, доста ще имам за разказване.  Confused

# 448
  • София
Момичета, ако това дето го правя стане въобще за показване, голяма история имам да ви разказвам! ooooh! Rolling Eyes Направо ми иде да си откъсна главата, дето ги измислих такива, които се чудя как да ги направя в момента! Такива перипетии, такова чудо, доста ще имам за разказване.  Confused
Ти си такъв майстор в занаята, че се съмнявам и най-лошото ти произведение да ни разочарова. Аз още не съм решила, какво да правя с моето участие. До края на седмицата ще преценя, защото нещата не зависят само от моето желание и воля за участие.

# 449
Тандури, ти и за предишната торта се оплаква че не е хубава, ама накрая ни събра очичките......
Приказните ни герои ще бледнеят пред приказните ни разкази за перипетиите....  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт