Септември месец - края на лятото

• 25 454
  • 564
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и от мен!
Първо - ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СВЕТЛАНА! МНО-О-ОГО ДА Й Е ЗДРАВИЧЪК И УМНИЧЪК!

ladybabi, токова се радвам, че си се успокоила! Каква стройна бременна си ни ти, пу-пу, браво!  Hug

На мамчетата с първолачета - да са ви живи и здрави! Толкова е хубаво да имаш първолак, сигурно тръпката и радостта е страхотна!

Аз съм добре. Таман изпекох кекс с орехи и стафиди и го поръсих с пудра захар! С Фивър сме се отдали на кулинарни забавления днес! Laughing

На мен пък мрачното време ми харесва! Чувствам се уютно. Омръзна ми лятото, искам есен и зима, искам дъжд и сняг...

# 331
На мен пък мрачното време ми харесва! Чувствам се уютно. Омръзна ми лятото, искам есен и зима, искам дъжд и сняг...
И на мене ми омръзна това лятото, искам да идва зимата и после март и да гушкам бебче

# 332
Сега се сетих, че не честитих днес на Класната първия учебен ден newsm78 А Класната си е Класна- обаждам й се аз оня ден да й честитя раждането на сина й, и тя веднага ме строи да работя по въпроса за повторното ми влизане в СПИСЪКЪТ.  Mr. Green Еей,няма ли да я изписват вече, че хем ми липсва, хем искам да покаже снимки на бебчо Heart Eyes

# 333
Сега се сетих, че не честитих днес на Класната първия учебен ден newsm78 А Класната си е Класна- обаждам й се аз оня ден да й честитя раждането на сина й, и тя веднага ме строи да работя по въпроса за повторното ми влизане в СПИСЪКЪТ.  Mr. Green Еей,няма ли да я изписват вече, че хем ми липсва, хем искам да покаже снимки на бебчо Heart Eyes
ЖЗ утре ги изписват. Обеща при първа възможност да ни покаже НБ - Нов Бобчо  Mr. Green.
Стискам палци на тумбачетата за утрешните прегледи.

# 334
Лейди,звучиш много добре.Радвам се,че прегледа е минал и всичко е ок.Опитай се да запазиш доброто настроение и настройка до края  Hug
Весенце,много гадно.Дано бързо се оправиш и Бобчо да се размине. Hug
Ники,аз се чувствах по същия начин,но при преминаването от зима в пролет.Направо имах чувството,че ще се строполя на земята и постоянно ми се виеше свят.Мина си от само себе си,но и на моменти ми се случва когато съм преуморена и недоспала.
Честно да ви кажа и аз исках малко промяна на времето,обаче днешния престой в къщи не ми подейства никак добре.Все пак успяхме да излезнем за един час,ама то това не си е работа,като сме свикнали да изкарваме почти целия ден навън.Но си мисля,че ще влезнем в тон с времето и само да не вали сме на разходка.
Чакам с нетърпени снимките на НБ и неговата прекрасна мама. Hug
Имате по един стиснат палец и от мен за утрешните прегледи  Peace

# 335
ladybebi , много се радвам за хубавите новини  Hug
Nefertity  Hug Горе долу съм добре. Вкъщи няма проблем, все едно нищо ми няма. Но навън е по  гадничко. От шума някакси ми е леко като заглъхнало ухото. Тази седмица ще ходя пак да видим какво става. По принцип нищо не ме боли и си чувам, но това кънтене навън е много неприятно. Било нормално, де - от 3 до 6 месеца да е така  Sad
Ники, Веси, бързо да ви отминават неразположенията  Hug
Принципно и аз съм леко меланхолична натура и в лошото време ми е уютно вкъщи, но с малко дете е просто кошмар.
Ние днес излизахме и то както си му е реда и сутринта и следобяд. Наваля ни. Вики обърна една пълна с вода люлка върху себе си  ooooh!
Вкъщи танцуваме, гоним се, рисуваме, четем книжки, нареждаме кубчета и т.н. но всичко заедно двете. И всичко това не повече от 1 час и е на вратата и реве. С нищо сама не се заиграва, освен ако не е някоя огромна глупост като да омаже, разсипе нещо, бърка където не трябва... Сега най новата и любима игра е да ми носи обувките  Laughing Особено и харесват тия дето тропат подобаващо върху теракота... Седна ли за 1 минута на компютъра веднага започва да ме лъже, че й се ака  ooooh!  Та не знам вие колко сте истерични, но аз определено съм такава и все повече полудявам...  Tired Май наистина е време да ходя на работа  Rolling Eyes

# 336
Шерче, Бени, купувайте по един дъждобран и едни гумени ботуши от КК и хуквайте навън в дъжда. Невероятно е. Жалко че може и да е скучно ако няма деца. Но намерите ли някоя готина локва - купонът ви е осигурен. Краката на детето ще са сухи, а то ще се кефи че е навън. Между другото с гумените ботуши е добре да са обути в по-топли чорапки, че от студената вода гумата изстива много бързо. С Петър поне така процедирах. Аз се прибирах подгизнала. Но така и тогава не си намерих гумени ботуши за мен.
Стискам палци на бремелинките за днешните прегледи.

