Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 304
  • 574
  •   1
Отговори
# 510
Преди няколко нощи ми се случи нещо което не знам сън ли беше или не.... понякога чета историите тук, но от известно време не съм влизала в темата,така че изключвам варианта мозъка ми да е изиграл сън свързан с нещо прочетено....
  Онази нощ бях болна и останах да спя в хола, по едно време пак не знам сънувала ли съм или съм се събудила
   гледам фигура изправена до краката ми и облечена в халата на приятеля ми и му викам "мило защо си станал?".
   Отговори ми се нещо от сорта "няма нищо ...спи си..", виждам че не е приятеля ми - качулката на халата е сложена на главата, но няма лице черно е... (в момента докато пиша сърцето ми тупти адски като се сетя Rolling Eyes)
  В същото време си мисля сънувам ли и си отговарям на ум че съм будна,но много ми се спи не мога да стана,
   вдигам си главата и поглеждам стаята всичко си е реално и аз съм там където съм си легнала вечерта, знаете че в сънищата са някак по-размити картините и понякога несвързани, но тук всичко си беше на мястото.
  Бях със съвсем ясното съзнание,това си го спомням, че си казах че не сънувам!
  А това бе там до краката ми изправено и нямаше лице Shocked
  Не съм имала висока температура и не бях толкова зле, просто настинка....май не съм халюцинирала!
  Просто усещах как нямам сила и нали знаете,когато ви се спи много как е в просъница.... и след  това просто заспах.
  След това сънувам/тук съм почти сигурна, че вече сънувам но знам ли../ приятелят ми е до мен пак с този халат,легнала съм и го питам "-защо се беше изправил там", а той ми казва "- не бях аз,това беше ледения човек"
  Не се смейте, въобще не съм луда Sad
  Сега ме е страх да спя в хола сама - възможно ли е ако е бил сън да е бил толкова реален.
  И друг път съм сънувала кошмари, но това беше различно..... може би зашото ми се случва за първи път съм толкова объркана Rolling Eyes  
  Не мога да повярвам просто - още не съм споделила с никой!

# 511
Кокетка, според мен няма защо да се притесняваш. Още като прочетох "гледам фигура изправена до краката ми" си помислих, че вероятно си болна и след това чета точно това "не бях толкова зле, просто настинка". Ако не се лъжа, в книгата на Норбеков съм чела за такива случаи. Лечители, които лекуват хората от разстояние, болните дори не ги познават, дори не знаят за тях, че съществуват. И лечителите не са разбрали, че са излекували някого. Просто на метафизично ниво лечител и пациент се срещат.

# 512
Кокетка, а дали не е сънна парализа newsm78?

# 513
Незнам дали е било сънна парализа или лечител както каза Пасифлора, но и двете ми звучът по-успокоително..... дано дае било това Confused

# 514
Много често сънувам и бълнувам на сън. Понякога толкова са ми реалистични сънищата, че като се събудя не знам дали е истина или е било сън. Намразвала съм човек от сън.
Няколко лоши съня съм имала, и за нещастие са се сбъдвали. Най стряскащото беше когато сънувах дядо си, че ще почине и доста дълго си говорихме с него  в съня ми. Той ме убеждаваше, че така е по-добре за него (имаше болно сърце и много страдаше от това), а аз не му давах. След 2 седмици почина. Бог да го прости. Споделих преди това със една колежка, не със майка ми и баща ми. Страхувах се че ще стане и не им казах.
Събуждала съм се нощем от шумове, за които съм сигурна че се случват но не мога да си обясня от къде идват. Мислила съм дали да не  осветя къщата?

# 515
  • София
За първи път отварям тази тема, прочетох последните две страници и при първа възможност ще прочета и повече. Много, много интересно.

Като малка съм имала няколко случки, които доста ме стреснаха и до ден днешен не мога да си ги обясня. Но съм напълно сигурна, че са ми се случили. Едната беше - излизайки от банята, вечерта, около 8-9 ч., но е тъмно, явно е било зима видях точно срешу мен в огледалото минаваща фигура на човек от кръста нагоре, облечен в черно наметало. Няма лице, няма тяло надолу, само от кръста нагоре, отдолу - празно, само черна фигура. Мина, в момента, в който осветих огледалото със светлината от банята, от която излизам. Развиках се и баба ми дойде ...

Втората случка - сама съм в къщи и решавам да отида в кухнята да си направя нещо за ядене. Отидох и започнах да си вадя от хладилника не помня какво, при готвих си на масата, извадих си хляба, оставих го на плота в кухнята и отидох за нещо до моята стая. Когато се върнах в кухнята имаше нарязани две филии хляб.  ooooh!

Третият случай е абсолютно същия,като на кокетка. Бях болна, спя в стаята си и не мога да преценя от температурата или от просъницата, но си отворих очите и видях до леглото ми някой си придърпал стол и седнал. Изненадах се и си казах "тая пък баба ми какво й става та виси до мене през ноща?" (живеех с баба ми и дядо ми тогава). Изведнъж когато погледа ми се поизчисти от просъницата и виждах вече по хубаво в тъмното видях, че това е човек с черна дреха, с качулка, без лице, който седи до леглото ми на стол. Не помня по нататък ...

Това е от детството ми, сега в днешно време се сещам, че това лято ми се случи следното:
Мъжа ми все още не се е прибрал, аз съм сложила децата да спят и влязох да се къпя. Когато излизам от банята чувам някакъв монотонен шум в кухнята. Замислих се какво ли може да е, и тръгнах да видя. Отивам в кухнята и виждам на дъщеря ми детският миксер играчка, на плота в кухнята пуснат и работи, въртят му се бъркалките. Много се уплаших, почнах да мисля, дали докато съм била в банята не е станала и да го е оставила в кухнята. Влезнах в детската - децата си спят.

И последно искам да попитам нещо, което ми се случи преди около една седмица. Майка ми е болна от рак в момента и почти всеки ден ходя при нея. Един ден бях си останала в къщи и с малката пазарувам на пазара. разминавайки се с разни хора в един човек виждам ДЯДО ми (бащата на майка), който почина през 93г. Беше АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ! Просто това беше дядо ми! Толкова се шокирах, че се парализирах, човекът разминавайки се с мен не спря да ме гледа точно в очите. Разминахме се и аз се осъзнах, че трябва да се обърна след него, да го видя и отзад в гръб. Беше с маалко, много малко повече коса от дядо ми.
Това дали може да означава, че краят на мама е близо и дядо ми си я чака вече?

# 516
Вивиан, вместо да се опитвам да гадая сънища, за което мога да имам само догатки, предпочитам да ти разкажа история и евентуално да помогнем на майка ти.
 Преди години лелята на баща ми имаше рак. Беше на над 60 години. Оперираха я, но получи разсейки. Опитаха да я лекуват и накрая казаха на дъщеря и да я вземе вкъщи, защото вече с нищо не може да и се помогне. Тогава обаче тя чула за една билка. Латинското наименование не помня, но другото и име е турта. По принцип в аптеките знаят и двете наименования. Приготвя се по определен начин и се пие четири дни в седмицата, а три се почива. Всички разсейки или изчезнаха, или станаха миниатюрни, та до днес тази жена е жива и води нормален живот. Мисля, че вече е над 70 годишна. Ако те интересува, мога да и се обадя и да ти дам точната рецепта.
Също така в България има една много приятна жена, която също беше болна от рак и тя беше първия човек, който осъди здравната каса и спечели делото! Не си спомням името и, но наскоро излезе нейната книга как се е преборила с рака.

# 517
кокетка , аз мисля, че си сънувала. На мен ми се е случвало няколко пъти така да съм сигурна, че съм будна и супер много да ми се спи и след това да се събуждам наистина. Не е било сънна парализа, защото ти си говорила със човека с халата, а при сънната парализа, не можеш нито да мърдаш, нито да говориш.

Тази история ми напомня на чудните истории, разказни в "Тайната".  Grinning
Да и аз съм мислила, че прилича на тези истории. Но нали там в Тайната, казват, че има буфер време докато привлечеш при тебе съответното събитие. А при тях е станало веднага. Сякаш има друга свръхестествена намеса  Laughing Аз лично не мога да си го обясня. Някой е оставил храната, то е ясно - но как и защо е решил да го прави ми е супер неизвестно.  newsm78
Подобно необяснимо нещо ми се случи миналата събота. Преди половин година при нас живееше една наша позната, на която ние с мъжа ми помогнахме да дойде тука /Испания/, да си намери работа и т.н. В резултат на това, че й помогнахме си развалихме отношенията /нали знаете каниш някой вкъщата си да му помогнеш, а той се опитва да те изгони то нея/ и вече не живеем заедно, но все още се получават разни рекламни писма на нейно име в нас. Че в събота бъркам в пощата и гледам поредното рекламно писмо за тази наша позната от един супермаркет, но беше накъсано на 8 парчета.  newsm78. Погледнах в другите пощенски кутии - тяхните рекламни писма от същия супермаркет си бяха цели. И си казвам значи не е бил пощальона, а някой друг е дошъл бръкнал е в пощата /тя не се заключва/, накъсал е писмото и го е оставил пак /всички парчета си бяха там, аз ги съединявах/. С каква цел и кой е бил, незная.  newsm78 Озадачи ме много.

