Септември месец - края на лятото

• 25 461
  • 564
  •   1
Отговори
# 315
Рени, дати е жив и здрав първокласника и да е много ученолюбив
Светле и на тебе да ти е жив и здрав ученика и да е много ученолюбив и послушен и да помага на мама за бебето, и на тебе честит ти празник, въпреки че сега си имаш по-хубаво занимание  Hug
Много са ви хубави снимките, Ники тези големи очички дето си ги отглеждате ... доста мъжки сърца ще разбият
И на Мимето честито кръщене ,
Много хубави поводи, дано не съм пропуснала някой
А утре още хубави да има

# 316
Честит първи учебен ден на всички порастнали вече дечица.Да им върви по вода и да са много ученолюбиви.  bouquet
Светле и на теб честит празник.  bouquet
Честито кръщене на Мария.Нека Бог я закриля и пази от зло. Hug
Останах доволна от вчерашната среща.Най-накрая се запознах с Аничка и Рени и прекрасните им сладури.Борката е голям бонбон,само за мачкане,а Филип с тези сини очи,красота  Heart Eyes Бела също е голяма красавица,като гледам добре и се отразяват на мама манджите,има страхотни сладки бузки.
Като изключим,че си тръгнахме на бегом,всичко беше супер.Надявах се само,че ще имам възможност да се запозная с повече от вас,но нищо другия път.
Марти е добре,още докато стигнем до Пирогов и цицината беше почти спаднала.Д-ра не ни препоръча да го снимаме и каза,че ако има повръщане и ако е неспокоен тогава.За сега е спокоен,надявам се да се разминем със снимката,че хич не ми се иска да го облъчваме.Като се прибрахме от Пирогов и заспа,явно вече беше доста изморен,но поспа малко,подскочи и се събуди и падна голям рев,но нощес беше спокоен.
Доста се уплаши миличкото,а и ние покрай него.Аз обикновено се опитвам да не изпадам в паника в такива моменти,обаче мъж ми е олеле майко  Crazy
Благодаря на Ники и на Рени,че се обадиха,май и вас успяхме да поизплашим  Grinning
Ники,ще ми пратиш ли снимките на мейла?
Днес тъкмо се бяхме наканили да излизаме и заваля.Мисля,че ако не спе до довечера ще превъртим в къщи.Както сме и в ремонт,стоим само в стаята,че е голям прахоляк,ужас.
Рони,още малко и ще размине гаденето и ще се почувстваш по-добре. Hug

# 317
Честит първи учебен ден на всички ученици! Специално на Рени- честит първокласник!
Честито християнче на Надето!

На мен продължава да ми се върти главата...не е много страшно, неприятно е...такова чудо толкова време не е било. Дали е от времето... или имам копче в мозъка Cry

Бела миличката спи цяла сутрин- какво да прави горкото в това време, то си е тъмно като привечер. Кога ли ще се оправи да излезем, тая седмица май няма да ни огрее...

Бени, пиши ми на ЛС кои снимки искаш да ти пратя и си дай мейла:) Радвам се, че Марти е добре. Аз бях сигурна, че ще е добре, обаче татко му наистина е голяма паника, и за него се притесних... 

# 318
Рени, честит ти първокласник. Да е здрав и ученолюбив.
Честито кръщение на Мария.

Ама вчера и екшън ли е имало на срещата? Ние нали се изнизахме рано рано..... Бени, надявам се Марти да е добре и да му се разминат всички там олелии по доктори.
Ники, от времето те боли главата. Казват, че когато има много въздух в нея и като падне налягането и боли..... Това в сферата на майтапа - нали сме кърмачки и мозъка ни изтича - та би трябвало да има много празно пространство.

