Усещане за лято, морски рай - сърцето варненско не трай!

• 17 271
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Добро утро,

Ей, голяма групичка Деви се заформихме.  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ! Бъди Здраво, палаво  и усмихнато дете за радост на мам и тате  Grinning

Ани-бани, стискам палци скоро да сте добре. И ние тази сутрин пак бяхме със сополи. Много упорита се оказа тази настинка.

Момичета, днес имам нужда от вашита стиснати палци. Ще правим тест на Коко за алергия към белтъка на кравето мляко. Много се моля да излезе отрицателен  Praynig 
А някой може ли да ми обясни къде точно на гарата е клиника "Кисьови". Rolling Eyes ?

Приятен ден на всички!

# 151
Добро утро,

Момичета, днес имам нужда от вашита стиснати палци. Ще правим тест на Коко за алергия към белтъка на кравето мляко. Много се моля да излезе отрицателен  Praynig 

А някой може ли да ми обясни къде точно на гарата е клиника "Кисьови". Rolling Eyes ?

СТИСКАМ палци всичко при Коко да е наред.За съжаление и аз само знам ,че са на гарата ,но точно къде-хабер нямам.

Ей, голяма групичка Деви се заформихме.  Mr. Green

събрахте се ами   bouquetДевата е хубава зодия  bowuuОт сега се готвя за  празника на моята НАЙ-СПЕЦИАЛНА ДЕВА-Но за това утре Heart Eyes

# 152
за Коко Praynig Praynig Praynig после пиши Hug

# 153
  • Откъм Варната
....събрахте се ами   bouquetДевата е хубава зодия  bowuuОт сега се готвя за  празника на моята НАЙ-СПЕЦИАЛНА ДЕВА-Но за това утре Heart Eyes

А няма утре, казвай сега, кой утре ? Мъжото ли ? Щот и мойто мъжо е утре  Wink

# 154
  • Варна
 Добър ден на всички.Как сте?Има ли някой?  Blush

# 155
  • Варна
Сега се регистр.Така ли се прави?

# 156
....събрахте се ами   bouquetДевата е хубава зодия  bowuuОт сега се готвя за  празника на моята НАЙ-СПЕЦИАЛНА ДЕВА-Но за това утре Heart Eyes

А няма утре, казвай сега, кой утре ? Мъжото ли ? Щот и мойто мъжо е утре  Wink
не мъжо!!!Той мъжо е една уравновесена везна,щерката е  рожденичка утре Heart Eyes

# 157
Сега се регистр.Така ли се прави?

здравей,така се прави  bouquet

# 158
Хайде и аз да почерпя по хубав повод. Днес имаме годишнина от сватбата - 4 години семеен живот. Заповядайте:

# 159
Gali80,пожелавам ви -да запазите тръпката на вашата любов и винаги да виждате в другия собствените си мечти  и чувства.
Пожелавам ти както сега черпиш за 4-ри годинки ....да можеш да почерпиш и за ТАКАВА ГОДИШНИНА

Запази си някъде тази тортичка ,че след време/ехееееееееее колко много време/ да си я поръчаш и да ни почерпиш Joy

# 160
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ НИКИ !  newsm59  ura  bigdance2 Tada

# 161
  • Варна
Тестът излезе положителен. Ще се наложи да отложим даването на яйце,риба и  детската кухня. Дано всичко да е наред и след годинката сме пак на проба.

Благодаря ви за подкрепата   bouquet

# 162
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!!!!  Tada Gift

# 163
  • морето и сините вълни :)
добро утроооооооо
честита първа годинка на порасналата Женяяяяяяяяяя.Да е жива ,здрава и да слуша многоо.
моя синковец от 6 се е озъбил ooooh!.сега спи
поне Т няма вече Peace
лек ден от мен

# 164
ДНЕС МОЯТА ПРИНЦЕСА КРАСИ -СТАВА НА КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ 11 ГОДИНКИ.ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА МОЯТА ПРЕКРАСНА ЛЕЙДИ

Общи условия

Активация на акаунт