Усещане за лято, морски рай - сърцето варненско не трай!

• 17 457
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Кали, честит рожден ден!
Бъди много щастлива!

Да открадна идеята за честитка Mr. Green. Много здраве и щастие на КалиМа  bouquet

Мацки, посъветвайте ме Rolling Eyes. Бебка започна да слага всичко в устата си и ми се иска да й взема хубави дрънкалки-гризалки. Къде мога да намеря такива, че не ми се обикаля цяла Варна Crazy

# 136
Gali80,хубави дрънкалки има в магазин "Бебчо"на  ул.Ген.Колев  и в Щастливото бебе-на Цар Освободител.

Петс,видях те мацко. bowuu..крачиш бодро ,бодро в обедното слънце по "Селиолу".Малката бамбина в количката ,ти натоварена в дясно с едно  кърваво Цръвено парче сочна диня ,а на лявата страна на количката си метнала едно  торбище домати  #Crazyоколо 10 кг. има -няма  Joy JoyБравос  Hug

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 15:39 от daninka

# 137
Кали честит рожден ден.
 newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada  ura dazzler1

# 138
Gali80,хубави дрънкалки има в магазин "Бебчо"на  ул.Ген.Колев  и в Щастливото бебе-на Цар Освободител.

Петс,видях те мацко. bowuu..крачиш бодро ,бодро в обедното слънце по "Селиолу".Малката бамбина в количката ,ти натоварена в дясно с едно  кърваво Цръвено парче сочна диня ,а на лявата страна на количката си метнала едно  торбище домати  #Crazyоколо 10 кг. има -няма  Joy JoyБравос  Hug

малии,к'во ЦРУ си имаме,цял доклад Crazy

Дрънкалки-чесалки има и в биберона Peace

# 139
Кали честит рожден ден newsm51 newsm51 newsm51
 newsm59  ura  party023

# 140
КАЛИМА- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! ВСИЧКО НАЙ- НАЙ!! ДА СИ РЕАЛИЗИРАНА ЖЕНА И ДОБРА МАМА !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Добър вечер мами  Hug

КАЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug  Пожелавам ти цялото щастие на света  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug  на всички, на които съм пропуснала  Embarassed да честитя тази седмица  Heart Eyes Бъдете много щастливи и обичани  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Не съм писала от цяла вечност аха да седна да драсна някой ред в темичката и хайдеееееееееее някъде на друга страна. Славена е вече толкова палава, че едвам й насмогвам на щуротиите  #Crazy

Ей, това журналистите сте страшна работа  hahaha Вярно сте четвъртата власт в държавата, нищо не изпускате  Joy Ама типично и да преувеличите малко  Mr. Green За динята вярно ама какви са тези 10 кила с домати  Joy та те и 10 бр.  не бяха. Какво да ги правя толкова  newsm78  зимнина ?  newsm78 та аз и салата "готвя" рядко  Embarassed   Joy  А няма майтап бях се натоварила като магаре  ooooh! количката приличаше на клошарска, аз дето най - много мразя да висят торби по дръжките ама нямаше как  Mr. Green Даже една ромка, клошарка тук до нас взе да ми се усмихва  hahaha Какво ли си вика тази е намерила пълен казан и се е натоварила  hahaha

Хайде лека нощ от мен и целувки на всички малки и големи  Heart Eyes

# 142
  • Откъм Варната
Балгодаря за поздравите момичета, понеже вече е късно ето една сутрешна почерпка, като станете с кафето да се почерпите  Hug

http://stagingworks.files.wordpress.com/2007/10/dreamstime_cup-of-coffee.jpg
http://stagingworks.files.wordpress.com/2007/10/dreamstime_cup-of-coffee.jpg
http://lh5.ggpht.com/blogmeeta/R-91C1Ti3NI/AAAAAAAACJs/OunNuvTDA … framed%5B2%5D.jpg

# 143
Честит рожден ден на сладкия ми племенник НИКИ

newsm59 newsm59 newsm59 Tada  ura  Gift

Диде пожелавам ти да расте здраво,умно и добро дете   bouquet Пожелавам му детство изпълнено само с усмивки и сбъднати мечти  bouquet

# 144
 Hug Heart Eyes Много ти благодарим Hug

Да почерпим  Hug

# 145
Честито на Ники!!!!
да расте хубавец като мама и голям мъж да стане като тати!! Wink
целувки!!!!!!!!!
 nbirthday  bigdance2  bigdance2  ura Tada newsm81 bdbaloni bdbaloni happy bd happy bd

# 146
DZ, честит рожденик! Да ти е жив и здрав!

# 147
  • морето и сините вълни :)
Добро утро
Честито на всички РОЖДЕННИЦИ.
Влади вчера вечерта вдигна 39,5 и се побърках направо Crazy Confused
Абе Франческа,стига с твойто прихващане и ти.Нищо не сте хванали Peace
но явно има някакъв вирус  пак,защото на Влади както нищо му нямаше за целия ден ,така си вдигна Т вечерта като се прибрахме ooooh! ooooh!
Дано никой не сме заразили Praynig Praynig Praynig
лек ден,след малко отиваме пак на доктор-вече сме на АБ,мамка му #Cussing out

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ НА ДИЛЯНКА-ДА ТИ Е ЖИВ,ЗДРАВ И МНООООООГО ПОСЛУШЕН.ДА ТЕ РАДВА С ПРЕКРАСНАТА СИ УСМИВКА!!!!!!!

# 149
Добро утро

Честит рожден ден на Ники Hug
Данинка,както винаги изчерпателна  bouquet
Ани-Бани ,оправяйте се Peace

Общи условия

Активация на акаунт