Точкова диета - 6

• 45 653
  • 438
  •   1
Отговори
# 75
SI_reni   bouquet  интересно инфо
аз съм -3кг.  Confused  миналия път свалих повече  Tired  сега много бавно стават нещата но имам и много прегрешения със сладки неща  Embarassed
успешно точкуване  Hug

# 76
SI_reni   bouquet  интересно инфо
аз съм -3кг.  Confused  миналия път свалих повече  Tired  сега много бавно стават нещата но имам и много прегрешения със сладки неща  Embarassed
успешно точкуване  Hug

черен шоколад
                   85% какао
     Hug

Laughing  Какво вкусно име си си избрала  Grinning
              Не мога без шоколад  Crazy 
 еииии направо със 100 отивам до магазина като ми светне лампата    #Crazy     за     шоколад                                                                                                                                     шоколад                 шоколад                         шоколад    шоколад                  шоколад                                  hahaha         Joy   Joy                 chef И правя много хубави торти с мноооооогоооо шоколад и плодове и сметана...Ох  Crazy размечтах се  Sick
Аз съм си за кулинарния форум,не съм за тукаааа  Joy   

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 17:56 от SI_reni

# 77
Привет момичета и от една мама като мен, която за пореден път ще опита да свали килограмите си от бремеността! Heart EyesНадявам се да успея този път да се преборя с многото 15 кг и да стана както преди!Успех на всички и от утре стартирам калкулатора си, че днес вече прегреших доста!!! BlushЛек и спорен ден на всички!!!

# 78
  • Горна Оряховица
ще ви следя отблизо  Mr. Green

# 79
Хейй мацкии  Hug значи аз съм на тази диета оот 1 седмица вече ии съм свалила 3кг..обаче най-много искам да сваля коремчето а то не мърда  Cry ако продължавам диетата ще има ли ефект върху него?

# 80
Хейй мацкии  Hug значи аз съм на тази диета оот 1 седмица вече ии съм свалила 3кг..обаче най-много искам да сваля коремчето а то не мърда  Cry ако продължавам диетата ще има ли ефект върху него?
За коремчето обръч и кардио  Peace

# 81
 Sad това знчи ли че от диетата няма да се махне?

# 82
а и дъвките пречат ли на диетата  newsm78

# 83

Само с диета трудна работа ...   Rolling Eyes
       Ето чети:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189276.0

С танци  вкъщи Peace
http://www.mininova.org/search/?search=zumba

# 84
въх..  Grinning окей мерси много

# 85

няма да се махне  Tired    и на мен корема ми е най-големия проблем  ooooh!  аз от доста време се каня да си взема обръч ... ама само си се каня де  Whistling

# 86
Аз си купих ,напълних го с ориз и го сложих зад вратата  Rolling Eyes Joy

Пробвах пилатес и каланетика,но са ми мноооогоооо скучниии.Като се сетя,че трябва да ги правя и  Sick....
Тае Бо  e  супер  Peace

Mr. Green Но танцувам латино ,срахотно е,изпълва ме с енергия и цял ден ми е весело  Crazy

По темата-днес бях на салатки с месце(побрах се в точките)  Peace

# 87
Ами бюста ви намалява ли ?  Embarassed

# 88
Ами бюста ви намалява ли ?  Embarassed

при отслабване винаги   Cry и най-бързо и най-много   Sick
                                                                                     Joy              Twisted Evil  ще се слага силикон... Sunglasses...надявам се Crazy

# 89
Добро утро  wavey точки 

Успешен точков ден  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт