Септември месец - края на лятото

• 25 439
  • 564
  •   1
Отговори
# 420
Ами Margaret (Brokenhearted),ти мила днес също си рожденничка:

# 421
  • Разград-София
Благодаря  Рени  Blush  Hug  Heart Eyes
Ето и почерпка  Mr. Green

Тортичка
Бонбонки
Алкохолец Mr. Green /за бременните е забранено Mr. Green Crazy/

# 422
Мило Марги, прости на нас - старите, разсеяни и завеяни.  Embarassed
Да си жива и здрава, миличка! Да се подкрепяте и гледате с твоето момче в една посока и съвсем скоро да имате възможността отново да започнете да мечтаете заради хубавите неща, които ще нахлуят в живото ви!

# 423
  • Стара Загора

Благодаря ви много за пожеланията Heart Eyes
Рони той си е достатъчно щуричък но да е жив и здрав пък другото някак си ще го преживея Crazy...дори и снаха някой ден Mr. Green
Сега в момента с баща си карат един акумулаторен мотор и сержа е възхитен от уменията на сина си...приличал на него щото той имал С категория пък аз с мижавата В за никъде не съм била Twisted Evil Mr. Green

Марго сладурано много здраве и щастие ти желая Heart Eyes

# 424
  • Разград-София
Благодаря ти Рони  Hug и не сте завеяни и стари  Naughty няма да говориш така  Naughty А особенно на тебе ти е позволено да си расеяна колкото искаш сега , даже е препоръчително  Peace
Херко благодаря и на тебе  Hug
Много много ви обичам  Heart Eyes  гушам ви всички  Hug

# 425
  • София, "Младост 3"
МАргарет, нека всички тъжнти сълзи са зад гърба ти - ако плачеш да е от радост
нека те споходят мечтите ти и да имаш винаги вяра и надежда а утрешния ден
целувки и весел празник

# 426
  • София

Честит празник на малък сладур Слави , да е здрав,щастлив,умен,красив,палав и скоро батко!
Херинка
,четит празник мила! Hug

Честит празник Марги,желая ти здраве,щастие и сбъднати мечти! Heart Eyes

Апък аз в Петък видях Бела хубавела фръц-фръц,пук-пук. Party
 Тази нощ сънувах,че съм бременна и пак с момче.Трябва тези дни да ми дойде. Laughing

# 427
Eха, днес си имаме хубави поводи за празнуване
Честит рожден ден на малкия голям мъж Слави , с пожелание за много здраве и щастливо детство, а на мама Хера от сърце и пожелавам много скоро и една розова приказка    
Марго Честит рожден ден и нека всичко лошо да е зад гърба ти, пожелавам ти много здраве, много късмет и много любов

# 428
  • Варна
Честит рожден ден, Margaret!
Желая ти здраве, много споделена обич, и сбъднати мечти!

Честит рожден ден и на Слави!
Да препуска смело по пътищата на живота, за радост на своите инструктори!
Mr. Green

# 429
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРГАРЕТ!

Присъединявам се към всички казани по-долу пожелания!

# 430
  • Стара Загора
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания Heart Eyes
http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/8#1 - агресия на мотор Mr. Green

# 431
Честит Рожден Ден на най-готиният моторист! Жив и здрав да е и все така див! Че и повече!
Хера,честит празник и на вас двамата със Сержа!  bouquet

Марги, Честито и на теб, детенце! С цялото си сърце пожелавам догодина да празнувате този ден трима, а защо не е четирима! Специално те гушам!
Heart Eyes

ООО, Класната, хелоу. Що така нямаш време, Слънчо  Mr. Green?

Ммм, да видим:
-спя до 10 сутрин
-после двама левенти ми поднасят закуска в леглото - единият ми чете сутрешния вестник,а другият ми реже филийките на залчета, за да не се натоварвам
-следва релаксираща половинчасова вана с разните му там аромо- и всякакви терапии
-следва дълъг масаж от онзи черния батко, дето Лилибон ми го уреди
-обяд с двамата левенти
- дрямка, защото горното е мнооого изтощително
- разкрасяващи процедури
-вечерни приеми и балове

Та така при мен!  Mr. Green

Ще се опитам да ви вмъкна някъде в натоварения си график!  bowuu
П.С. Сега сериозно - опитах се да кача снимки, ама изобщо не ми отваря страницата на снимка-та. Защо така?

Да разкажа набързо за нас. Първо както разбрахте имах реалния шанс да родя у дома. Че нали цяла седмица бях със силни,но непродуктивни контракции. И си се натисках. Докато ми изотекоха водите. Докато се оправя мина още време. Отидох в блоницата в 5,30. Попълниха документите, следваха разни не дотам приятни процедури  Mr. Green и отидох в банята за душче. Там да съм стояла около 10 минути, защото топлата водичка ми облекчаваше болките. Излезнах от банята и легнах на леглото си в предродилна зала. Ама както легнах усетих напъните. И акушерката усети. И ме пита. ама аз викам, че е рано още. Но тя за всеки случай викна док. И се оказа, че раждам.  Mr. Green Та така - само легнах за 2 минути в предродилна и веднага се изстрелях в родилна. Нямаше време за системи, упойки, болкоуспокоителни.  Mr. Green В интерес на истината открих разликата при раждането на 3 и 4 килограмово бебе. Има си разлика. Особено при кърпежа после. Mr. Green Бебчо се роди в 7,15. ЗА да докаже, че  4 килограма могат и да вряскат доста по-силно. Grinning Да кажа,че още тогава ми се стори приказно красив е излишно. То си е ясно. В 9,30 вече си бяхме в стаята и се кърмехме. Оказа се, че съм родила малка трифазна помпичка. С невероятен ищах за ядене. Беше невероятно изживяване -най-сетне аз и бебчо заедно и гушнати. След толкова безумни страхове и толкова много напрежение. БЛагодаря на Бога с цялата си душа, че след толкова мъки най-накрая имам своя Дар!  Praynig

П.С. Толкова дълго не смеех да повярвам, че и аз някога ще преживея това, че в крайна сметка ми трябваха дни да осъзная, че се е случило. Ами вие го знаете това де. В тази връзка като се роди бебчо и аз ревнах. А док ме пита защо и аз през рев отговарям: Ами аз родих! Можете да си представите картинка!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 14:07 от svetlana_78

# 432
Честит рожден ден на Слави. Пожелавам му безгрижно и щастливо детство. Да радва много мама и татко.
Хера, честит ти рожденник, да ти е  жив и здрав.
Честит рожден ден, Маргарет. Желая ти много здраве, щастие и сбъдване на мечтите в най-скоро време   bouquet

Светле  Hug Hug

# 433
Браво Светле! Ти си истинска героиня !Най- накрая Бог се смили над теб .Радвам се ,че всичко е минало толкова бързо и без усложнения .

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 17:12 от reni _805

# 434
  • Варна
Светле, след това прекрасно и емоционално описание, какво ни остава, освен да поплачем от щастие за теб!  Hug

Прекрасен Дар си имаш, чудото се случи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт