Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 400
  • 541
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,Регент е истината!  PeaceИзбива ги до крак! #2gunfire

# 76
днес срещнах първите трупове из бокса, добре са хапнали от Райд-а  Peace

# 77
  • Вече в моята си приказка...
Момичета,Регент е истината!  PeaceИзбива ги до крак! #2gunfire
И след колко време отново трябва да пръскаш, за да не се появят отново? Чула съм за период от 6 месеца! Или срока е по-дълъг?

# 78
  • Sofia
Регент не мога да използвам, защото няма къде да се изнеса. Къщичките на Райд ги ползвам доста време и май станаха резистентни към тях. Не зная вече какви капани да заложа.

# 79
Регент не мога да използвам, защото няма къде да се изнеса. Къщичките на Райд ги ползвам доста време и май станаха резистентни към тях. Не зная вече какви капани да заложа.
Защо трябва да се изнасяш?

# 80
  • София
Писал съм вече по тази тема, ама ще го напиша отново, защото е полезно. Има капани за хлебарки, при които не се пръска и не са отровни. Представляват картонени къщички, на които на дъното има силно лепнеща основа. в средата и се слага една примамка и когато хлебарките тръгнат към нея, просто залепват и там си остават. Елементарно и много ефикасно. Напишете в гугъла капан за хлебарки и ще излязат предложения. Peace

# 81
  • Вече в моята си приказка...
Писал съм вече по тази тема, ама ще го напиша отново, защото е полезно. Има капани за хлебарки, при които не се пръска и не са отровни. Представляват картонени къщички, на които на дъното има силно лепнеща основа. в средата и се слага една примамка и когато хлебарките тръгнат към нея, просто залепват и там си остават. Елементарно и много ефикасно. Напишете в гугъла капан за хлебарки и ще излязат предложения. Peace

Е, това просто не е за мен! Искам отрова, която не само ги "изтребва до крак", но и никога повече да не ги видят очите ми! Направо такава гадост няма друга на света! Sick

# 82
Побутвам темата.
Бях виждала вече няколко години хлебарки долу в мазите и по някои етажи, но не и в къщи. Знаех, че е въпрос на време да дойдат и у нас, но съседите отказаха да дадем по 16 лева (толкова беше преди 3-4 години, когато проверявахме в  ХЕИ)  да напръскаме в целия блок. И тази година видях и в къщи- 2 за 3-4 дена, от големите, черните. Sick Мъжа ми тази сутрин взе Хлебомор, нещо обаче недогледал и взел само едно пакетче, та не ни стигна. Малко не ми се иска да ги примамвам и черпя с храна, пък била тя и отровна. newsm78 Прочетох всичко по темата и реших да напръскам с Регент. Апартамента ни е 109 квадрата, ако взема две пакетчета дали ще мога да напръскам и стълбищната площадка и по външната стена на балконите? Да ходят в комшиите, като не искат да пръскат- да си ги отглеждат!
Въпроса ми е продава ли се още този Регент и ако не има ли друг препарат със същата активна съставка с който може да се замени? По възможност на нормална цена, защото 20-30- лева на мен са ми много, за тази цена ще си извикам фирма.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 16:40 от Жълтият Ламтурник

# 83
Настръхвам от погнуса!Само как ги мразя!бяхме на гости с мъжа ми и като си прибираме какво- две огромни черни хлебарки.Той горкия веднага изтрезня и ги уби а аз пак започнах да покривам  канала на мивката и в банята!В офиса сме с Глобул и сме доволни.

# 84
Въпроса ми е продава ли се още този Регент и ако не има ли друг препарат със същата активна съставка с който може да се замени? По възможност на нормална цена, защото 20-30- лева на мен са ми много, за тази цена ще си извикам фирма.

Днес в една селскостопанска аптека ми казаха, че Регент вече е спрян от производство. Препоръчаха ми Айкън. Купих си 2 шишенца от 20 мл. Едното покрива 100 кв.м., разтворено в 5 л. вода. Аз лично го купих с идеята да напръскам на вилата п-в кърлежи и бълхи, но и за хлебарки ефекта е същия. Доста добри отзиви имам за този препарат. Едно шишенце от 20 мл. струва 4.80 лв.

# 85
Благодаря ти за информацията Juli_M .Още сега ще пратя баща ми да купи щом е за кърлежи и има ефект.  bouquet

# 86
  • Варна
И аз се включих днес в борбата, за голямо съжаление. От 10-на дни се появиха от големите черни чудовища, само нощем и само в банята, едва снощи срещнах 1 в хола на килима и вече издивях. Мъжът ми не се стряска, ама аз двойно. Тази вечер пръснах малко кубчета на Клинес, в банята опръскахме с пяната на Райд, основно в отдушника, защото това е май единственото място, което остана като възможен вход. Оставяли сме нощем със запушени канали и пак е имало, затова заподозрях отдушника. Утре преди да излезем ще излея 1 бутилка Белина по сифоните, дано има ефект, че вече нощем кошмари сънувам.

# 87

Днес в една селскостопанска аптека ми казаха, че Регент вече е спрян от производство. Препоръчаха ми Айкън. Купих си 2 шишенца от 20 мл. Едното покрива 100 кв.м., разтворено в 5 л. вода. Аз лично го купих с идеята да напръскам на вилата п-в кърлежи и бълхи, но и за хлебарки ефекта е същия. Доста добри отзиви имам за този препарат. Едно шишенце от 20 мл. струва 4.80 лв.

Мерси  bouquet, ние купихме същото и даже напръскахме по- миналата седмица. Казаха ни, че ефекта е като от Регента- убива само студенокръвните и ни предупредиха, че излизат да мрат на светло, т.е. може да заварваме трупове из апартамента. Първата седмица нищо не забелязахме, а после започнахме да намираме умрели хлебарки, миризливки и други насекоми по балконите и стълбищната площадка. В къщи вече никакви насекоми не сме виждали. Дано да сме се отървали!

# 88
Аз ги преборих с препарат срещу бълхи и всякакви други твари.
Казва се ЕС100.
Продава се във ветеринарните клиники и зоомагазините.
Предимствата му са, че се разрежда с вода и така миризмата му силно намалява, също така е безвреден за животни, а пишеше на опаковката, че и за деца.
Адски е икономичен и не ми се вярваше но изби всичко до крак.
Пръскам превантивно по козирки на прозорци, балкони и навсякъде където може да се провре гад.

# 89
Пръскането с Регент приключи. От края на март не се продава. Заради пчелите. Жалко, беше фантастичен препарат. Пръсках с него през септември и до ден днешен хлебарка не съм видял!
Вчера търсих в интернет за друг препарат, съдържащ фипронил (както в Регент-а), но няма. Освен ветиринарните против бълхи и кърлежи по кучета и котки, но те са много скъпи.

Който открие друг, хубав препарат - да пише. Иначе препарати - много...

Общи условия

Активация на акаунт