Септември месец - края на лятото

• 25 472
  • 564
  •   1
Отговори
# 300
Честит син Божидар на Светлето!

# 301
 Рони мила, дано скоро неразположенията отшумят. При предишната бременност така зле ли ти беше? Аз и с двете си бях ОК, имах много леко гадене при втората, ама не съм повръщала. Явно си е до организъм... Много мислех да ти звъня сутринта да те питам дали ще те возим, ама реших, че ако можеш, сама ще си кажеш, да не те притеснявам... Heart Eyes
 Партито при Рени беше много хубаво, независимо от гадното време. Бела беше обградена от трима проходили и прохождащи мъже, а тя като принцеса си седеше в стола. Само ми е мъчно за Марти, че се сдоби с голяма цицина на челцето, а майка му и татко му здравата се изплашиха. Гледам и си представям и мен какво ме чака... ама така растат децата. Берни, цункай Марти по челцето от мен!
Радвам се, че се събрахме да се видим. Дано времето се стегне и да спретнем една среща на открито в някой парк, докато са тук и Рени и Зори.  Снимки има да качвам, ама кога ще ми остане време не знам...

Малко преди да си тръгнем от Рени леко ми се зави свят, ама сега ми е доста по-зле. Идея си нямам от какво... Николай ми се изсмя, че било от бирата, ама аз бира си пия редовно, а свят ми се е вил 2-3 пъти откак се роди Бела, ама беше в началото, когато имах нощни кърмения и голяма доза умора и недоспиване.  newsm78

# 302
KikiNiki, да не си мислим за едно и също случайно newsm78? Grinning Ха да видим .

# 303
Признавам си, днес не се чуствах папарак. Едно че не можах да снимам Фил и Марти, ами и това, което имам е под всякаква критика. Добре че си знаете, че дечковците са ни супер.....
Ето и някои снимчици - септемврийски.
http://picasaweb.google.bg/anayankova/iXehjF#

# 304
Хайде малко снимки и от моя апарат.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145314&pid=7617689
Не ми се надписват, ама нали вече си се познаваме... Ако не знаете кой кой е, ще давам жокери.. Mr. Green

# 305
  • София, "Младост 3"
http://catnadeen.multiply.com/photos/album/28/kru6tene
въпреки дъжда беше хубаво
дано както каза попа - дъщеря ми е добра христианка, да носи с лекота отреденото й... и дано й отредено повече добро....
целувки и лека нощ

# 306
  • на дъното
catnadeen,KikiNiki,Anichka големи сладури си имате.
Честит първокласник на Рени.Да ти носи само шестици  Hug

На добър час Миро!

# 307
Светле,Честита Ви радост.Пожелавам ти да си много щастлива и усмивката ти да не слиза от лицето ти и вече всичко лошо да остане в миналото.

# 308
Честит първи учебен ден на всичките ни ученици. Много късмет и успешна година   bouquet
Рени, честит първокласник! Да ти е здрав и ученолюбив  Hug
ронко, гадна история ама ще отмине  Wink На мен и двата пъти само ми се гадеше 1-2 седмици и отмина, не съм повръщала. Но всеки организъм си е различен. Важното е че минава  Hug
Не знам какво ще правим в дъждовното време, защо моето дете не може да стои вкъщи повече от 1 час  Sad Ходим в един детски център до нас, но и там и писна вече. Иска навън. То и аз искам, ама... Малко ми е депресивно заради идването на есента....
Не съм гледала снимките. После ако Вики ме остави.
Пожелавам ви хубава седмица.

# 309
Честит първи учебен ден на всички ученици и от мен.  bouquet само шестици тази година  Wink

Децата са такива сладурковци ,че нямам думи Grinning да са ви живи и здрави  Grinning Heart EyesВсички сте много сладки  Hug

Рони на мен никога не ми се е гадило , но мойта приятелка повръщаше до края на третия месеец наистина и беше много кофти ,но нейната лекарка все повтаряше ,че това е признак че с бебо всичко се развива идеално ,аз с всичките си страхове които имах тогава така ми се искаше да съм на нейно място  Sick защото при мен по нищо неличеше да съм бременна затова ходих всяка седмица да тормозя лекарката си. Hug Heart Eyes

catnadeen аз й пожелавам да и върви по-вода може би дъжда е знамение точно за това Wink Hug

# 310
Светлеее,честита рожба.Да ти е жив и здрав Божидар,да донесе в дома ви много радост и усмивки!

На мама бързо възстановяване и много прегръдки.

# 311
  • София
Честит първи учебен ден на малки и големи! Рени, честит първолак! Много да те радва!  bouquet
Наде, честита ти християнка!   bouquet
Ма много сте хубави всички мами, прохождащи, ходещи и бебоци! Heart Eyes Гледам аз на първата снимка Рени с Борката /както се оказа впоследствие Crazy/ и си мисля - Колко е заприличал Филип на Боркатааа...  Mr. Green Пък то си бил самият той. Joy

Лека седмица от мен! Hug Hug Hug
Надявам се ви видя всички докато Рени и Зори са тук.

# 312
Честит първи учебен ден на първолакът на Рени! Учението му да бъде забавно и приятно занимание!
Честит 15-ти септември и на Класната и на всички поотраснали вече ученици!
Наде, честито кръщене на Марийчето! Пожелавам й вярата й да не бъде подлагана на изпитание.   bouquet 
Снощи един дребен много ми се разсърди.  Thinking Заради моят телефонен звън майка му му скри любимите играчки  chef, които пускат манджа.  Laughing И последва зверски рев.  Sunglasses

Споко - аз съм по-спокойна като връщам за момента. Предният път бях много по-зле всъщност.  Simple Smile

Сега ще гледам снимки.  Heart Eyes

# 313
  • Варна
Снимките са страхотни, големи сладури сте всички  Heart Eyes
Честит първокласник на Рени!
Честито кръщене на Мими!

# 314
Ох, момичета така ме  развълнувахте. Тъкмо се върнахме и  реших да Ви се похваля за моя първокласник, обаче   Силванка ме е изпреварила  Grinning. Благодаря Ви на всички за пожеланията !Много е вълнуващо и хубаво. Да Ви се връщат  на всички  тези приятни емоции .И сега да Ви почерпя :

Общи условия

Активация на акаунт