88ма немска тема на горските феи и техните джуджета

• 19 473
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Гейски, с къса коса си страаашна хубавица! Бравос за смелостта да отрежеш гривата.

......ах...и миналата година Лили ходеше на училище, което започваше в 8 и свършваше в 17  Wink

Бандитка такава!!! hahaha

п.п. Напълно съм съгласна с дивото цвете - децата си търсят себеподобни, така че или си принуден(буквално) да им народиш няколко другарчета или да му търсиш място под слънцето.

# 76
  • Немция
Цвете, тук не се дискутира мнението за недостатъците на детската градина въобще, а специално за целодневната. В Бг така или иначе нямаш избор- или целодневна детска или никаква, защото и повечето майки са на цял работен ден. Покрай частните дестки заведения може да има и по-голям избор, не знам.
За много е ясно, че детската градина е голям плюс за децата, но тук много анатемосват целодневната такава- някои си мислят, че ги лишава от достатъчно родителско внимание.

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Бибитка, честно казано докато не дойде италянеца, не бях сигурна, че искам да я режа Embarassed Ама като се заговорихме, като ми обясни, че е навит да ми направи прическата и да се примири да го убия после, ако не се харесам, се навих Laughing А и той каза, че ще израсте бързо, да не се шашкам много. Заболя ме сърцето като я резна, ама после се харесах много и ми мина Laughing
Сърфи, аз съм идиот водолей Mr. Green Като си навия на пръста нещо, бързо ми идва смелост Laughing

# 78
... някои си мислят, че ги лишава от достатъчно родителско внимание.

или от някое друго кафе и кухен с много саааане  Joy
или просто не могат да си намерят дост. добре платена работа , която да конкурира щоеркласето zа домакиня с добре печелещ съпруг и подобни

# 79
или просто не могат да си намерят дост. добре платена работа , която да конкурира щоеркласето zа домакиня с добре печелещ съпруг и подобни

Rolling Eyes

# 80
Здравейте сладурани  Heart Eyes
Очаквах да zаваря банда бебета, но явно на мъниците не им се иzлиzа навън  Hug
Гео искам и аz италиянеца, от години търся фриzьор с талант, но попадам все на некъдърници.
Много ти отива таzи прическа, zавиждам  Crossing Arms

# 81
Гея, много добре ти седи прическата Simple Smile

А и все още много майки предпочитат децата им да ходят само на полудневна градина. 
Много често е не само въпрос на предпочитание, а и на предлагане Confused Ето, в нашето градче има 8 полудневни (или с прекъсване на обяд) градини и само една целодневна с има-няма 50 места. Ами шеш-не щеш се нагласяш на каквото има, а на който не му е достатъчно се спасява по единично- баби, тагесмутерки, бавачки за времето след градината, това е положението Sad

# 82
  • Немция
Охо,Котарана е тук! Да се представя- аз съм Бибитка и много си падам по бибиткането... Laughing

Абе, аз уважавам всяко решение.  Няма нищо лошо в полудневните детски градини- но не разбирам факта да се обвиняват майките, пратили децата си на целодневна градина.

Гея, явно ти е изпял"О,соле мио" и ти си склонила на пълната промяна. Wink

А и той каза, че ще израсте бързо, да не се шашкам много. Заболя ме сърцето като я резна, ама после се харесах много и ми мина Laughing
Сещам се за един друг лаф по нашенски в този смисъл: "Коса е, не е басма, ще порасте!"

Преди години ми резнаха едни дълги кичури заради по-къса прическа и усетих тогава как ме заболя за миг сърцето. А на финала имах чувството, че съм олекнала с няколко килограма.

# 83

Rolling Eyes

не, че говорих zа теб  Wink по скоро виzирах един куп маминки от крабелгрупето на сина ми, на които това беше основния проблем   Wink  или иzобщо не си намираха никаква работа или си намираха такава по неудобрни смени като касиерки в супермаркет или им иzлиzаше по иzгодно да родят още едно и да си стоят у дома  Wink А не , че непрестанно не обменяха инфо zа градини и ясли  ... напротив интереса беше огромен . Всяка гледаше да се докопа до някой вариант и да намери място въzможно най рано. Е да , може да раzвият големи теории zа колко е вредно zа децата да посещават ясли и градини, но ако имат въzможност веднага ще си zапишат своето.
Имаше една такава се скъса да ми хвали някаква монтесори градина ... и поzнати имала и място можела да ми уреди ... а детето си даде в друга , ама на мен можело и онаzи да хареса ...
Абе как ги мраzя теzи да ми раzправят и предлагат нещо , а да правят точно обратното...

# 84
Здравей бибитка, радвам се да се zапzнаем  Grinning

Имам въпрос към всички от клуб "Направи си сам". От две седмици моля моя съпруг да монтира една zакачалка над ел.таблото (това с многото плъzгачи), той ми раzвива теорията, че от там може да минават кабели и било опасно да прави дупки. Идва ми сама да си пробия дупките, но не ми се ще децата да растата беz майка, така че кажете как да раzбера дали от там минават кабели (чертежи нямам, под наем сме)

# 85
Оле аз затова съм такава разбойничка и хулиганка, защото на целодневна градина съм ходила че и на забавачка. Момичета берегитесь иде Светланка-калпазанка  hahaha hahaha hahaha Е питайте бибитка, много хубаво си подърдорихме, ще се завтори. Ама да се включат и околните, Дезитка дай да направим една среща и на живо да обсъдим таз твоя приятелка  Grinning
Не ви чета че много имам да уча ама знам че слушкате
Гейски ма то направо 10 години са си заминали заедно с дългата коса, убиец-мацка си сега(преди беше само мацка  Laughing ). Поклон за смелостта!
бай ви че ме чакат магазините  Hug

# 86
Имам въпрос към всички от клуб "Направи си сам". От две седмици моля моя съпруг да монтира една zакачалка над ел.таблото (това с многото плъzгачи), той ми раzвива теорията, че от там може да минават кабели и било опасно да прави дупки. Идва ми сама да си пробия дупките, но не ми се ще децата да растата беz майка, така че кажете как да раzбера дали от там минават кабели (чертежи нямам, под наем сме)
Котаранке, не си прави експерименти Naughty Моят не дава даже над и под контакт (и в някакъв радиус от него), пък камоли над таблото, и аз му вярвам де, защото тези кабели нали от някъде минават за да стигнат до там. И да не те убие, достатъчно е после ядовете, който ще имаш, ако недай се Боже улучиш някой кабел и после трябва да го оправиш. Няма ли друго място за тая закачалка, бе джанъм Wink
Единият вариант е да се обадиш на фермийтера и да го питаш дали може на това място, а другият- един уред, който показва къде са скрити кабели и тръби, но гледай да е някакъв професионален, защото ние пробвахме с един обикновен от баумаркта и нищо не показа, и то на места, на които сме сигурни, че има кабели Crazy

# 87
Котарана,
по Галилео гледах един път, че работеха с подобен уред, но колко струва и дали не може да се вземе под наем идея нямам. Стискам палци  Praynig! Изключи преди това за всеки случай захранването ...

Гея,
супер прическа! Браво за смелостта! И аз имам нужда от такава промяна. Може да намина към твоя Фигаро ако спретнем скоро другарска среща в Мюнхен   Sunglasses.

О, а за целодневните градини - ако има място - веднага. Дамата с мнението за недостатъчното обръщане на внимание явно много книги чете  Wink. Аз съм била дори на седмични ясли, а все още храня добри чувства не само към родителите си, а и към останалите хора. Явно съм изключение  Joy.

# 88
  • Germany
Аз съм на линия за срещи винаги  Peace Нали голямото ми дете съм го захвърлила на градина, пък другото като го шитна в количката и глей кво става  Sunglasses Sunglasses

# 89
Бибе няма душо, сложили са това табло точно zад входната врата беz да помислят, че това е най удобното място да се zакачат чантите на малките  Crossing Arms. Лоша работа няма да рискувам, коридорчето ми е малко и вече пълно с шкафчета, таzи zакачалка щеше дами свърши идеална работа  Tired

КаТО говорим zа приятелката на десита и теорията й zа  целодевните ДГ, ме zагложда любопитството каква е тя по националност??

Общи условия

Активация на акаунт