Днес Борката заспа в слинга и проспа първия учебен час на батко си. Тържеството беше голяма пародия, защото вместо на спокойствие в салона ни изтъпаниха на двора и ту завали, ту спре дъжда..... Организация - никаква. Докато дойде ред да подари китката на учителката Петър я изпотроши. Сутринта се изпокарахме с Тошко, защото вместо да ми помогне седи и си пуши цигарата. Да не говорим, че го насмотах, че не може да остане вкъщи да гледа Борката (имал да върши нещо в офиса - а вчера нали уж затова го закарах на работа.....). Та още ме боли кръста - нищо че беше в слинг - все пак 2 часа да си мъкнеш 11 килца не е лесно. И после - била съм викала. Била съм истеричка.... Ами такава съм - с такива мъже.....

Но пък хубавото е, че Петър е ентусиазиран. Разгледахме новите учебници и много се радва колко много интересни неща ще учат. Върна се и с първата награда от училище...... Абе незабравим ден.

# 319
  • София, "Младост 3"
Аничка, сигурна ли си, че си викала по твоя мъж, а не по моя.....щото в разказа ти само името е различно - другото вкл епитетите по моя адрес - е едно и също....
разбирам гнева ти, а намираш ли цаката да го "прецакаш" да свърши туй дето трябва? аз не мога с моя.....

КикиНики, ти все пак ако продължи този свътовъртеж виж се прегледай - има такова "заболяване" но се лекува
майка ми има такъв проблем с вестибуларния апарат и си пие хапчета и е по-добре

# 320
Разгледах снимките .Ама много хубави деца.Пу-пу . Да са Ви живи и здрави и все така да продължавате с купоните.
Честито кръщене на Мими !
Честит празник и на Светлето !

# 321
Аничка и на тебе да ти е жив и здрав първокласника и да е много ученолюбив, пък за мъжете..... моята леля казваше, че всичката женска работа е неблагодарна, че и трудна , и тя затова си е родила двама сина да им е лесно, че и ти така си си родила двама сина и на тях да им е лесно...

# 322
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И ЗДРАВИ НЕРВИ НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА ПРЕЗ НОВАТА УчЕБНА!

Честит пърокласник на Рени!Само шестици да ви носи!

Честит първолак и на теб Аничка!Да ти е жив и здрав!

Честито кръщение на Мария!Нека Бог да я закриля·

Днес и моето момиченце е второкласничка·
Само десятки и тук- там по някоя девятка и пожелавам Laughing·

# 323
Здравейте момичета.
Аз да се отчета от вчерашната визита в Плевен. Вече съм много спокойна и щастлива- оказа се че няма за какво да се притеснявам, но въпреки това си пуснах още едни изследвания едните са за ТАТ и МАТ (май така бяха) , защото ми е леко увеличена щитовидната жлеза и другите са за мое успокоение (за Лупус). Но съм много щастлива и доволна, защото док каза че не е вродено а придобито и това било много добре (е до колкото е възможно де) и да не се притеснявам за нищо, защото нищо чудно всичкото това да е от нерви и притеснения. Освен всичко няма да съм на фраксипарин а само на аспирин и някакви ампулки (плюс фолиева киселина и нещо хомеопатично за щитовидната) - било на пълно достатъчно за моето състояние. Много съм щастлива и спокойна - само това време ме подтиска малко ама ще го преживея.
Сега да ви разкажа за пътуването.Първо тръгнахме в 10 и пристигнахме в 1 без 15, от там отиваме да видим за билети за връщането ни в СФ - е да ама се оказа че нямало (всичко е било купено) и евентуално да проверим на другата каса , която беше затворена за обедна почивка. Слава богу отвориха я и имаха за наше щастие билети , от там вече беше станало 1 и 30 а часа ми за д-р Тодорова беше в 2 и 30.Решихме за тоя един час да минем през Панорамата, обаче отиваме там в 1 и 36 и се оказва че трябва да изчакаме следващата група която ще е в 2:00 (през половин час са) , помолихме да ни пуснат с предната която е тръгнала преди 5 мин (в 1 и 30) защото няма да имаме време, да ама не ни пуснаха Crossing Arms Щеше да ме е яд да не видим Панорамата и решихме да изчакаме до 2 и на бързо да разгледаме и от там на прегледа.Разгледахме , снимахме се (ще пусна и снимки да видите) и от там ПЕША на долу до Института.Стигахме на време , говорихме с докторката , гледа ми жлезата и бяхме адски щастливи и решихме да отидем да хапнем по една пица.Забравих да кажа че прегледа свършва в 3 и 20 а автобуса тръгва в 4:00.Влизаме на бързо в пицарията поръчваме си и казваме на сервитьора да поръча едно такси след мъничко.Хапнахме и чакаме таксито (вече е 4 без 5) , такси няма Shocked Излизаме и чакаме и по едно време мина някакво такси и ние си го спряхме и газ за гарата, да не ви казвам как е карал шофьора...направо побелях.Вече сме пред автогарата в таксито и се разминаваме с нашия автобус , от там таксито свирка , маха на автобуса за да спре.Слава богу спря и се качихме , за малко да си останем в Плевен. И друго забравих да спомена че това беше последният автобус за Сф. Важно е че всичко завърши добре Grinning
Честита Християнка catnadeen   bouquet
Честито на всички първокласници!
 Ето малко снимки от вчера:
http://media.snimka.bg/0688/007630609-big.jpg
http://media.snimka.bg/0688/007630595-big.jpg
http://media.snimka.bg/0688/007630597-big.jpg
http://media.snimka.bg/0688/007630607-big.jpg

