Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 207
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 540
  • Балчик
Ееех, момичета с тия пелени и неволи дето описвате ми се прииска пак да си имам бебче.
Какво чакаш, наборе??? Sunglasses

Сори за оффа:
Аааа, не ща деца и внуци на една възраст. Laughing

# 541
Мацки, най-после ми се оправи компютъра ( да не казвам голяма дума, пу-пу!) и имам кирилица!
Така, да ви дам отчет, всички дати до 8 вкл са запълнени, имаме 2 дами ( Блуай и Джемма), които преизпълниха плана с по 2 торти Simple Smile И аз ще имам още една, ама чак за 10 трябва да я издавам, така че няма да мога да я пусна на 1-ви.

Та така, чакам сега останалите да ми пишат.
Силрай, не се притеснявай, когато тогава Simple Smile

# 542
  • Vaudreuil Canada
Tandoori понеже никой за сега не протестира много те моля сложи ме след 11-ти ноември за обсъжданията  Praynig    bouquet

# 543
Шемет, няма проблеми, преместих те на 12-ти!
Момичета, които сте за 7 и 8-ми, настана малко разместване заради което, ще ви пиша малко по-късно за това.  Peace

# 544
  • Vaudreuil Canada
Шемет, няма проблеми, преместих те на 12-ти!

Много благодаря  bouquet

# 545
  • Пловдив
Момичета, искренно се надявам да успея да направя тортата. Просто много неща ми се насъбраха миналата седмица. И торти имах доста и бяхме болни с малкия. Стискайте палци до 29-ти 30-ти да съм готова  Simple Smile

# 546
Е, и аз финиширах  Simple Smile. Каквото-такова, въпреки че не съм удовлетворена от резултата. Трябваше да започна по-рано, първия минус. Втория, колкото и банално да звучи е финансов, много ми се съкрати бюджета и орязах приказката.  Sad Както и да е, описание и снимков материал Tandoori чакай довечера или утре.  Sunglasses

# 547
Извинявам се за нахълтването в темата, точно в разгара на тортоправенето за новото предизвикателство, но се опитвам да видя снимки от юлското и не мога да ги видя. Тогава, като ги гледах, нямах никакъв проблем отваряха се безгрижно, а сега фликр ми иска юзер нейм и парола. Регистрирах се - получих следното съобщение "This page is private. Oops! You don't have permission to view this page"

Аз ли нещо не правя като хората или има някаква тайна? Благодаря предварително за намерилите време да ми отговорят.

# 548
Krische - Преди няколко дни ги отварях. Сега и аз не мога. Явно Тандури ги е заключила.  newsm45

# 549
Оооооо, сещам се какво може да е. Възможно е да слага новите снимки в същия албум от предното предизвикателство и затова да го е заключила. Thinking

Здраве да е, други торти ще ходя да гледам. Успех на всички майсторки. Аз за сега съм таен ваш обожател - воайорствам тук Laughing Laughing Laughing

Вчера и на Кадемлия даже бях и смятам да се пробвам с някоя тортичка, различна от тези, които до сега правя, най обикновени поръсенски с туй онуй и шприцована сметанка тук таме.

Ако стане за пред гурута като вас, ще се покажа. Ако не, ще си продължа да воайорствам Laughing Laughing Laughing

# 550
И аз свърших най-накрая,ох направо ми се разказа играта.До вчера изобщо не ми се правеше нищо макар,че фигурките ми бяха готови.Но днес момиченцето ми има имен ден и си казах, че и без това е повод да се взема в ръце и да я направя тази торта.Тандори снимки утре ти обещавам.Нали пак както предния път на имейла да ги пратя.

# 551
  • Балчик
Аз нямам никакви претенции за обсъждането, така че може да ме размествате , стига да знам навреме кога ще съм. Laughing

# 552
Кирше, проблемът е че Фликър не слага снимките в "отделни албуми" реално, а албумите са по-скоро на групировъчен принцип с тагове ( дори не знам как да го обясня на БГ). Т.е снимките си се качват реално разбъркано, но ако искаш можеш да им сложиш "таг" ( бележка) която да ги обединява на принцип.
Притесних се, че може да объркам албумите, затова заключих старите ( не съм ги изтрила!) временно, защото иначе хората може да не могат да се ориентират кое за кое предизвикателство се отнася.
Аз се замислям от известно време да ги преместя направо на нов уебсайт, специално за предизвикателството, така че и там може да намеря решение на проблема.
Извинявам се за неудобството, още не съм измислила как да сместя двата албума без да е объркващо, но работя по въпроса.  Peace

# 553
И аз наскоро се пробвах да ги разгледам, за да си ги припомня, но ... уви, не можах...
Аз уж започнах с тортата за предизвикателството, ноооо.....  ще видим, май си оплесках блата безвъзвратно  Rolling Eyes  и утре ако съм на кеф, ще си направя нов, ако не ще действам пак с готови... Whistling

# 554
Имам следния проблем  Sad - време никакво не ми остава. Направила съм вече част от украсата. Почти съм решила да се откажа, защото най-рано ще имам врема да я привърша следващия уикенд, което е след края на месеца. Същевременно ме поканиха на детски рожден ден на 3.11, тоест ако я направя следващия уикенд, хем ще имам време да се справя, хем ще има кой да я изяде. Проблемът е, че е извън правилата, но ако пратя мейл на Тандури преди 31.10 и си изложа идеята + снимка на направеното дотук, като доказателство, че не съм се повлияла от направените от другите момичета торти, дали няма да ме допуснете да участвам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт