ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 319
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Момичета моляви казваите как да с еоправяме аз пия прахчета ентерол но ставам по зле ебати вируса.Тази сутрин и Мая има разтройство казвайте какво да й давам само ентерол достатъчно ли е? ooooh! Tired Толкова чакана ваканция а сега неможем да и се нарадваме  Sad

# 106
Краси, продължавайте с Ентерола. За пиене - чай от шипки (за затягане), глюкоза (против обезводняване). За ядене - картофи, ориз.

# 107
макарони,чай с лимон  Peace

# 108
  • Добрич
Краси, освен Ентерол, може да добавиш и Хидрасек. Също може да даваш всякакви солени бисквитки. Например онези "Чизи", солети, защото съдържат сол, а солта задържа течностите в организма. Освен чай от шипки, ако пиете може и чай от джоджен и от кора на нар. Ако не се оправите за два-три дни, трябва да потърсиш лекарска помощ. Бързо оздравяване и да даваш глюкоза - много е важно, за да не се обезводни организма съвсем.  Hug

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 12:09 от kadrokosa

# 109
Кари, солети и сухари  Peace

Бърз отчет и от мен - докторката твърди, че аз и бебе сме ОК, обаче сигурно скоро ще експлоадирам. Болят ме ребра, кръст, гръб, пуфтя като кит и въобще съм страшна гледка.

Оплаках се, отивам да работя.  Sick

ПС Маги си е все такъв отличник в градината - нито мрънка, нито се пазари  Heart Eyes

# 110
  • София
Здравейте!

Благодаря за палцестискането!  Hug Ама колкото и голямо желание да има в наличност, не може да се помогне на човек, който не се е постарал сам да си помогне... Скъсан е наш Хари.  Confused С което прекратява безславно следването си в СУ. Засега е само с наведена глава, планове разни му се въртят из нея, ама не знам какво ще излезе на практика. Ще ви държа в течение!  Peace

Надето е добре, доколкото може да бъде, милата. Нищо ново, чакаме да мине необходимото за възстановяването време. Свикнахме вече всички, така че дори ни се струва и не толкова тежко.  Crazy

Каката все повече затъва в темата "първи учебен ден", но най-вече в областта на тоалета.  hahaha

С други думи, добре съм, благодаря!  Mr. Green

Пачи, устискай още малко, а?  Hug После ще си пъшкаш пак, да не мислиш, че ще се свърши?!  Whistling

Елс, ти си за пример! Браво на теб!  Hug

Ланг не се отчита...  newsm78

От мен поздрави на всички!
  bouquet

# 111
Леле, Мимис, на колко изпита са го опукали Хари, че да му спрат правата? Егати номера...  Мдааа, мечтая си аз за трите деца, но току напишеш нещо такова и ми лиснеш една кофа лед на кофата  Joy

Айде, петък - ден на майстора, най-накрая и аз съм майстор и ще си бия камшика още сега от офиса (но това само защото моите приятели от община Връбница вече са го направили и провалят моите планове за следобедно висене там  ooooh! Нищо, де, след услугата, която ми направиха с портмонето не мога да им се сърдя и ядосвам  Hug).

# 112
Мимис, гадно е това с Хари! Предполагам поправката е била по някой от практическите изпити по чуждоезиковия му профил, за да е било толкова фатално невземането й. Доколкото си спомням така беше при чуждоезичните филологии - по другото може всичко отгоре до долу да ти все 6, обаче ако на писмен или на устен по езика те скъсат - прекъсваш. Нищо де, може м някакъв аспект да е за добро! Peace
И да ти кажа, хич не съм за пример аз. И аз си охкам и пъшкам, и се оплаквам, ама след като оня ден ме стресна яко човечето, предпочитам да ми тежи, да ме ръчка, да ме рита, да ми докарва контракции (и без друго им е време), ама да го усещам, отколкото да изпадам в паники. Щото онзи ден не беше мръднало почти цял ден, калпазанчето му с калпазанче, как ли не го ръчках, какво ли не правих, няма и няма. И накрая вече точно бях тръгнала към доктора и се размърда. Та камък ми падна от сърцето!