# 324
Нефертити, моя е предучилищна. Но е в училище, а не в детската градина. Решихме, че така е по-добре за него. Иначе благодаря за пожеланията. Дано да не сме сбъркали с избора.

# 325
  • Варна
ladybebi големи преживявания сте имали  Grinning, важното е че всичко е наред и ти си в настроение и по-спокойна. И аз утре съм на поредния преглед, стискайте палци.
Днес съм голяма готвачка, месих един тутманик ама той стана огромен на едни охлюви  Grinning. Взех рецептата от готварския форум и май се оказа сполучлива.

# 326
Лейди, голяма разходка сте си направили, важното е че са били приятни емоции. Много се радвам че си се успокоила и новините са добри  Hug
Фивърче, ще изненадваш мъжо така ли , да ви е сладко
Шер кажи миличка как ти е ухото, надявам се вече да е по-добре

# 327
Честит първи учебен ден на всички   bouquet.

Честито християнче на Надето Heart Eyes.

Лейди, браво за хубавите новини.

Разгледах снимките и всички са прекрасни  Hug.

Ники, и според мен неразположението ти се дължи на гадното време и пониженото атмосферно налягане.

Аз днес съм по-зле и от вчера  Sad. Много ме е страх да не разболея и дребосъчко Confused.

Хубава седмица и суха ако може  Hug Hug Hug.

# 328
Честит първолак на Рени. Само хубави оценки да ти носи  Hug
Честит празник и на Светлето.
Наде, много са хубави снимките от кръщенето  Hug
Браво за хубавите новини на Лейди бейби.
Стискам палци за утре на Фивър и Нефертити.

# 329
Весе, дай му на Бобчо профилактично осцилокоцинум и половин ампула вит.С. Аз винаги така правя и до сега  издържа на вирусните атаки. Само първия път не издържа, когато беше на 3 месеца, но пък имаше лека хрема и мина бързо. 

Днес избягах за 2 часа от нас, оставих Бела на мъжо да се гледат, поразходих се по улиците. Уж лошо време, но пък ми беше много приятно. Помина ми въртежа почти, явно съм имала нужда от свеж софийски въздух...

Лейди, радвам се, че си се успокоила. Това е много важно- нали ти казах, че бебка има нужда от здрава мама- и физически и психически! Пий си аспиринчето и си мисли за хубави работи!

Аничка, не му се ядосвай...всички мъже са такива. Да ти е жив и здрав кандидат-ученика, да свиква да носи само шестици още от сега, че от догодина няма шега...

Стискам палци за утрешните прегледи на бремелинките!

Общи условия

Активация на акаунт