Септември месец - края на лятото

• 25 478
  • 564
  •   1
Отговори
# 240
Малееее големи комплименти , голямо чудо за туй мойто дЯти  Laughing
Много съм горда с нея , каква хубава я е направил татко и  Mr. Green
Благодарско на всички ви Heart Eyes Hug

Светленце тези госпожи и госпожици , които ги мързи да работят , че даже и да гледат , как може да ти създават главоболия ooooh! Дано успеете да се оправите поне , че точно сега това ти липсва и с тяхните бакии да се опраявяш Rolling Eyes

Ние вече сме готови за сватбата , имаме си рокля и обувки даже , и за прическа сме се записали и сега само чакаме да дойде датата Laughing После ще ви показвам снимки Laughing

# 241
asja Моля те поизпразни си малко кутията   Hug Hug Hug
Готово! Hug

# 242
  • София
Честити месечинки на Бела и Борката!

Ех Рени,как ми се иска и на мен да дойда да настискам тоя сладур Филип,но ние точно в Неделя ще летим за София и ще кацнем чак в 21ч.Вие обаче да си направите много весело парти!

# 243
Ренка, от сутринта съм в огромна чуденка. Много съм запалена да ви видя всички накуп и да мачкам бебешоци Mr. Green, но съм пешеходец и не мога да си го представя. Това обаче хич не значи не, просто мисля как да го направя. Ще мисля най-късно до утре сутрин и ще ти кажа дали ще дойдем.
Честита половин годинка на Белка. Да е здрава и щастлива послушанка  Heart Eyes.
Честити месечинки и на Борката и Светлето  Hug.

# 244
  • София
Рени, аз като съм толкоз зле с посоките, ти с мЪже приемаш ли? Mr. Green Акоуспея да го навия де. newsm78 Иначе колата е голяма и Весела ще заберем.

# 245
Тъкмо в момента мъдрех начин как точно да съберем два бебока,две мами и две колички в нашата кола и Аги ме е изпреварила  Mr. Green

# 246
Миличките ми  Heart Eyes Hug Heart Eyes, как не ви обича човек  Mr. Green.

# 247
Аз не искам да обвързвам никой с мен, просто защото при нас всичко се решава в последния момент. Но ще се постарая с малкия да дойдем.

# 248
Ех, като ви чета как се организирате благородно завиждам.  Grinning

# 249
Ти недей много да завиждаш,сега имаш друга работа за вършене  Naughty,която е добре да я свършиш докато тече купона,че да имаме и още един повод за празнуване  Hug

# 250
Ох, ако знаеш как ми се ще да  си я свърша тази работа в най-скоро време. Познатите ми вече за мезе ме взимат.  Mr. Green
Тук времето се разваля сериозно. Може би бебчо това е чакал - да се захлади.  Grinning

# 251
И така дами и господа, ще взема да позная датата на Светланка. Пълнолунието започва на 15-ти по обяд (а нали ви казах, да я оставите да прати Вики на училище). А както всички доктори ще ви потвърдят - на пълнолуние се раждат най-много деца. Не стига че се намесва в цикъла ни, ами и в дата на раждане. Ей че небесно тяло.

Весел уикенд на всички. И дано най-накрая видя Марти.

# 252
Сигурно,да не е луд да излиза в тая жега  Mr. Green През нощта когато Марти се роди беше страшен студ,а преди това доста валя,явно и той това е чакал.Прави са то в тая жега кво да правят навън  Laughing
Айде лека от мен,ще използвам тишината,че да поспя малко,знам ли колко време ще е  ooooh!
Аничка,ще го видиш ако дойдеш  Laughing Този път мъж ми е на наше разположение в неделя и ще дойдем.

# 253
И така дами и господа, ще взема да позная датата на Светланка. Пълнолунието започва на 15-ти

Абе честно казано на мен хич не ми се иска да е на 15-ти. С моята професия това е една доста натоварена и изпълнена се емоции дата. А искам рожденият ден на бебчо да си е само негов.  Grinning А иначе и аз знам, че по пълнолуние  се раждат много бебета.  Peace

# 254
Привет,мили  мои Heart Eyes

Понеже явно никой не е разбрал къде съм- да поясня- аз и Белка сме в Разлог, а Ники беше в командировка в Банско и аз го използвах да  ни докара, а днес се присъедини към нас, понеже мероприятието му свърши /затова и лаптопа дойде при нас...аз много се прецаках в София се споразумяхме за мен фотоапарата, за него лаптопа, а се оказа,че в хотела има безжичен нет,аз обесих нос, ама не ме огря да ми го остави/.
 Обаче се оказа, че има друго мероприятие в неделя - към 5ч трябва да пътува за Черни Осъм, та все пак имаме шанс да ни докара при Ренката. КАто гледам много народ ще видим там. Рони, аз си мислех, че ние пък можем теб да заберем:)

Ние много хубаво си изкарваме в Разлог, всеки ден сме с Ицето и СПиди на разходка из парка, на сладки приказки и на такъркане на колички по паветата с цел приспиване на Ицето, ама в повечето случаи заспива Бела Mr. Green Моето детенце се държи много прилично, раздава усмивки на всички наред, папка си пюренцата. От време на време супер нервно се опитва да си изяде юмрука или някоя играчка, но зъби за сега няма... Ицето е голям сладур, голям мъж, опитва се вече да ходи, казва срички и не го свърта на едно място. Като ми остане време в София, ще качвам много снимки /май пак прекалих със снимането../

Много ме развълнувахте с поздравленията за половин годинката на моето пораснало момиче. Просто не знам кога мина това време... като се събудих тая сутрин,т.е. вчера и ми беше едно такова празнично, а като я замачкам и зацелувам и тя ми се смее с глас и просто се разтапям... няма такова друго щастие...

Утре ще се прибираме по някое време към София. Искаше ми се да идем до Рупите, ама тая вечер ходихме до Банско на разходка и на папкане и както си седяхме в градината на една кръчма и взе, че заваля Shocked Ако времето се задържи лошо- директно в София...

Светле, всеки ден мисля за теб, ама ти си знаеш!

Честита месечинка и на Борето!

Гуш на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт