Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 684
  • 574
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте
Писах преди време за нещо което преживях като дете,а сега да ви разкажа какво ми се случи преди два дни.
Имах неползвана отпуска и си я взех за да отида до селото на дядо ми за да изпера и почистя/той е сам и нали знаете....стар човек много за чистене/.Още докато се прибера само се преоблякох и започнах с метенето на пътеките пред къщата защото всичко беше покрито с 10 см.листа.Дали защото стоях много дълго наведена или защото ми е ниско кръвното незнам но в един момент усетих слабост и че някой ме гледа в гръб.Обърнах се няколко пъти,нищо!В следващия момент обаче виждам баба си в най-големи подробности стои на прага и ми се усмихва./тя почина преди 15 г./Не се изплаших от нея и си помислих ,че просто умората от дългия път и ниското ми кръвно ми въртят номера и реших да полегна.
Легнах и съм заспала и този път вече я сънувам как ми дава круши и ми поръча да ги занеса на децата/моето и на сестра ми/,а на дядо да приготвя костюма защото "скоро нашето момче ще дойде,а дядо ти  да го изпрати".
Хора събудих се направо вцепена защото съня беше като истински.Не казах нищо на дядо но му извадих костюма под предлог да го поизчеткам и да се проветри.
По късно вечерта ни се обадиха ,че е починал мой втори братовчед на 29 г.Просто  му прилошало и паднал.
Дядо си облече костюма и отиде да изпрати Евгени до областният град за да му направят аутопсия.
Мили хора кажете ми какво да мисля и на какво да вярвам.Наистина ли има живот след смърта и наистина ли нашите близки идват когато някой ще се раздели с живота си?

# 376
  • Кьолн
Хелтах, леле само като си го представих и ме хвана шубето. И аз съм чувала средношни шумуве от кухнята и знам какво е. Добре ,че не си станала да видиш.

# 377
  • Кьолн
Ивонче, много ми стана интересна случката ти. Аз вярвам , че наистина идват да посрешнат любимите си хора. Но и да ни предупреждават понякога. Сега се сетих да разкажаза един случай преди да родя малката си дъщеричка. Няколко дни преди плановото ми секцио, сънувам попа нашия град, че идва в къщи и ми казва че трябва да ръси защото иначе ще ми се случи нещо лошо. На другия ден разказвам съня на една възрастна съседка. И тя ме посъветва непременно да го извикам. Но аз не можех да вървяи не го извиках. И в деня на секциото се събуждам от упоика на операционната маса и усещам, че не мога да дишам от тръбата в гърлото ми. Искам да бутна анестезеоложката, но ръцете ми са вързани. И чувам по едно време как същата вика че съм започнала да се пеня... После нищо не си спомням. Та си мисля че няма случайни неща в живота.

# 378
Хелтах, леле само като си го представих и ме хвана шубето. И аз съм чувала средношни шумуве от кухнята и знам какво е. Добре ,че не си станала да видиш.

Мозила, какво е, та добре, че не е станала да види?  Shocked

# 379
Късно вечер... в кухнята... Хлебарки ще да са били  Laughing

# 380
# 381
Смейте се, ама си беше гадно. WinkПризрачна бебешка залъгалка...

# 382
  • Кьолн
У нас нямаме хлебарки. И съм сигурна и ,че при хелтах не са били хлебарки. Но е по- добре човек да не става и да гледа. Така мисля аз.Може и да греша. Извинете за спама но Хелтах ти имаш ли бебче?

# 383
Ами нямам и не съм губила...съответно въобще не мога и да предположа какво би могло да означава това с дрънкулката.

# 384
  • New Zealand
Ами нямам и не съм губила...съответно въобще не мога и да предположа какво би могло да означава това с дрънкулката.
съседите? newsm78

# 385
  • Варна
Някой от вас чел ли е книгите за Слава Севрюкова и нейните прогнози и предсказания. Имам и трите книги в електронен вариант и ги чета с голям интерес

Четох ги наскоро. В последната много кофти прогнози прави за времето след 20-25 години newsm78 После уж щели да се оправят нещата и за Бг най-вече Confused

# 386
съседите? newsm78
Е, чак за съседите не знам. Имам една наркоманка до моята врата, с две деца. Но дали има аборти не знам.

# 387
  • Варна
aventura по-скоро имаше предвид дали е било възможно звукът да идва от тях Wink

# 388
От книгите ,които сьм чела до тук ме навеждат на мисьлта ,че получаваме информация  от други имерения.Това не бива да ни плаши ,а да сме отворени ,за да я получиме.Както ние обменяме информация в този моментс вас, така и тези мисли от други измерение ни  информират .За предстоящи сьбития не трябва да се плашиме , да приемаме това за нещо нормално.  bouquet

# 389
Момичета, от повече от година (почти две) сънувам (поне два пъти в седмицата) една моя бивша съученичка, с която след седми клас загубихме контакти. Тя отиде да учи и живее в друг град. Засичала съм я след това два - три пъти случайно. имате ли представа, какво може да означава това?

Общи условия

Активация на акаунт