Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 663
  • 574
  •   1
Отговори
# 390
Моята майка почина наскоро.Две седмици преди това,ми сподели,че вижда майка си, баща си и една нейна чинка (отдавна починали),които се разхождали в коридора.Виждала ги ясно.
Няколко дни преди да си отиде пък аз видях падаща звезда...не бях виждала такава от много години,от детството си.Другото странно нещо беше,че един ден майка ме попита какъв ден сме,дали сме събота.Беше сряда.Майка почина в събота срещу неделя....сякаш чакаше да мине съботата.Не знам дали е видяла деня,в който ще почине или някой и го  е казал.

# 391
Като заприказвахте за странни среднощни шумове да кажа и аз какво стана тази нощ.
След двучасов рев малкия се озова да спи при мен. минаваше вече 3 часа когато се успокои и заспа. Заспала съм и аз. В следвщия момент се будя от пищенето на микровълновата. Издаваше такива звуци, все едно бомба ше гръмне, а на дисплея мигаха две нули с разстояние между тях (това няма как ръчно да се нагласи ).Часът беше 6.58. Последно ползвах микровълновата към 22 часа, но не съм пускала таймер или нещо подобно. Уплаших се, но станах бързо и я изключих от контакта за да не събуди малкия. Поогледах се после, ама нищо странно не видях наоколо. А и бяхме сами с дребното... сташничко си беше.

# 392
Сънувах една моя съученичка и приятелка с която бях изгубила контакт във времето.Бяха минали 10 години от както не се бяхме виждали.КОгато станах от сън, се разрових в бележника си с телефони.Имах намерение просто да й се обадя за да се чуем.На същото място в бележника, бях си записала и рожденната й дата.Оказа се, че на същия ден, в който я бях сънувала тя имаше рожден ден Grinning
Когато й се обадих страшно много се зарадва LaughingОказа се че в този ден е станало ясно, че ще следва във ВИАС Геодезия.Беше й голяма мечта, а тя е от многодетно семейство и трябваше да чака твърде много време за да стъпи на крака и да реализира мечтата си без родителска помощ.
Може би точно реализацията на мечтата й, я доведе в сънят ми.

# 393
aventura по-скоро имаше предвид дали е било възможно звукът да идва от тях Wink
Не, не, със сигурност много отчетливо идваше от моята си кухня.
Между другото, в този ред на мисли, същата тази съседка веднъж ми обясняваше, че много харесва моето семейство и вечер като заспи си представя как минава през стената и идва в нашия апартамент, разхожда се и ни гледа как спим.
Това го отдадох на наркотиците и пиенето, но знам ли каква енергия може да бълва това същество.

# 394
  • Варна
Между другото, в този ред на мисли, същата тази съседка веднъж ми обясняваше, че много харесва моето семейство и вечер като заспи си представя как минава през стената и идва в нашия апартамент, разхожда се и ни гледа как спим.

Бррр, това май звучи по-притеснително от странните шумове - тази е направо психо Crazy

# 395
Момичета, от повече от година (почти две) сънувам (поне два пъти в седмицата) една моя бивша съученичка, с която след седми клас загубихме контакти. Тя отиде да учи и живее в друг град. Засичала съм я след това два - три пъти случайно. имате ли представа, какво може да означава това?
Това което сьнуваме не винаги се случва ,може да минат години за да се сбьдне.  bouquet

# 396
Момичета, от повече от година (почти две) сънувам (поне два пъти в седмицата) една моя бивша съученичка, с която след седми клас загубихме контакти. Тя отиде да учи и живее в друг град. Засичала съм я след това два - три пъти случайно. имате ли представа, какво може да означава това?
Това което сьнуваме не винаги се случва ,може да минат години за да се сбьдне.  bouquet

Или никога да не се сбъдне. Не знам защо някой си въобразява че сънищата му задължително трябва да означават нещо.

# 397
И аз мисля, че не винаги сънищата значат нещо. Моята майка три пъти сънува глас, който и казал:" Ще оздравееш! Ще живееш! Вярвай ми !"Да ама не. Не оздравя.. Cry Не живя Cry Макар че вярваше... Макар, че понякога си мисля, че това което е чула е вярно... Оздравяла е т. е. никъде не я боли и живее под някаква форма някъде.. xenia какво мислиш??? newsm78

# 398
И аз мисля, че не винаги сънищата значат нещо. Моята майка три пъти сънува глас, който и казал:" Ще оздравееш! Ще живееш! Вярвай ми !"Да ама не. Не оздравя.. Cry Не живя Cry Макар че вярваше... Макар, че понякога си мисля, че това което е чула е вярно... Оздравяла е т. е. никъде не я боли и живее под някаква форма някъде.. xenia какво мислиш??? newsm78

Нищо не мисля. Глас от нищото не може да говори за нищо. Пророческите сънища обикновенно не са глас от нищото. Може да е плод на нейната психика, да е израз на нейните надежди, на подсъзнанието което се стреми да я успокои...Много неща би могло да бъде. "Вярвай ми"? На кого да вярва? На нечий глас? Чий глас? Този глас може да е неин собствен, може да е на тъмни сили, може...много неща може.

# 399

Или никога да не се сбъдне. Не знам защо някой си въобразява че сънищата му задължително трябва да означават нещо.
Ксения, вероятно ти има ш липсващета ми мъдрост да не си въобразяваш, че нещо може да бъде И странно, когато ти се случва няколко пъти в седмицата от почти две години. Както и да е, благодаря за труда да коментираш.

# 400

Бррр, това май звучи по-притеснително от странните шумове - тази е направо психо Crazy
Дам, аз затова избягвам комуникацията с нея, мъжа и, родителите и и питомците, не че дечицата са виновни за нещо. Същата тази ми разказа един път как майка и има един буркан в ъгъла на хола, в които държи мъртва жаба и и се кланя всеки ден. Което вече не знам дали е вярно, не съм проявявала желание да проверявам.

# 401
Аааааааа , Heltah , добра ти е стратегията/по-далеч от съседката/ .Така ,като те чета и тръпки ме побиват.Пълна психария  Sick

# 402
Според мен трябва  да сме оптимисти,да вярваме в доброто.Да сме настроени положително един кьм друг. Ако сме имаме вяра нищо лошо не ще ни се случи.Лошите мисли заменяме с добри ,да продолееме страха.  bouquet

# 403
Определено има нещо да си казвате. Според "Селестинското пророчество", дори и мигновените мисли имат огромно значение и не трябва да се подценяват. В това се уверих сама.

П.п. Книгите за Слава Севрюкова ми обясниха много неща, написани са на невероятно достъпен език и според мен дават по-точна представа от книгата "Пътя на душите".

# 404
_bebka_ 

...това с водата и вълните, които ме заливат, е и мой кошмар...
Имаше нещо според Фройд, но в момента нещо не се сещам каквобеше обяснението. Ще помисля и ако се сетя - ще споделя.
_bebka_   smile3549. Да си купим по един пояс, а?

Мани майтапа,ще трябва!че цял живот да ме заливат цунамита  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт