71-ви набор, а и по-малки и по-големи (всички още мърдат) - Американска Тема

• 14 751
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Децата на Обама няма да имат и майка ако той стане президент,не подценявайте задълженията на президеншата също така.И те ще са отгледани с бавачки!

Да се работи в частен бизнес е много по-различно и изисква много по-различна нагласа от обществените дела. Peace Прочетете им биографиите и след това говорете. Изобщо, ако трябва да се правят сравнения, то е между Обама и Макейн, но там разликата е очевидна - възраст. Peace
За частния бизнес го дадох ей така в кюпа с примери...,факт е обаче че Пейлин вече е рънвала сити когато Обама тепърва е влизал в сената и то само за 3 год.Опит няма човека това е истината но както каза някой по горе опит няма никой от тях,никой не знае какво е да си президент! Според мен е нещо като когато човек няма деца и само си представя какво е усещането(за Обама) или да гледаш племенници и да си представяш какво е да имаш деца (за Пейлин) и съвсен друга картинка когато вече имаш свои деца (за президента).Малко странно сравнение но като простосмъртна тряба да обърна картинката за да видя нещата по ясно.

За Пейлин:Наистина както каза Джи,това как възпитаваш децата си понякога няма общо със техните решения...за съжаление.Явно се е влюбило момичето ,взело е инстинктивно решение и сега е беменна...не е като да е хойкала с  бройка момченца...тогава по може да говорим в пропуск във възпитанието или някаква липса в живота на момичето. Хората се влюбват ...правят секс...накои по рано а някои по късно ...в повечето случаи е решение на само и единствено на индивида .

П.П. Само мене ли ме прави нервна универсалния здравен план на Обама?? 

И мен и мен също ,само дето той и Клинтън излезна с такива клишета... Rolling Eyes
Всички са един дол дренки както знаеме ,обещават правят и нищо накрая ,та все пак от тях нищо не зависи.Общо взето президента го смятам така или иначе за кукла на конци,някой който да стои там като визия.
Във връзка с това което  Джи каза :мнооого хора направо биха скочили директно към Обама ако не беше тъмничък,за много хора това е  големият му кусур.

# 76
  • У дома
Tandoori , мъжът ми четеше статията снощи, не погледнах къде. Ми, иска да ги стреля, жената.

Уф, каквото и да стане, нещата в тази държава отиват на зле. Че и на нашия нейбърхуд се отразява. Все повече хора мислят да се изнасят нанякъде, а при положението на маркета в момента е направо невъзможно.
Една моя приятелка се хвана да хоумскулва тази година и е прехласната от програмата. Започват да ми минават задни мисли и на мен.

# 77
И аз не разбирам защо толкова се задълбава в личностите и семействата им  Thinking . Така или иначе, който и да изберат ще има само представителни функции, само ще се показва по телевизията. Според мен цялата работа е да се отвлича вниманието от по-важните неща и всичко е " мижи да те лажем" . Въпросната Пейлин дори и да не стане вице, явно е такъв човек, че ще си преследва кариерата, тъй че за децата и едва ли разликата ще е голяма.
Обама пък не бил потомък на афро-американци и не бил с робско мислене, ами жена му (съответно децата му) не е ли афро-америкнака  Thinking .
И всичко това всъщност няма никакво значение, защото личностите нямат значение, важно е кои точно корпорации стоят зад тях и кое звено от корпорации как точно иска да се нагуши за сметка на обикновения човек....пък една от въпросните личности просто ще "намаже" много обществено внимание, липса на личен живот и фигура в музея на Мадам Тюсо...може и някое име на улица, след 100-ина-200 години .

# 78
Много ми е интересно да ви чета, ей!
Зора, твоето последно изказване най ми хареса... Wink

# 79
Така или иначе, който и да изберат ще има само представителни функции, само ще се показва по телевизията.

Неее, това не е бг президент, който има само представителни функции, докато страната се управлява от министър-председател. САЩ са президентска република, президентът е и начело на изпълнителната власт.

# 80
Juturna мислиш ли, че реално нещо зависи от президента.
Аз лично съм далеч от мисълта, че президентът взима решенията и че реално уиправлява той/тя...според мен съвсем други хора са зад кулисите, затова казвам, че има представителни функции  Peace

# 81
Juturna мислиш ли, че реално нещо зависи от президента.
Аз лично съм далеч от мисълта, че президентът взима решенията и че реално уиправлява той/тя...според мен съвсем други хора са зад кулисите, затова казвам, че има представителни функции  Peace

Кои хора?

# 82
Хората с парите и интересите  Money

# 83

Това са лобиращите групи, хич не са тайни. Работата на президента е да слуша правилните групи, тоест тия, които на мен ми харесват.  Grinning

# 84
Ако петролните магнати, разните корпорации, фармацевтични и застрахователни компании и тем подобни, са т.н. Лобиращи групи, значи за едно и също говорим....на мен не ми звучи да е точно така  Rolling Eyes..., но все пак ти пожелавам поне един от двамата кандидати да слуша тези "лобиращи групи", които на теб ти харесват  Peace .

# 85
  • usa
Имат проблем с еволюцията тук. Вместо напред, се проповядва назад.

имат проблем разбира се. при положение, че еволюцията за тях е грешна теория и въобще няма такова нещо, как може да се очаква въобще да еволюират?

аз лично не се интересувам кой от политиците изневерил на жена си, чие дете било хомосексуално, кое не се пазило за първата брачна нощ и забременяло преди да му разрешат да пие бира или поне преди да ходи да избива невинни хора през половин земно кълбо... мен лично много повече ме вълнува каква е била оценката им по математика в гимназията, та да знам дали ще може правилно да сметне дали му стига държавния бюджет да плати за войничката, която смята да започне, ама пусто явно само аз се интересувам и никоя медия не го разравя този въпрос  newsm78... естествено, че президентът не взима решенията или поне не ги взема сам, но собствените му възгледи и идеи все пак определят кой ще застане зад неговата кандидатура. така си мисля аз. мисля и че сравнението между обама и пейлин е належащо, защото дядо маккейн едва ли ще може да избута мандата си с това здравословно състояние. съвсем реална е перспективата ако по някаква случайност той спечели изборите, тя да стане президент.

цветът на обама въобще не ме занимава. както и полът на пейлин. все ми е едно дали мъж или жена ми говори за правото на жените да решат дали да имат дете или за преподаването на интелигентен дизайн в часовете по сайънс или е член на nra.

# 86
Ще правите ли парти по време на дебатите и изборите? Аз много обичам да ходя на такива, дано и бебето е на същото мнение. Тайната на успеха е да има представители и на двете партии, става много интересно.  Laughing

В тази връзка да ви питам - различават ли се политическите ви възгледи от тези на мъжа ви? Ние сме общо взето на едно мнение, само дето той е по-краен и от мен. Но познаваме едно семейство, което е върл демократ и върл републиканец и по време на избори като тези става доста интересно в тях. Crazy

# 87
Сигурно ще идем на парти за голямата нощ, но чак да правя парти, тц. С мъжа ми сме либерали до гроб и пак имаме разногласия. Щот и двамата не можем да млъкнем, когато трябва.  Party

# 88
  • Boston, MA
Честито на новите ученици! Успех на Данушка!

Ние с мъжа ми се различаваме политически, по българските въпроси сме единни, но в тукашната реалност той е доста по-консервативен от мен. Дразни ме Пейлин, защото явно е крайно религиозна и преследваща такава agenda (МакКейн стана про-лайф май наскоро преди изборите). Възрастта му за мен не е проблем. Обама ме блазни с тази цялостна промяна, но ето, казвате, че планът за здравеопазването не струва (радвам се, че не съм сама тук).

А чухте ли олигофренското изказване на Пъф Дидди?

Не мога да пиша от работа вече, зор, дерч и преследване, та се ограничавам да ви чета вечер, интересни и много валидни мнения, радвам се, че си разбунихме кошера.

Грис не е ли grits, дето по Юга го ядат?

Къде е МрсГ? Върна ли се? А къде е Блажка?

# 89
С мъжа ми горе-долу сме на едно мнение. Мен ме дразнят повече неща, повече вниквам в детайлите, той не си пада по анализите много. Вижда нещата в черно и бяло, никакви нюанси.

И него го дразни здравния план на Обама, Пикси, не си сама. Grinning

За българската политика той хабер си няма, там аз имам мнение и следя новините.

Общи условия

Активация на акаунт