88ма немска тема на горските феи и техните джуджета

• 19 474
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Тя е българка с мъж българин, който също смята като нея, но аз съм заобиколена от консерви явно, защото имам 2 бг женени за немци, които казаха, че няма да работят, защото за мъжете им било обидно - все едно не могат да си издържат семействата  ooooh! Rolling Eyes не знам аз съм явно магнит за всички консерви в Дюселдорф  Whistling Whistling

Та това щеше да ми е следващия въпрос какво смятат мъжете ви по тези въпроси, защото моя явно не е от обидчивите  Laughing Laughing

# 91
Как пък не случих и аз на обидчив мъж, ако може да се обижда и като готвя и като чистя, мммм муцка  :ах: :ах: :ах: . Шегувам се, аз без работа не мога да живея. Ама има и такива жени дето им е кеф...

# 92
Моя пък не се обижда 4е трябва сам да иzкарва хляба  Laughing
Аz zа себе си не искам детето ми да ходи на целодневна градина, zаЩото Ще имам 4увството, 4е го родих zа да ми го гледат 4ужди хора. Но това си е моето ли4но усеЩане, с което нито ангажирам някой, нито мисля лоШо zа майки, които пратят децата на целодневна ДГ  Peace  Дано ме раzбирате и няма обидени.

Котеее, добре си се zавърнала  Hug  Как иzкарахте, ниЩо не каzваШ? Съжалявам, но подкрепям мъжът ти  Wink  Кабелите по принцип минават в ъгъл 90° от контакт, клю4 или табло, но толкова блиzо до таблото не бих раz4итала на това  Stop  А тия уреди ги zабрави. Имаме 2 такива, гола вода, пари на вятъра.

Гея, 4удесно иzглеждаШ с новата при4еска   bouquet Много добре ти стои  Peace
И аz ходих на фриzъор в събота, хем в най скъпия салон във Вийzбаден, хем там при Топ Стайлистка, и хи4 не се харесвам (а мъжът ми оЩе по малко)  Sad

# 93
Здравей бибитка, радвам се да се zапzнаем  Grinning

Имам въпрос към всички от клуб "Направи си сам". От две седмици моля моя съпруг да монтира една zакачалка над ел.таблото (това с многото плъzгачи), той ми раzвива теорията, че от там може да минават кабели и било опасно да прави дупки. Идва ми сама да си пробия дупките, но не ми се ще децата да растата беz майка, така че кажете как да раzбера дали от там минават кабели (чертежи нямам, под наем сме)

Котаранче,

не пробивайте никакви дупки над ел. таблото. Мъжът ти е прав - точно от там би трябвало да минават всички кабели  Wink  Иначе наистина има едни уреди, с които се засича дали има напрежение под уреда, но това не е често употребяван инструмент и според мен би могла да търсиш нещо подобно /професионално, че наистина ги има всякакви/ у някоя фирма за ремонтни дейности. Като цяло...може да пробваш да сложиш и закачалка, която да окачиш от вътрешната страна на входната си врата. Не че е голяма хубост, ама...може и да ти свърши работа   Peace 

# 94
Гея, страхотна прическа! Браво за смелостта! Като те гледам и ми идва и на мен смелостта  Wink. И без това искам да ходя на фризьор преди октомври, та ще видим.
Сърф, честита работа. Много успехи и готини колеги. Цял ден ли работиш? Кой гледа Симона?
Котаранче, внимавай с кабелите, че страшно. А пък тези уреди не стават за нищо.

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Коте, далече си ми мило, иначе бих те завела. Пича иска да си отваря след време собствен салон и работи, за да си изкара пари. Има страхотни ръце, правили са с шефа си стайлинга на "Немския супер модел" на Хайди Клум. Салона е шикозен и невероятно скъп, но той бачка по домашно му и не взема чак толкова скъпо, но работи само понеделниците, защото тогава почива. А работи бавно и славно, понеже си изпипва работата и е мераклия. Прави си портфолио, та после увековечава продукта Laughing Много съм доволна, това е човека, на който без колебание си поверих косата. Да не говорим, че е факир и с палитрата - прави професионален грим Peace За кабелите - не бих се пробвала, вярвай на мъжа си. Жалко, че не може да ползваш мястото, ама по-добре така, отколкото да си създадеш ядове.
Танче, срещи ако искате Фигаро - само в понеделник и с предварителна уговорка Grinning

# 96
Привет-мривет Laughing Обебили се няма, жалко Rolling Eyes
Честито, Сърфи за новата работа! Дръж зъболекаря, че по-близо Mr. Green
Танче, ето снимки от новата коса Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280546&pid=7330262
За детските градини не ми се коментира Confused

Ooooo,прическата е страшна. Искам и яз да ходя при тоз човек, това ще ми е откритието на сезона. Да кажеш телефон,ей...

