Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 179
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 585
Тандури, пратих ти мейл-а

За сроковете-един месец, найстина е предостатъчен, но има и други фактори, освен подготовката навреме.
Ето например, аз оставих за последният момент, и всичко така се обърка, че правих тортата за един ден.А си бях предвидила поне 3 дни за изработка.Бях решила да пробвам още нови за мен работи, но не стана-нищо-следващият път!

# 586
  • Пловдив
За сроковете-един месец, найстина е предостатъчен, но има и други фактори, освен подготовката навреме.

Напълно съм съгласна с това мнение. Аз също планирах мноооого отдавна да съм готова, но едва днес ще почна фигурките... добре че няма да се мотам много с тях, а и малкия се надявам да помага, а не да пречи  Mr. Green

# 587
Tandoori ,пиши моля те,получи ли снимките...

Извинявай,сега си прегледах пощата.Значи съм се справила с пращането.
Отивам да пиша обяснението.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 11:05 от Анонимен

# 588
Tandoori пиши дали си получила и моите снимки.

# 589
Аз пък на цялата игра която си играх с фигурки и други , вчера без малко да я зарежа тази торта и да се откажа. То на нещо като му е писано да не "тръгне " още от блатовете  ooooh! , чак ми се прирева  Cry. Но пък от друга страна ме хвана яд , защото си знам колко са ми възможностите и това което стана изобщо не отговаряше на тях. Както и да е , позакърпих положението , знам и грешките , но пък стана горе долу за пред "хорски очи"  Joy
Ако ще ме критикувате много , хич няма да пращам снимките на Тандури  : Crossing Arms 35: Mr. Green

И като за капак , незнайно къде и как , спираловидната ми точилка е изчезнала. Обърнах цялата къща с "главата надолу" ей няма откриване. Нечии малки ръчички са пипали в шкафовете , кой знае от къде ще "изникне" като гъба  Joy
Тандури снимки ще изпратя днес следобед , че снощи на лампа нищо не се получи. Ще чакам да напече слънцето

П.С. А слънце има , нищо че снощи беше 26Ф  #Crazy

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:40 от raya_usa

# 590
Момичета, на който съм получила снимките съм пратила обратно е-мейл с датата. Ако сте пратили снимки и не сте получили мейл от мен- пишете!

Рая, аз точно за това се нервирах последния път- моите хубавци са ровили в шкафа ми с "хубости" и са си приватизирали някои работи, за които късно разбрах. Ама детска работа, какво да ги правиш!
Чакам снимките!  Peace
П.С От къде при вас слънце? При нас вали адски и чакаме 4 инча сняг до довечера, утре продължава да вали Sad Rolling Eyes

# 591
  • София
нямам никакво търпение да се публикуват тортите ви  Simple Smile

# 592
Тандури, аз пратих имейл, обаче нямам върнат от теб!Нали на същият както предният път?Да ти ги пратя ли пак?

# 593
Тандури, аз пратих имейл, обаче нямам върнат от теб!Нали на същият както предният път?Да ти ги пратя ли пак?
Добре, че се обади Simple Smile Аз ги качих и мислех, че съм ти писала.  Peace Всичко е наред, сега ти писах за всеки случай.

# 594
Тандури, аз ти пратих имейл току що, но при теб вероятно вече е много късно и си си легнала. Дано да го получиш без проблем.

# 595
И аз ти пуснах снощи 3 имейла със снимки.
Обяснението ще го напиша днес . Снощи имах гости да "ядем тортата", затова и късно ти пуснах снимките.
Ех ако знаете с какъв кеф я "накълцах" тази торта - след всички ядове които ми създаде. Mr. Green

# 596
Аз пък искам да попитам до кога точно на 31.10 е срока? Предполагам, че е по Американско време, но Източно, Централно, Пасифик...  newsm78 Мерси за отговора.

# 597
 #2gunfire  Подготвих се да си покривам тортата и да си редя декорацията ... и изненадааааа .... няма вода...  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Cry Cry Cry Виждах как не съм последна и успявам днес да си изпратя снимкитееее .....  Cry Cry

Tandoori, извинявам се за забавянето, ще направя всичко възможно да е днес  Praynig

# 598
Тандури, аз след като ти бях пратила анонимен имейл и ти ме пита дали съм pina, отговорих ти, че съм аз. След това не съм получила потвърдителен имейл с дата, но не ме притеснява това, ами да не би да не си получила потвърждението, че е моя имейл и още да се чудиш pina ли съм....      Малко объркано стана, но дано ме разбра  Blush

# 599
  • Пловдив
Момичета, не се кахърете, аз ще украсявам едва утре. И една от фигурките ми е в незавършен вид... и пак поръчки ме налегнаха и за тях трябва да правя фигурки. А детето и то иска "омики, паи цвете" (формички да прави цвете) и постоянно ми се вре в краката. Абе всичко ще е ок, но май много ще натоварим Тандури.
Тандури, ако имаш нужда от помощ казвай.

Общи условия

Активация на акаунт