# 518
  • Кьолн
Най- после да се оживи темата. Аз отдавна не съм писала, но ви чета. Пепи разказа ти ме заинтригува.Аз съм чувала, че имало хора, които преминавали от едно измерение в друго и въобще не разбирали за това. Просто си вършели обичайните за тях неща.При мен за щастие няма странни истории. Кокетка, а на мен ми се струва ,че не е било сън. Преди време и аз преживях нещо подобно. Но не бях болна.

# 519
  • София
tonimar благодаря ти тук в темата  Hug Hug Hug
Минавам на ЛС, да не спамим.

# 520
Много често сънувам и бълнувам на сън. Понякога толкова са ми реалистични сънищата, че като се събудя не знам дали е истина или е било сън. Намразвала съм човек от сън.

В този ред на мисли  се сещам за един сън от преди мнооого години.Бях в 9 кл.Сънувам ,че съм влюбена в мой съученик.Ама толкова реално беше,че чак си повярвах.Отивам на следващата сутрин на училище и усещам в стомаха си пърхащи пеперудки.Една радост и любов към целият свят  ме беше обхванала. Влизам в клас и гледам този младеж и започвам да се питам какво му харесвам?След известо време на недоумение ,се усетих какво е положението-СЪНУВАЛА СИ ПЕПИ.Не беше лошо момчето ,ама чак пък  влюбена ...не

# 521
  • Sofia
Аз имам спомен като съвсем малка как стоя изправена в леглото ми, хванала съм се за решетките и гледам пред леглото един сиво-бял вълк. Той също стои и ме гледа, а мен не ме е страх от него. Естествено като по-голяма си мислех, че сигурно съм сънувала, макар че и в момента си представям точното разположение на тогавашната ми стая, абе като спомен.
Наскоро не знам как подхванахме такъв разговор, но споменах на майка ми за този вълк и се втрещих, когато ми каза, че като съм била малка така ме е виждала изправена в леглото и съм й казвала, че има вълк в стаята, а тя си е мислела, че си измислям или съм сънувала кошмар, но пък не съм изглеждала уплашена, а съвсем спокойно съм й обяснявала къде е вълкът.  Rolling Eyes

# 522
Скоро не съм имала какво да пиша в темата, но преди седмица баща ми се беше уплашил от нещо което е видял.
Той ми разказва:
Събужда се през нощта от силно грачеща птица.  Излязъл на терасата и в тъмното не може да види нищо, но чува, че граченето идва откъм покрива.  Къщата има остър покрив.  Като не може да направи нищо в случая се прибрал и пак заспал.
След малко пак се събудил да отиде до тоалетна. Седнал на леглото без да светне още лампи и усетил как нещо го държи надолу към леглото и не може да стане прав.  Каза, че в този момент се е появила бяла искряща точка срещу него, нараствала е за 3-5 секунди и се е пръснала като мълния с пукащи звуци.
Толкова се беше уплашил, обади ми се в 4 сутринта да ми каже да му нося една икона.  Не можеше да си обясни това явление, каза, че е съвсем буден. 
На сутринта пристигам аз и мъжът ми там и татко ми показа една черна врана която е умряла на покрива и виси закачена за един крак от ръба на покрива.  Не мога да си обясня как се е закачила там.  След 2-3 дни падна.

Не знам какво може да значи това.

# 523
Aлбена 13 ако живеете в ЮАР  Да не ви е направил някой магия?

# 524
Незнам дали е било сънна парализа или лечител както каза Пасифлора, но и двете ми звучът по-успокоително..... дано дае било това Confused

И аз мисля че е било това

Общи условия

Активация на акаунт