Септември месец - края на лятото

• 25 483
  • 564
  •   1
Отговори
# 225
  • Виена
Светлаки, ти кво правиш още тука? Я, бегом да раждаш!
Аз съм вече в София!  bowuu
Моля ви, който иска в неделя да дойде да се видим, нека ми драсне на лични да му обясня пътя до мама и тате! Ще има парти, както обещах! Разчитам да ви видя всички, които сте наоколо!  Hug Да си запознаем отрочетата! Пък и ние с някои от вас!  Hug Hug Hug

# 226
Днес Бела-хубавела става на 6 месеца, да е жива и здрава , да папка, да пълни памперсите и само да радва мама и тате

# 227
asja Моля те поизпразни си малко кутията   Hug Hug Hug

# 228
               Честита половин годинка на малката госпожичка  Бела ! Да расте здраво и послушно детенце !Да радва много мама и тати !

# 229
  • София
Честит РД на майката на Фив! Да е жива и здрава и внуци и правнуци да отгледа!  bouquet
Честита месечинка на Белка-Хубавелка! Heart Eyes
Рени, аз много искам да ви видя, драсни адреса или в скайпа влез да се разберем, макар по спомени като карам не сте много близичко... Hug

# 230
 Hug Hug Hug за Бела.

# 231
  • Варна
ЧМД на Бела! Да е здраво, щастливо и спокойно детето! Да папка и да расте! party006

# 232
  • Варна
Честита половин годинка на Бела! Здрава, хубава и радваща мама и тате!

Сега ще им пусна едно смс-че.

# 233
Това време наистина лети. Вече и Бела е на половин годинка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кога ли ще дойде времето, когато ние събрани по бабешки ще отбелязваме, че е станала на половин век?   bouquet
Честити 366 месеца на г-жа класната също.  Laughing Laughing Laughing Добър повод за повод.  Grinning
И на Борката,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренче, аз не съм в известност как ще бъда в неделя. Ще постъпя според моментното си състояние. Но даже и при най-леко неразположение ще предпочета да пазя леглото у дома.

Светле, щях да забравя да поблагославям новите ти любимци. Съвсем от кол и въже вече ги събират в НАП.  Всъщност ти си декларирала и си платила данък върху липсващата им бумажка, нали така? И не си получила писмено искане за предоставяне на този липсващ им документ? Ами честито в такъв случай - никакви 7-дневни срокове не те притискат тогава.  Wink Как сколасаха чак през септември да видят, че едно листче, дадено им през април е отимало крачета да им избяга? На страна оставам фактът, че вече трябва да са съешили  Mr. Green (безценен и незаменим принос на данъчните от Пловдив за речника ми) информацията от твоята декларация и тази, подадена от платилия ти хонорара.

# 234
Честита месечинка на Бела! Да ни е жива, здрава и все така сладурска. Ники и Ники, честито ви пораснало момиче!  bouquet  bouquet  bouquet

Рени, много бременни слоници приемат ли се на партито? И аз искам пък.  Mr. Green

Честити 366 месеца на г-жа класната също.  Laughing Laughing Laughing Добър повод за повод.  Grinning

И аз така викам, ама явно си нося доста своенравен мъж.  ooooh! Почвам да подозирам, че ще е по-инат и от мен, а това вече е страшно.  Mr. Green

А за данъчните - направо не знам. Не съм получила писмено искане за липсващ документ. И на мен не ми е понятно защо платеният данък не е доказателство, че всички документи са били ок. newsm78
Рони, специално към теб въпрос. Болничният до раждането ми е ясно как се формира, ама майчинството - не. Пак ли се смятат 6 месеца назад или си е процент върху зпалатата по принцип? В смисъл досега взимам по-малко болничен заради стачката както вчера вече обясних. И с майчинството ли ще е така?  newsm78

# 235
Светле, сори. Осигурителните батаци никога не са били силната ми страна.  Embarassed
Защо не попиташ в темата "майчино счетоводство", която се води в "Майки, бъдещи и настоящи".  Hug

# 236
Светле, лошото е че пак ще взимаш по-малко с тази разлика че сега ще взимаш 90% а не както досега 80% от осигурителния ти доход На тебе лично стачката ти е изиграла лоша шегичка, ама нищо важното е ти и бебчо да сте добре  Hug

# 237
Рони, и аз мислех там да питам, ама викам първо теб да потормозя.  Mr. Green
Нефертити, права си - важното е бебо да е добре.  Peace

# 238
  • Виена
На Белка-Хубавелка - честита половин годинка! Да е все така красива госпожица! Голяаааааааааама да порастне! Да радва мама и тате! На Бобчо и Светлето - честити месечинки! И те големи да порастнат!
Рени, много бременни слоници приемат ли се на партито? И аз искам пък.  Mr. Green
Светулке, ти как мислиш? Пусни ми само тел. си, че остана в закритата карта и не мога да възстановя един куп полезни връзки. Теб поне си те имам във форумО!  Hug
За протокола: на нас ни предстои и посещение в Пловдив! Да се готви региона  Wink Това не отменя силното ми желание да се видим в неделя с всички тук! Чудя се що не се идентифицират Берни и Веселушка. Ники май на море е запрашила... Сега ще я тормозя по телфона  Mr. Green И Ламята ще издирвам!
РончоHug Знаеш кое е най-важно сега! Аз също го знам! Но предложението за полягване по време на партито си остава  Hug Дано да си добре! Че иначе ще ми липсваш!  Heart Eyes

# 239
Рени,тук съм и съм готова за парти,ама що не каза поне 2 дни по-рано да мога да поръчам обещаната торта. NaughtyСега ще трябва да идвам без торта,а обещах  Embarassed
Кажи само адрес и час и ние с Марти сме на линия

Общи условия

Активация на акаунт