# 337
Днес чакаме да се отчетат някои бременлийки Peace
Обаче толкова е гадно тва време TiredАз обичам слънце и този дъжд ме депресира , поне да имаше малко слънчице...не съм се разхождала тези дни в парка и ми липсва.Пък и ако се застоя ще стана 100 кила, даже и в момента пак набивам Blush
cher ще мине ушенцето , не се притеснявай.
Пожелавам на болните бързо да се оправят.
А Светлето да се отчита скоро със снимков материал Heart Eyes
Момичета аз да ви се оплача, док ми изписа някакви ампули "Vessel Due F" , обаче ги няма никъде (спряли внос или нещо такова) а ако ги намеря са били мнооого скъпо ( по думи на аптекарката). Не знам какво да правя TiredОсвен ще съм си само на аспиринчето и се надявам да няма проблем.

# 338
ladybebi - обади се в някоя от по-големите вериги аптеки и попитай за лекарството - например Ремедиум, Фармател (те до вратата ти доставят). Пък и какво разбира аптекарката под скъпо. Ей така веднъж една ми го каза и аз като си представих 80 кинта за лекарство и я питах - колко скъпо? и отговорът беше 16лв.... Вече не помня за какво точно беше. Но разбирания всякакви.

Сега видях темата ти за лекарството. Успех и дано намериш необходимите опаковки.....

# 339
Anichka вчера малко се по рових в нета и някои майчета се бяха ориентирали към поръчка от чужбина за тези ампули , а цената ми се видя нещо от сорта на 70 лева , но не знам за какво количество (ако е на ампула ми е абсолютно не възможно).Ще се консултирам с д-р Тодорова другата седмица като отида до МД (ако не е още в отпуск).

# 340
"Vessel Due F" за какво ти го е предписал доктора? Доколко спешно ти е? Питай го за евентуални аналози.  Peace Аз довечера ще попитам при моите любими аптекарки от кварталната аптека. Те поне ще положат усилие да проверят от снабдяващите ги складове как стои въпроса.  Peace

Светлето са се затуткали с изписването и преди по-малко от час бяха все още в процес на изписване.  Laughing

Стра`отни снимки.  Heart Eyes Аз пак обърках Бела с Бобчо І-ви. Но този път, защото ми се стори страшно дълга, пък мама й постоянно се бори с кантара за някакви си 6 кила.  Mr. Green Явно и видимо вече тази норма е прескочена, но и на дължина страшно е дръпнала прекрасницата.  Heart Eyes И нещо друго забелязах - един татко беше гушнал единствената мацка в компанията много трайно. Скоро ще има поправителен за панделки.  Grinning
На Марти и Филип им личи, че са съвсем връстници. Филип страшно много е пораснал, че и бузки има. И явно са много сладки, защото се е намерила буба-стръвница, която да му ги изяде.  Heart Eyes  Борката здраво ги гони.

И последно засега - Ритата няма нет. Проблемче с мат`рялите на доставчика.

# 341
С малко закъснение ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И МАМИ! - ДА Е МНОГО УСПЕШНА!
Както в народните приказки пише 3 дни яли, пили.., аз 3 дни се кефя и подсмърчам от радост, като се сетя за СВЕТЛЕТО. Светле  Hug не ти звъня, защото само като взема телефона с мисълта за теб и почвам да хълцам. Скоро не бях изпадала в такава продължителна еуфория. Поздравявам теб и малкия сладък бонбон и чакам снимки.
Лейди, браво за хубавите резултати.

А сега да ви почерпя за нашата месечинка
Ние днес бяхме на д-р за имунизация. Деница е 5.200 кг и 59 см.
 Hug

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 14:08 от Lili_X

# 342
Лили,честита ви месечинка.Все така да си папкате и наддавате. Hug

И аз все за Светланка си мисля тия дни,дано се включи скоро класната със снимки и разкази.

# 343
Та като е захванала Рони темата с килата на Бела- вече е 6200 и 66 см! Невероятно постижение- за 20 дни цели 200 грама! Явно манджите на мама си казват думата:) Докторката каза след 10ина дни да почнем мръвките...не е ли много скоро? Иначе я хареса, каза, че била много жилава и явно няма да качва по много, ама какво от това. И аз не държа да качва много- ми така де, лесно ли й е на Аничка???

Лили, браво на Деничка, как сте вие, пиши по-често, ако имаш време!Честита ви месечинка!

Искате ли снимки от Разлог? Има мнооого, както вече споменах. Обаче снощи нещо не им работеше сустемата за надписване на снимки, та останаха така. Ама вие сте умнички, ще се досетите кои са Спиди и Ицето:) Преди снимките от Разлог съм качила едни други- фотосесия в розово:) на Ники една колежка ги наснима с много хубав апарат и аз ги качих всичките:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285075&pid=7628275

# 344
Лили , Честита ви месечинка, да растете все така здрави и усмихнати . Леле как върви времето , като че ли вчера беше когато се роди малката Деница
И аз си мисля за Светлето, колко ли е щастлива, вече трябва да са си в къщи, ще я чакаме скоро да се включи със снимки и новини

Общи условия

Активация на акаунт