А за детските градини, може да се коментира....макар че за държавни детски градини и педиатри в Бавария ми е много любима тема Wink

# 97
  • в сърцето на един мъж...
Бисе, ще уговорим термин за него бе, няма проблем Wink

# 98
Като ми порастне косата, Ша дойда и аz у Баварско  Crossing Arms

# 99
Момичета дайте идея. Мъжът ми се сега се прибра и си загубил портфейла, а там му беше българската шофьорска книжка, следователно сега няма книжка вече. Айде без лична карта няма проблем, ама без книжка Rolling Eyes. А знам че от тук не могат да се подадат документи за книжка, аз преди няколко месеца си сменях всички документи заради името, ама за книжка не искаха да вземат. Кажете какво се прави в такива случаи? Ама така съм се шашнала.

След малко мислене, той се сети, че последно го е ползвал в магазина и успя още снощи преди 20 да отиде и се оказа че го е забравил и касиерката го е прибрала. Леко се разминахме!
Благодаря на всички, които дадоха отговор.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 09:14 от vanche_mamche

# 100
Ванче, много гадно Sad Аз нямам идея за книжката, с пълномощно в БГ дали няма да стане? Загубен ли е или откраднат портфейлът? Ако е загубен има голяма вероятност да попадне в добри ръце и да ви го върнат, изчакайте няколко дни (картите предполагам сте ги блокирали вече). Има ли други документи в него, където пише сегашния ви адрес или поне телефон? Дано да го намерите.

# 101
В малките градчета парите недостигат за тагесмутерки,а майките имат нужда от помощ, затова се "окоплектоват".Аз примерно съм безплатна тагерсмутер на едно 7 и 10 годишно по няколко дни в месеца, сега си предложих услугите на едно съседче на 3 години, че майка му е бременна с проблемна бременност и очаква близнаци. Да си призная на мен така ми е по-лесно с глиста, че иначе на маймуна ставам да я занимавам.
Цвете, недей прави глупости да си прекъсваш договора.ВЗемай си майчинството в БГ. След време като вземеш да се пенсионираш ще си получиш 3те години пенсионен стаж от бг, ако не смяташ дотогава да се възползваш от немския пенсионен стаж все пак.  Звънете бе хора, питайте. 

Мишка, имах предвид НОИ. Там знам, че са компетентни и услужливи. Може да потърси алтернатива на НЗОК, но не гарантирам, че ще получи отговор на въпросите си.

Пък и все пак става въпрос за осигуровки нали?
Те данък ли са или не са , к'о стана , че не разбрах?  Laughing

# 102
Момичета, да ви питам... Какви изисквания трябва да покрие човек , че да вземе немски паспорт. Може да е дискутирано и преди, но нали не чета редовно и не съм разбрала. Мерси.

# 103
  • Германия
Е добре бе, Риенска, как смогваш? Днес моя позната ми донесе нейната беба да я гледам, хубаво, деца занимавам, храня, разхождам, приспивам, но..да ми ги водят здрави бе Rolling Eyes Малката е изкарала норовирус, влачи настинка от не знам колко време, кашля и сополи текат почти нон-стоп, има някаква инфекция на пикочните пътища (затова и постоянно трябваше да дезинфекцирам след нея по поръчение на майката).   ooooh!

# 104
Ванче дано върнат портфейла и аz zнам, че КАТ не приемат документи чреz пълномощник, в бг. консулство дали няма да имат някква добра идея?
За кабелите слушам и иzпълнявам, няма да пипам, прежалих я zакачалката с една лимонена бира  Tired
Гея жалко, ако минавам някой понеделник преz вашия край да zнаеш ще ти zвънкам.
Татяна, бяхме в Ройтлинген zа една седмица, посветихме Антониос в православната вяра. Имахме точно три дена да съберем багажа и да литнем zа Бургас. Пътувах сама с двете момчета и три куфара, на връщане 25 минути чакахме на пистата. Бях се zапасила с порядъчно количество киндершоко с които удържах положението, но не искам да си припомням вида ми след полетите. Върнахме се почернели и с много добър български, децата искат пак при дядо и баба на Бургас. След това бяхме 10 дни в ройтлинген (при другите баба и дядо) и почти zабравихме как иzглежда нашата къща  Mr. Green Събра ни се около около месец и половина миткане. като се върнахме имахме серия беzсънни нощи, щото Тони не искаше по никакъв начин да легне в леглото си. 

Общи условия

Активация на акаунт