Септември месец - края на лятото

• 25 483
  • 564
  •   1
Отговори
# 255
  • Виена
Милички, чакам ви с удоволствие! С мъже, без мъже, който както пожелае! Важното е да се видим, че съм за кратко, а като гледам, няма много желаещи за виенски срещи  Mr. Green Радвам се, че и Весето ще я транспортирате. Дано и Рони е добре! С Ритата сме се разбрали принципно! Уточнявам само адреса за Берни, на Аги, Аничка и Ники има по едно описание, което се надявам да е добра навигация! Ама как се радвам , че ще ви видя!  Hug Hug Hug
Зори, чак ме е яд, че за няколко часа ще се разминем! Но ти до кога си в София? Трябва да се видим! Да запознаем момчетата, пък и ние най-после наживо!  Hug
Светле, хайде давай го този мъж и ни събери и ти  Heart Eyes Виж каква стройна команда сме!

# 256
KikiNiki ,много е хубаво на Рупите .Когато отида там се зареждам някак си .Прекрасно място. А сега са отворили и къщата на Ванга .Отидете ако можете. Ох, как ти завиждам за там- е благородно  разбира се.  Grinning

# 257
Рени 805, май ме нави. Времето е мрачно, ама не вали. Много ми се иска да идем, щото не знам кога пак ще имаме път насам през лятото. А е толкова хубаво. Яд ме е, че нямаме повече време за разходки из разни хубави местенца на чист въздух... На бебинка добре й понасят разходките, не че има избор де. Ама е в добро настроение, радва се на всички, спи си добре. А и всичкия багаж се събира в голяяямата ни кола.

Ох че се развълнувах,цялата треперя...докато пишех това и получих смс:
Имаме си бебе, момче, роди се към 7,15, 4100, 53 см...

Честито сбъдната мечта, Светленце!!! Да ти е жив и здрав сина, да ви дари с цялата радост на тоя свят, да расте, да спинка и да папка, а след това да стане умерено палаво и много щастливо детенце. Бате Вики много да помага! Боже колко се вълнувам... това е толкова чакано бебе, Светленце, ти ни доказа, че няма неосъществими мечти, стига да ги искаш истински силно!!! Много много те обичам! Прегръдки от нас с Бела!!!

само не разбрах защо ми дойде смс от интернет... сигурно тате Митко ни се фука???!!

# 258
Светле, ЧЕСТИТО , ето че и твоето слънчице изгря. Нека малкия мъж расте здрав и щастлив за радост на мама на тате и на батко  Hug Hug Hug

# 259
 newsm44 newsm44 newsm44УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! Най-накрая дойде този прекрасен малък мъж. Честит ти втори син, мила ми Светланке! Разплаках се от радост, благодаря ти! Нека расте много здрав, много щастлив и умерено палав Heart Eyes. Ох, вече искам да ви смачкам и двамата. Heart Eyes
 newsm68 newsm68 newsm68

# 260
  • София
newsm44 newsm44 newsm44 ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ newsm68 newsm68 newsm68
ЧЕСТИТ СИН БОЖИДАР, СВЕТЛЕ!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ВИ НАПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! ОБИЧАМ ВИ МНОГО!!!
smile3525 smile3525 smile3525

Получила съм СМС тази сутрин към 6 часа от Светлето, че е с 6 см разкритие, силни болки и ражда, ама патката му с патка не съм се събудила Sad Нищо де, няма значение на фона на тази хубава новина. Само да кажа, че е родила лесно и бързо след среднощно изтичане на водите. Сега да се похваля каква съм врачка - Бях й казала, че ще роди днес или утре и че бебето ще има много коса. Е, познах бе! Blush Ох, толкова съм щастлива, че взех глупости да плещя и спирам преди да съм се оляла. Crazy

# 261
 newsm44 Ох, и аз като Кики Ники цялата се разтреперих .Най -сетне дойде дългочаканото бебче. Страхотно име са му избрали .
Светле ,Честито миличка! Да сте живи и здрави и да му се радвате много на този фъстък Божидар !

Hugи  love001 от мен
Чакаме да се завърнеш и да разказваш .

# 262
Светле, да ти е жив и здрав новият мъж  bouquet!

Да те слушка много, да е така добър и красив, като теб Hug!

Много съм щастлива, ама многоооооооооо!!!!!

Бързо възстановяване за теб и ще си спазя обещанието Hug.

Ники, и аз получих същият смс като теб, през интернет.И гледам, гледам и се чудя.
После сетнах, че татко Митко ooooh!.

# 263
Браво на съвестният татко!!!! Смее някой да не изпълнява заръките на Светланата.  Laughing

Най-после се появи инатливото "мъниче"! Добре дошъл, Божидаре! Бъди жив и здрав, бъди много щастлив!
Светле и Митко, бъдете много щастливи с двете момченца, които ще пълнят дома ви със смях и сърцата ви с радост!
Вики, приятелю. Сега е моментът да вземеш нещата в свои ръце и да си направиш коалиция срещу щуротиите на иначе прекрасната ти майчица!   Mr. Green
Светле, бързо възстановяване след раждането на дълго-чаканото ти "мъниче".   bouquet

# 264
 ЧЕСТИТОООООООООО !!!
Жив и здрав да е Божидар!

На щастливата мама, бързо възстановяване!

# 265
  • София
Значи, за утре моето идване е под въпрос. Sad Мъжо не може да ме транспортира и не знам дали ще се навия сама. Така че Весе, няма да мога аз да поема сигурен ангажимент за вас двамата с Бобчо.  Hug

# 266
  • Варна
Много, безкрайно много съм щастлива! Нека мъничкия голям Божидар расте здраво и силно дете, умен като Мама, строен като Тати и деен като Бати! Много щастие, любов и усмивки в пълната с деца къща!

# 267
  • Пловдив
Честито Светле Hug Hug Hug HugДа е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва!

# 268
  • на дъното
Честито Светле!Да ти е здрав малкия Божидар и да ви радва много Hug

# 269
  • София
Честита сбъдната мечта, мило Светленце!Да ти е живо и здраво слънчицето,да расте щастливо и умно дете!Да е голяма радост за всички ви и най-добрият приятел на бате Вики!
Не мога да спра да плача от радост,толкова ми е хубаво за цялото им семейство. Heart Eyes

Ще ви помоля,някой да ми прати на лични номера на Светлето,че на белгийската карта го нямам.

Рени , до 30.09 ще съм в БГ.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 11:47 от angels_zg

Общи условия

Активация на акаунт