Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 321
  • 541
  •   1
Отговори
# 480
ние използвахме тази фирма: http://www.ddd-guard.eu/index.php/promotions-ddd
имат специални цени за събота и неделя и беше изгодно. избрахме я абсолютно наслуки по интернет, но както казах от април до сега не съм виждала хлебарка  Peace

# 481
Ние сме ползвали Инсекта. Беше 20 лв за 60 кв. В два апартамента сме ги викали и след това няма гадинки, а съседите са пълни. Дори лятото нямаше комари и мухи - не съм сигурна дали е от тях, но ми направи впечатление.
В къщи сме с малки деца и куче - не е имало проблем с препаратите.
Само че е хубаво да дойдат два пъти през 20 дни, за да напръскат и новото поколение. Втория път мажат и с някакви пастички по пантите на врати на стаи и шкафове. 

# 482
Здравейте, понеже никога не съм виждала хлебарка, освен по телевизията и не знам как точно изглеждат на живо, искам да споделя...преживях истински ужас, когато видях една златно кафеникаква твар, която ми лазеше по четчицата за мазане на баница...отврат...сбих се с тая гад и победих. Но не знам какво беше, беше около половин сантиметър дълго с златисто кафяв цвят и тъничко...не беше голямо. Според мъжа ми, описанието отговаря на хлебарка. Не знам как е възможно, като сме в нова кооперация, още ненаселена, а аз обичам да ми е чистичко и никога не оставям храна...божеее какво ми дойде на главата ххихи

# 483
  • София
Здравейте, понеже никога не съм виждала хлебарка, освен по телевизията и не знам как точно изглеждат на живо, искам да споделя...преживях истински ужас, когато видях една златно кафеникаква твар, която ми лазеше по четчицата за мазане на баница...отврат...сбих се с тая гад и победих. Но не знам какво беше, беше около половин сантиметър дълго с златисто кафяв цвят и тъничко...не беше голямо. Според мъжа ми, описанието отговаря на хлебарка. Не знам как е възможно, като сме в нова кооперация, още ненаселена, а аз обичам да ми е чистичко и никога не оставям храна...божеее какво ми дойде на главата ххихи
За пръв път чувам,че някой не е виждал хлебарка.За хлебарките няма ново-старо, те си идват с мебелите, дрехите, всичко което си пренасят хората от други жилища.

# 484
Само на снимка съм виждала хлебарка, като тази по-долу. С такова нещо асоциирам хлебарка.

Гледах днес снимки на различни видове хлебарки, но не видях, гадта, която ме уплаши. С мъжа ми взехме решение да викнем фирма и да напръскат. Спрях се на тази: http://hlebarkibg.com, най-вече изтрбват и паяци, а аз има ужасна фобия. Някой ползвал ли ги е и дали е доволен от тях?

# 485
Момичета, току що научих за едно средство, за борба с мишки е, от ветеринар, обаче го сипваш в тоалетната и изтребва хлебарките по веригата. Невероятно ми се вижда, но откакто съседката сипва от него - нямаме, а преди във вх. е живеел клошар. Достатъчно е веднъж на 6 месеца или година да се прави такова почистване. Така че, цената му е стотинки от Агроаптеката, сипва се в тоалетната на вашия щранг на водата на възможно най-високия ет. в блока ви. Тия дни пръскахме с Екокил и макар да не мирише, си личи, че започна да ми драска гърлото като пясък, явно си е доста отровно. Това нещо обаче нито мирише, нито нищо. Аз лично съм от пострадалите от хлебарки, така че зная за какво става дума, дори да се разхождат по фасадата на сградата. Не мога да опиша какво отвращение изпитвам към тези същества изобщо и затова се солидаризирам с всички писали по темата.

# 486
Момичета, току що научих за едно средство, за борба с мишки е, от ветеринар, обаче го сипваш в тоалетната и изтребва хлебарките по веригата. Невероятно ми се вижда, но откакто съседката сипва от него - нямаме, а преди във вх. е живеел клошар. Достатъчно е веднъж на 6 месеца или година да се прави такова почистване. Така че, цената му е стотинки от Агроаптеката, сипва се в тоалетната на вашия щранг на водата на възможно най-високия ет. в блока ви. Тия дни пръскахме с Екокил и макар да не мирише, си личи, че започна да ми драска гърлото като пясък, явно си е доста отровно. Това нещо обаче нито мирише, нито нищо. Аз лично съм от пострадалите от хлебарки, така че зная за какво става дума, дори да се разхождат по фасадата на сградата. Не мога да опиша какво отвращение изпитвам към тези същества изобщо и затова се солидаризирам с всички писали по темата.
100 гр са достатъчни - Бромтокс
http://sortovisemena-bg.com/units/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%BC%D1%82 … 0%BD.html?u=90251

# 487
  • Sofia
100 гр са достатъчни - Бромтокс
http://sortovisemena-bg.com/units/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%BC%D1%82 … 0%BD.html?u=90251
Как ще сипеш нещо в канала и ще има това ефект в цялата къща, кухня, шкафове, гардероби?

# 488
  • София
   В новите ми кухня и коридор, след три години и повече без хлебарки, мярнах вече 3 мънички.Само чакам да довършат и ще пръскам шкафовете с Фендона,преди да съм ги напълнила още...

# 489
  • Sofia
   В новите ми кухня и коридор, след три години и повече без хлебарки, мярнах вече 3 мънички.Само чакам да довършат и ще пръскам шкафовете с Фендона,преди да съм ги напълнила още...
Аз също бях купила, освен Айкън и Фендона, но съседите казаха, че Фендона у тях не е имало ефект.
Дано на вас ви свърши работа.
За момента аз пръсках  с Айкън, а над нас и под нас викаха фирма да им пръска. Та се надявам да се изчистим от хлебарки. Вече мина около месец. Казаха, че ще викат пак, а аз ще напръскам пак с Айкън. В момента виждам само малки.

# 490
  • София
   Аз с Фронтлайн бих си напръскала пак, но за момента и стотинка не ми остана, та затова с Фендона,че преди си бях поръчала 4 шишенца.А иначе никак не ми се пръска с отрови.Може да им забъркам сварен картоф с яйце и борна киселина.

# 491
  • Sofia
В една от другите теми за хлебарки бяха писали за препарат против мишки, че вършел работа като се сипва в тоалетната. http://sortovisemena-bg.com/units/Бромтокс++червен.html?u=90251
Ама имам питанка. Как върши работа?

# 492
  • София
В една от другите теми за хлебарки бяха писали за препарат против мишки, че вършел работа като се сипва в тоалетната. http://sortovisemena-bg.com/units/Бромтокс++червен.html?u=90251
Ама имам питанка. Как върши работа?
С такива се отрови едното ни куче,едва го спасихме, не бих го пипнала дори.И бяха хвърляли около един разрушен блок, даже не около нашия!

# 493
  • Вече в моята си приказка...
Тъкмо започнах да се хваля, че след земетресението през май миналата година хлебарките са си събрали багажа и са изчезнали завинаги, вчера видях няколко, които панически се скриха /поне бързо изчезнаха, а предишните просто си обикаляха, необезпокоявани от нищо и никого/. И отново ще се чудя какво да правя.

Решила съм да взема де-що видя отрови - от аптеката, гледам, че и в Кауфланд има някаква, разни къщички, палатки и др., макар че предпочитам да не намирам трупове на гадинки, а да умират някъде, където не виждам...

Ще се боря с всички средства, докато не са се размножили много. Все още не смятам да ползвам услугите на фирма, за сега ще следвам максимата "и сам войнът е войн"...
И пак ще мисля на кого да дам рибките си за известно време... Simple Smile

# 494
Миналата година точно след земетресението ние пък се оказахме в абсолютен ад. Хиляди малки и големи гадини бъкаха от всички възможни места вкъщи - шкафове, гардероби, хладилник............ И всичко стана някак изведнъж - докато видях една голяма с излюпени около нея малки, докато напръсках с Райд и за ден-два нашествието беше ужасяващо. Направо не искам да си спомням. Не остана некупен препарат от Кауфланд - къщички, Глобол, разни за пръскане - нищо не помагаше. Направо ми идваше да стегна куфарите и да се изнесем от вкъщи Sad . Но случайно попаднах на информация за Регент. Четох, четох, пък се престраших и купих едно пакетче. Преди да тръгнем за морето, напръскахме и заминахме...... И когато след две седмици се върнахме, за нас беше останало единствено да изпрахосмучим хилядите трупове. Цяла година гадинка не се е вясвала у нас. Наскоро по етажите над нас правиха ремонт и забелязах няколко нашественика в банята /в стар панелен блок сме/ и моментално се сдобих с едно ново пакетче Регент. Само се надявам да не придобият имунитет към него, че тогава не знам какви ще ги вършим  Rolling Eyes Успех в борбата!

Общи условия

Активация на акаунт