Онази нощ бях болна и останах да спя в хола, по едно време пак не знам сънувала ли съм или съм се събудила
гледам фигура изправена до краката ми и облечена в халата на приятеля ми и му викам "мило защо си станал?".
Отговори ми се нещо от сорта "няма нищо ...спи си..", виждам че не е приятеля ми - качулката на халата е сложена на главата, но няма лице черно е... (в момента докато пиша сърцето ми тупти адски като се сетя

В същото време си мисля сънувам ли и си отговарям на ум че съм будна,но много ми се спи не мога да стана,
вдигам си главата и поглеждам стаята всичко си е реално и аз съм там където съм си легнала вечерта, знаете че в сънищата са някак по-размити картините и понякога несвързани, но тук всичко си беше на мястото.
Бях със съвсем ясното съзнание,това си го спомням, че си казах че не сънувам!
А това бе там до краката ми изправено и нямаше лице

Не съм имала висока температура и не бях толкова зле, просто настинка....май не съм халюцинирала!
Просто усещах как нямам сила и нали знаете,когато ви се спи много как е в просъница.... и след това просто заспах.
След това сънувам/тук съм почти сигурна, че вече сънувам но знам ли../ приятелят ми е до мен пак с този халат,легнала съм и го питам "-защо се беше изправил там", а той ми казва "- не бях аз,това беше ледения човек"
Не се смейте, въобще не съм луда

Сега ме е страх да спя в хола сама - възможно ли е ако е бил сън да е бил толкова реален.
И друг път съм сънувала кошмари, но това беше различно..... може би зашото ми се случва за първи път съм толкова объркана

Не мога да повярвам просто - още не съм споделила с никой!