# 113
  • София
Да, Елс, именно по езика му беше изпита. Е, то без усилия не става. Не минават оправдания от типа "сложно е. от 14 души изпита си взеха 5" и подобни. Нищо де, аз лично съм много "за" човек да се попрепъне в живота си 1-2-3 пъти, колкото акълът му позволява, че да разбере и оцени основните неща! Виж, на него ще му се стъжни... Това съм му обещала!  Twisted Evil

Е, ми то на калазанчето му с калпазанче вече му е тясно! За какво да се мърда зян? Wink А и си почива като за последно там, на топло и скатано. Че после настава студ и светлина, и после все някой за нещо ще го ръчка...  Heart Eyes

Пачи, че то иначе не е интересно! А така си във вихъра нон-стоп, нямаш време да мислиш за глупости, еле па да ги реализираш! Или... напротив. Приемаш го като предизвикателство и юруш на простотиите! Joy  Не е толкова зле, колкото изглежда, повярвай ми!  Peace По-трудно е!  Mr. Green

# 114
Привет и от нас!
Ние се загубихме по села и при баби, всъщност все още сме, но скоро ни предстои завръщане във Варна и ще се отчитам по-на често, така де, ако съм залипсвала на някого  Wink Почти не съм ви чела, освен това от последната страница та ще ме прощавате  Embarassed Гледам дечицата тръгват по градини и си има вълунващи моменти. При нас Сиси ще тръгва на детска чак декември, защото трябвало да бъде в месеца, в който навършва три години по някакъв нов закон. Малко ми е Х що и при вас не е така  newsm78 Само нашата ли директорка е толкова съвестна в спазването на законите  Mr. Green ?! Аз не че бързам, де. В лека паника съм да не ни повтори нездравословната история в яслата и да не ни напити отново Ешерихията, че тогава вече ще е лошо (обещаха куп неприятни изледвания и даже операция). Дано ни размине и Сиси да си свикне бързо с новата група  Praynig  Grinning
Елси - мила гледам съвсем малко ти остава, стискам палци всичко да е ок докрая  Praynig Praynig  Praynig
Пачи - силно палцестискане и за теб, вижда му се края вече  Praynig Praynig Praynig
Мимс - бързо възстановяване на Наденцето  Hug Praynig
Краси - дано децата бързо да се оправят от разтройството!  Praynig Hug Аз ти препоръчвам ако някое е на адаптирано мляко да спреш временно да го даваш и да минеш или на лечебна Хумана или на лечебна Милупа, защото стандартните АМ съдействат за повече изхождания. Абе въобще млечните, може да дадаш по малко обезсолено сирене, другото са ти го казали момичетата.
Лек ден на всички!   bouquet

# 115
Ей Краси, много гадно така Confused дано бързо овладееш положението  Praynig

Flash Dance, така е-нашият конкретно влиза сега, щото "пуснах връзки" /признавам си без бой Mr. Green/ иначе сигурно като сложим Коледи, НГ...реално щеше да е януари Whistling
Сега обаче ми се очертава яко тичане по изследвания и педиатъра, че нямам време Crazy

mimiska съжалявам за Хари Sad Детето толкова усилия положи..

Елси беб май е решил да чака до термина, а Wink

Пачи кога беше твоя термин, че не помня? newsm78 Наближава ли?

При нас нищо ново..беше с апетит 1 седмица-сега пак не яде ooooh!

# 116
Дани, нямам представа от нормативната уредба по въпроса детски градини  Crazy, но е факт, че при нас никога не е било проблем да си пуснеш по-рано или по-късно детето на детска градина. Предимството на малкия град! Аз също пуснах връзки, признавам си без бой, но бяха за това Стени да бъде приет точно в тази детска градина. Иначе ако не беше станало просто щеше да отиде в някоя от другите и толкоз, но пак щеше да тръгне сега.
А ти пиши от време на време, какви са тия изречения "ако съм залипсвала на някого".... Naughty

Виж, на него ще му се стъжни... Това съм му обещала!  Twisted Evil

Аууу, Мимис, даже аз се стреснах  Rolling Eyes....

# 117
Благодаря ви момичета , овладяхме положението бързо Мая от вчера е на лечебна хумана само и хидрасек
Ели къде да ги търся тези кори от нар , ако си ги виждала ев някоя аптека сподели къде

# 118
Ехоооооооооо, минаха 2 седмици да се добера до форума, но нека започна с това колко сладки и прекрасни бяха всички мами и деца, които видяхме на 31.08!!!!!!! бременните са светнали. много весело беше, снимките ще качвам чак в нй:)
рада се справя чудно с децата и възрастните тук, много е добре. сега сме в плевен и чакаме тати да се появи, ама нещо му се развалил самолета та блее на виенското летище в момента.
много са ви забавни разказите за градината! всичко е по реда си. и аз като пачи бях с ура, макар и с малко рев, ама се претръпва..
елс, желая ти много успешно раждане след по-малко от 2 седмици!!!!!!!!!
дано се вредя пак до компютър, а може да направим нова сгляда на 22.09. ако има някой в софия.
вики, къде си бе госпожо?? как си?
целувки

# 119
При нас вали и не става за разходка...стоим си вкъщи,Ивко си играе,мама си изчисти,за добро утро имаше бой с възглавници  Mr. Green

Хайде на кафето,няма никаква активност за последните два дни. Rolling Eyes

Вече трябва да вадим по-дебелите дрешки,тук е голям студ днес.

Общи условия

Активация на акаунт