88ма немска тема на горските феи и техните джуджета

• 19 464
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Десита, ако за всяко подобно мнение(то даже не е подобно, а еднакво), което чух тук през последните 2 години и седем месеца ми плащаха по едно евро до сега да съм събрала за една почивка на Малдивите Rolling Eyes .
ККК - Ми6ка ме предвари - знаете какво значи Laughing

Мерси, за пожеланията гърли. Работата не е изобщо дори близка със строителството. В областта на IT е - в една фирма, която се занимава с уеб-дизайн, хостване, интернет-провайд и продажба и ремонт на хард и софтуеър. За момента(а и в следващите 364 дни, надявам се) съм на мястото на обучаващ се персонал и основно се занимавам с последните 2 неща + да пусна някоя заявка през сървърите...не е зле като колектив(още не смея да се зарадвам - знаете онзи лаф на нов шеф и малко прасе да не се кефиш много, че не се знае каква свиня ще излезе), а и парите, въпреки че е на място за "ацуби", не са никак малко, близко е и търпят отсъствия в границите на разумното - т.е. ОК са нещата.
Нов любовник нямам. Mr. Green

# 61

Призна си. Сега разкажи за стария.  Mr. Green

# 62
Е, как! За стария съм разказвала - Кристиан Диор. С него лягам, с него ставам Mr. Green.
 И два пъти седмично си пия кафето сутрин със синеокия ми зъболекар след като оставя детето в градината Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 63
А на мен ми се присмиват като раzберат, 4е съм висШистка 4е и с Аусбилдунг но съм иzбрала да съм домакиня. Угодия няма  Crazy

Видяхте ли това ? Много яко  Grinning

# 64
  • Немция
Добър ви ден !
Разгледах ви снимките- радост за моето око.
За Сърфините- не съм виждала на живо Блуменфест, доста зор са видели, докато подготвят и закичат всичко. Иначе сте сладурска фамилия- от малкото до най-голямото. Иначе, Сърф, с повече въображение и подходящо облекло и прическа наистина можеш да минеш за мексиканка.
За Вечкините- хванала си сантиментални детско-художествени моменти. Красиво е!

Сърф, новата работа добре звучи-има база за развитие,а и бранша е актуален!
Обаче за стария любовник Диор ти се чудя- по-добре се концентрирай само над зъболекаря. А и с много дини под една мишница ще ти бъде трудно... Sunglasses

Вчера излязох на по кафе със Сиу! Беше приятно, доста подърдорихме, устите ни не спряха... lalalala

Татяна, същински Карл Лагерфелд ! Той сигурно би го взел за подигравка. Twisted Evil

# 65
сърфи, ако работата ти е интересна и ти поzвлява раzвитие в интересна zа теб посока и време zа детето (децата  Wink ), личен живот и интереси е супер  Wink успех .

...
Нов любовник нямам. Mr. Green

не е лоша идеята обаче  Wink

Аz пък се снабдих с подробна карта и пораzпитах та след работа се юрвам по zабележителностите и ще търся голям zелен камион zа малкия (поръчка)  Wink

Другите не съм чЕла, че като ми свърши елтернцайта сега съм не само следобедите в бюрото  Wink по цял ден съм ... да не говорим , че колежката ми ще има блиzнаци и поzнайте кой ще бъде иzгърбен след няколко месеца zа много месеци  Mr. Green

Та край с моето житие и битие и обедната почивка  Wink
Лек ден  Wink 

# 66
Честито, Сърфи, учи се, за да сполучиш Simple Smile
Ако решиш да го сменяш, го смени с Лакроа,
та да не бъркаш имената, докато се целувате.
Някое и друго бебе да се е появило междувременно?

# 67
Ако решиш да го сменяш, го смени с Лакроа,
та да не бъркаш имената, докато се целувате.

Хахаха, кой ще те остави с празна уста, та да можеш и да говориш, че и да го объркаш  Rolling Eyes Mr. Green.

.bibitka., а снимки?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 15:06 от surfline

# 68
  • Немция
Снимки, разбира се, няма...  tongue

Е-е, ама вие се хвърляте само на дедовци... Изберете си някой по-свеж дизайнер, те повече се целуват. newsm26

# 69
Хубав следобед,
Сърфи голямо благодарско за сайта и съвета. Ще навия моята половинка да се занесем на там.
Честита ти работа, да ти спори и  да има мегдан за развитие.   bouquet
Прочетох нещо дето направо ме потресе, става въпрос за децата които ходят на детска градина -били ставали престъпници. По-налудничето нещо не бях чувала. Имам приятелка ,която е педагог и казва, че по-добър начин за едно дете да се ориентира в обществото, от това да ходи сред него ,няма. Детската градина си има предимства, е вярно и малко недостатъци, но аз лично определено бих искала детето ми да посещава такова заведение. Не мисля, че съм лоша майка, че искам да продължа да работя и да уча с дете. Все пак всеки си решава за своето дете.
Слънчев ден ви пожелавам и стискам палци да не завали, че май някой ще мие прозорци Wink

# 70
  • Germany
Дима, става въпрос за целодневни градини и училища, а не за градините по принцип  Wink

# 71
  • в сърцето на един мъж...
Привет-мривет Laughing Обебили се няма, жалко Rolling Eyes
Честито, Сърфи за новата работа! Дръж зъболекаря, че по-близо Mr. Green
Танче, ето снимки от новата коса Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280546&pid=7330262
За детските градини не ми се коментира Confused

# 72
  • Немция
И аз съм чувала тук отрицателни мнения за целодневните детски градини. Този модел не е толкова популярен в Западна Германия, където допреди 20 години(може би) много жени са оставали у дома, за да си гледат децата. А и все още много майки предпочитат децата им да ходят само на полудневна градина.  В Бг пък съм забелязала отрицателно отношение към жени, които остават у дома , за да си гледат по-големите деца.

Но твърдението, че децата, които ходят по цял ден на градина, са били в едва ли не с увредена психика, е абсурд! Това е типично закостеняло виждане на западногерманка, предполагам. Просто животът е толкова комплексен, на много жени им се налага(или пък искат) да работят на пълен работен ден . Затова и детските заведения са в помощ на родителите и според различните нужди има и различни детски градини. Миналата година се заговори и от страна на правителството за изграждане на много нови детски заведения, защото имало недостиг. А щом има недостиг, има и търсене.

Гея, наистина те е преобразил италианеца със златните ръце ! Супер си! А не ти ли беше мъчно за дългите кичури?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 16:37 от .bibitka.

# 73
Дима, става въпрос за целодневни градини и училища, а не за градините по принцип  Wink

bouquet   Dezita,

аз се върнах на работа преди Лили да стане на две години. Тя започна да ходи на ясла. По цял ден. Беше трудно в началото, но после посвикна. След време сменихме градината с наистина по-добра и тогава вече Лили се сърдеше, че не може да играе с приятелките си от градината и през почивните дни.

Според мен е добре за детето да не е само с мама и тати. Контактите с други хора го обогатяват със сигурност. Освен това аз си признавам, че не съм била в състояние всеки ден да измислям с какво ново нещо да се забавляваме с Лили, а това бе ежедневие в по-добрата детска градина, в която Лили ходеше. Там всеки ден, когато я вземах имаше с какво да се похвали - ходене на театър, правене на фенери или коледна украса, рисуване с пиронче върху намстлена хартия и т.н. И е вярно, че когато детето започне да ходи на градина е по-лесно после адаптирането му към училището  Simple Smile

# 74
......ах...и миналата година Лили ходеше на училище, което започваше в 8 и свършваше в 17  Wink

Общи условия

Активация на акаунт