Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 749
  • 574
  •   1
Отговори
# 300
meggyv ,ако си мислиш,че съм забравила   Naughty    обеща да ни разказваш още днес  Mr. Green Laughing

# 301
Изчетох ви от крайдо край и наистина има много странни случки.И аз да разкажа една такава случка.Баба ми почина, когато бях на 9 години. Чувала съм че душата на починалия е при близките му до 40 тия ден. И така една вечер след смърта на баба, майка ми пуши цигара на терасата и усеща как някой я докосва по рамото отзад. В първия момент помислила, че съм аз и се обръща да ми се скара, че съм станала от леглото. Но няма никой.Помислила че и се е сторило и продължила да си пуши и пак усеща докосването, но този път отпред. Изплашиле се и си легнала Shocked Дали е била баба, за да се сбогува  newsm78

# 302
Дали е била баба, за да се сбогува  newsm78
Ами според мен вече всичко е възможно. Как е Пламко?  Hug
Аз като тръгнах посред нощ да раждам, баба ми се засуетила нещо в спалнята при големия ми син, който си спеше в кошарката, почнала да сгъва дрехи, да подрежда, ама супер нервна и притеснена за мене. И в този момент чула едно строго "Майко!". Сякаш някой й се кара. Помислила, че леля ми се връща за нещо (леля тръгна с мен към болницата), но видяла, че няма никого. И решила, че била майка ми (тя почина отдавна). Каза: "Сякаш с това "Майко!" искаше да ми внуши да спра да се тревожа".

# 303
Отдавна взех участие в темата,но и от тогава не чета,щот ме е шубе  Embarassed
За една седмица обаче ми се случиха доста реални неща,които ме карат да се замисля-Не е ли странно?
Миналия понеделник ме удариха с колата,отървах се само с уплаха.После проблеми в работата.Вчера аз се ударих с колата,добре,че бях с колан,но столчето на малката се откопча и тя пострада малко.Колата е ясно-мир на праха и!
Днес мъжът ми намира ютията включена,престояла така 24 часа-аз съм я забравила!
Странно ми е,карък ли е или некадърност някаква?

А,забравих да кажа,че преди 2 седмици при игра измъкнах ръката на малката в лакътя.Вече ме е страх да я пипна! Cry

# 304
  • Кьолн
Радвам се че темата пак се появи. Нямам история за разказване, само искам да кажа на Мария Ели ако е вярваща непременно да отиде и да си запали свещичка в църквата. Аз когато имам такива нещастни събития отивам и си запалвам.

# 305
И аз това щях да й предложа.Може да отидат с детето да им четат за здраве Peace

# 306
Знам ли вече  newsm78
Вчера веднага отидохме да баят на детето,заради уплахата,че и аз минах,въпреки,че малко съм скептичта!
Вярваща съм ,не много,но достатъчно.За свещичка и аз се замислих,нещо да занеса,да ни прочетат...Сигурно ще го направим в събота,живи и здрави  пу,пу!

# 307
Признавам си, че за първи път зачетох темата и ми стана доста интересно, макар и да признавам, на моменти кожата по врата ми да настръхна  Blush
Моите истории не знам дали са странни... Но ми се иска да ги споделя, макар малко да ме е срам. Бих казала, че съм вярваща, но не и религиозна. Винаги съм смятала, че Бог е в сърцето, а църквата като институция и свещеници е нещо второстепенно. И все пак, понякога съм усещала желание да отида на църква - и аз като другите хора да потърся упование и сила, да се помоля и да потърся прошка. И странното е, че никога не съм намирала това. Винаги от църквата излизам натоварена сякаш с мъката и болката на целия свят, не се чувствам добре, а през целия ден след това ме преследват неприятности. Когато това ми се случи няколко пъти, смутолевих пред майка ми и тя ми каза, че тя не ходи на църква, защото след това не и върви. Признавам си, учудих се много. И просто престанах да се насилвам. А иначе, ако отида на празник (особено Великден) се чувствам много добре, сякаш сърцето ми е умиротворено от камбанения звън. Сватбите също ми понасят много добре. Но просто не мога да вляза в църква в един обикновен ден - чувствам се ужасно след това. Не знам дали има и други с подобни изживявания.
Иначе и аз споделям сънищата на много от вас с асансьорите. В моят сън асансьорът набира скорост докато се движи нагоре и аз знам, че няма да спре и... не знам какво се случва след това, будя се в този момент, но е ужасно. Иска ми се да знам какво значи...
Хареса ми и идеята за починалите ни близки, които бдят над нас. Надявам се да е така. Аз съм родена 40 дни след смуртта на дядо ми - на майка ми са и изтекли водите докато са били на гробищата и са подготвяли всичко за панихидата на следващия ден. Би било добре да знам, че бди над мен...
Като че ли нямам странни случки - или поне не им обръщам внимание. Но пък щом сме се събрали на раздумка по темата, струва си да споделя  Simple Smile

# 308
сори за спама, ама ми се вижда абсурдно само от телесната топлина да се свари туй яйце. та на водата и трябват 100 градуса,че да заври.
нямам странни случки. иначе ми се случи следното- майка ми почина от мозъчен инсулт , когато бях на 19г. през нощта беше в болницата, към 6 сутринта сънувах,че идва да ми каже чао, обиколи всички стаи и се усмихваше.
Малко след това ни се обадиха,че е починала. Мъчно ми стана като се сетих. Не съм ходила на гроба й повече от година, дано не ми е сърдита  Praynig
                                                                                                                                                       parvo ne si mislete 4e iaiceto stava tvarde svareno i tova sa gluposti za magiata i iaiceto pri takava temperatura staina kadeto i da go slojite dori i v druga staia 6te polu4ite taka nare4enia efect na svariavane

# 309
Леле...не прочетох всичко, но ми тези разкази ми се сруват много интересни и странни...дано не се случат на никого, ако го е страх.
На мен не ми се е случвало все още нещо подобно и се надявам да не се случи. Познавам жена, която обаче може да се свързва с починали хора и действително има такива неща  Crazy

# 310
  • на брега на морето
Баща ми беше починал преди повече от година и бях сама. Чух шум, необчаен, от един шкаф зад вратата в коридора, който няма как да се блъска сам. Слушах, слушах, застанах пред шкафа и казах на глас: Татко, ако си ти, кажи ми какво да направя, от какво имаш нужда? Шумът не се повтори. Усещала съм студ от присъствието на нещо от отвъдното, скоро пак чух необичайни шумове. Чела съм, че духовете не ни мислят зло и това ме опази от паническо бягство. Просто казах на глас: Добре сте дошли, сега си идете там, откъдето идвате! Всичко приключва.  newsm43 newsm43 newsm43

# 311
Здравейте
Случи ми се нещо странно днес.тоест историята започна преди три дни.В къщи  правим ремонт на банята и за това човека който лепи плочките има ключ.Та връщам се от работа и гледам една от новите ми чаши счупена. До тук добре но вечерта когато питах кой е виновника всички заявиха че така са я видели.Дори майстора каза че му се видяло странно ,че не съм изхвърлила счупената чаша а прилежно съм събрала парчетата в самото дъно.Знам,че близките ми не биха лъгали за такава дреболия и затова си помислих че майстора я есчупил по невнимание и се притеснява да ми каже.Да ама не..Днес както си стоях сама и си четях чух тъп звук и погледнах към масичката/четях си легнала на дивана/.В един момент чашата ми /от същия модел/подскочи и от нея просто излетя парче стъкло.Оказа се че е отчупено от дъното.
Побърках се и звъннах на мъжа ми.Той ме взе за "мезе"но като се прибра ме успокои че чашите били некачествени и стъклото било под напрежение.Възможно ли е наистина така да ми гърмят чашите без да ги докосва никой? newsm78 #Crazy Sick #Shocked

# 312
Ивонче, споко! Hug Някой по-нагоре, беше споменал, че чашите си имат годност. Simple Smile За това се чупят сами. Колкото и странно да е. Rolling Eyes

# 313
За спокойни сънища - dreamcatcher. Ама не си купувайте от изгъзиците по централните магазини, дето са с някакви вградени килими у средата, намерете някой да ви го направи или най-добре е сами да си го направите.

# 314
  • на брега на морето
Ивонче, споко! Hug Някой по-нагоре, беше споменал, че чашите си имат годност. Simple Smile За това се чупят сами. Колкото и странно да е. Rolling Eyes

Напълно вярно. Стъклото е под напрежение и в един момент не издържа. smile3555 smile3555 smile3555

Общи условия

Активация на акаунт